2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evettt :) sağlıkla alalım kucağımıza. muhtemelen aramızdan bazı sabırsızlar erkenden gelecek bazıları sonuna adar gidecek ama bakalım doğum tarihleri tutacakmı bizimkilerin :)
Evet canım bakalım :) Gerçi biz biraz gerideyiz 4 gün falan bugün tam 11 olmamız lazım son kontrole göre...Sağlıklı olsunlar da..Senin ne zman kontrolün.Haftaya perşembe gidicem ben ense kalınlığı için bakalım İnşallah güzel haberlerle geliriz...
 

ilk hamilelikte daha çok tadına varılıyormuş.. şimdi hamile olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman.. halsizlik ve uyku dışında bir belirtim de yok zaten.. benim eşimde ilk hamileliğimde daha çok üstüme titriyordu sanki, bu sefer pek bi umursamaz davranıyor.ben söylemeden hiç bişey yapmıyo evde . iyi bir kavga ederiz, o zaman düzelir ancak.
 
canım hadı bakalım sabırsız anne önceye aldırdın randevunu umarım cok guzel haberlerle donersın tatlım:):)
günaydın canım teşekkür ederim iyi dileklerin için....evet çok güzel dedi doktorumuzun birisi.....tam haftasına gelmiş hem de......
 


:))) aynı aynı bende hep amannnn veririm yaee herkes veriyo ben mi kilo veremicem zaten hırslıyım ben kesin veririm kesinnn diye avutuyorum kendimi :) sonuca bakıcaz :) ne diyim inşallah maşallah :):):)
 


tatlım biz de önden gidiyoruz.. babası kılıklı hep aceleci :) o yüzden 2 li taramaya gitti sonunçları aldık herşey yolunda inşallah sen de güzel haberler alırsın. yani hepimiz hep güzel haberler alırız.. benim sonraki randevum 12 eylül cinsiyet için. %80 erkek dedi ama netleştirelim dedi. hatta dün 2 li tarama sonucu için aradığındada bak kıyafet alma tamammı bak netleşsin öyle diye de ısrar etti :))))))) dr 'um benim alışveriş manyağı olduğumu anladı bence :)
 
Benim midem bu qünlerde biraz iyi ama uykum çok qelıo ya böle ayakta uyuycam resmen çok fenayım..Bende 10 gün sonra taramaya gidicem canım..
 
:))) aynı aynı bende hep amannnn veririm yaee herkes veriyo ben mi kilo veremicem zaten hırslıyım ben kesin veririm kesinnn diye avutuyorum kendimi :) sonuca bakıcaz :) ne diyim inşallah maşallah :):):)

:) bende öyleyim valla hırslıyım veririm kesin :) 5 6 yıl önce en son 68 i görmüştüm bunalıma girip beslenme şeklimi komple değiştirip 3 5 ayda 10 kilo vermiştim .. Yine öyle umud ediyorum :) bebek olunca hep bir koşturma falan oluyomuş veriliyomuş bekliyoruz o günleri :) yeterki sağlıkla gelsinlerde bende razıyım ya
 
canım gecen hafta bende aynı seyı yazmıstım bu zamana kadar bende hep evde kendım yaptım ama şimdi bile bu kadar yoruluyorsak ılerde mumkun degıl o yuzden temız bır yer buldum ve gıttım benım 2 saatte yaptıgım sey yarım saatte bıttı bosa ezıyet cekıyormusuz canım
 
gunaydın kızlar benım cocugum kesın sınırlı bırsey olucak bu stres benı oldurucek bezdırdıler benı artık ya
 
günaydın güzel mart anneleriii :):) bende sabah kalktım kahvaltı yaptım işe geldim yinee full enerjiyim ama bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak kahvaltıda bulanan anneler domates salatalıgı dograyın tuz, kekik çok az yag bır lımonu sıkın ekmek baba bana yiyin hem bastırıyor hemde istah acıyor ayrıca yag oldugu ıcın bagırsak sorunu olanlara iyi gelir :):)
 
:) ne güzel yaa..İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım..Ben cinsiyeti pek merak etmiyorum ilk nasıl olsa Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü versin de hiç önemli değil cinsiyet..Doktorun da hemen söyleyeceni sanmıyorum biraz garantici sanki..Anca 20 li haftalarda öğrenirim sanırsam :)
 

Evet canim kesinlikle doğru söylüyorsun. Ya bizde 1ay içinde tasinacagimiz için başka şehire, gittiğim yerde ayarliyim diye düşünüyorum kuaförü. 1ay için burada yer aramaya lüzum yok diye düşündüm ama bittimmm :))
 
Benim midem bu qünlerde biraz iyi ama uykum çok qelıo ya böle ayakta uyuycam resmen çok fenayım..Bende 10 gün sonra taramaya gidicem canım..
Ben uyku problemi yaşamıyorum da yani geceleri nerdeyse uyumuyorum.Sadece akşam yemekten sonra 1-2 saat uyuyorum o yetiyo bana sanki..İlk hamileliğimde akşam erkenden uyurdum taa sabaha kadar uyanmazdım..Bu yaramaz beni uyutmuyo o da mı sevmiyo uykuyu acep
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…