2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım normalde ben evde kendim yapıyorum zaten acıyla sorunum yok kan gövdeyi götürüyor bir şey olmuyor da iste utangacım biraz ama yenicem artık bu ne yaa ben evde 2 saat uğraşıyorum hemde gerçekten tam olmuyor kırılıyor falan bunaldım:):)
 
Kızlar ikili test kaçıncı haftaya kadar yapılabilir? Bnm dr um 3 Eylül e randevu verdi o zamana kadar izinli olduğu için. Geç kalmş olmaz mıyım acaba?
11-14 haftalarda yapılıyormuş canım..14. haftada mı oluyorsun o zaman?geç kalmamaış olursun herhalde benim randevum da 3 eylül İnşallah güzel haberlerle geliriz...
 

canım düzgün temiz bi yer bul hep aynı yere git alışırsın. sonuçta temizlikte şart. gözünü kapat 2 dakika başka şeyler düşün :)
 
kızlar günaydın.dün kontrolleri olan arkadaşlara begri E Ekyzdn03 azerikizi91 daha atladığım isimler varsa lütfen kusura bakmayınn....çok sevindim hepinizin kontrollerinizin güzel geçtiğine....bizimde kontrolümüz 27 ağustosta bakalım biz nasıl olmuşuzz ama çok sabırsızlanıyorum durumu merak ediyorum....bi kaçamak mı yapsam acaba......
 
bi alışsan çok rahatlığına vazeçemezsin. bi de sürekli aynı kişiye git bi kaç kere gittikten sonra alışıyosun zaten...
 
canım düzgün temiz bi yer bul hep aynı yere git alışırsın. sonuçta temizlikte şart. gözünü kapat 2 dakika başka şeyler düşün :)
ayyy bebişin remini götürürüm :):):) akşama gidicem bakalım:) arkadaşlarım gidiyor bunun içinde son haftasında olan da var doktoru sadece bu yöntem sağlıklı demiş eee o zaman yapmamız imkansız karnımız burnumuzda olacak ondan alışıcam mecbur:)
 
Günaydın bende yarın kontrolum var, aslında meraktan gidcem daha önce 3 düşüğüm oldu .
 
bi alışsan çok rahatlığına vazeçemezsin. bi de sürekli aynı kişiye git bi kaç kere gittikten sonra alışıyosun zaten...
aynen canım daha önce bir kaç kez cilt bakımı için gittiğim bir yer vardı sahibi emekli ögretmen bir bayan ve sırf öveçlerde 2 şubesi olan bir yer gerçekten temiz olduklarını biliyorum yani bakalım kısmet artık:):)
 


hahahahaha... bebeğin resmini götürmek iyi fikir :) ya zaten o kadar elleri hızlıki sen ne düşünsem diye konu ararken pat bir bakıyosun bitirmiş :) tedirgin olma insan nelere alışmıyor
 
banada fıtıl werdı dr akıntı ıcın ama kullanmıyorum kullanamıyorum maaleseff. cok ıgrenc bırsey yaaa

ihmal etme canım ya zor oluyor ama enfeksiyon riskinide göze alamam vallllahi ben dün esime yaptırdım kendim yapamıyorum


Bir önceki mesajımın eeeen basında bende saygı duydugumu belirtmistim ve tenzih etmistim zaten benim söyledigim yada vurgulamak istedigim nokta ikili test degil. Bu bir tercihtir. Kimse bunu ne elestirebilir ne de kabul ettirebilir. Hakkı dahi yoktur, bu nedenle tartısma cıkacagını sanmıyorum. Cünkü böyle birsey yazmamıstım. Söyledigim sey bugünün avantajlarını cokta basite indirgemememiz. Bir çok tedavi hastalık bu yollarla cözülüyor gecmiste ölümcül oluyorken.. Anne karnındayken bebek ameliyat ediliyor bu bir mücize degil mi. Bu bize teknolojinin nimeti degil mi? Elbette hic bir yöntem hic bir sey %100 degildir ama önlem almakta da fayda var.
Hee abartma konusuna gelirsen seninle aynı fikirdeyim. Onları bende desteklemiyorum ama gördügüm kadar aramızda öyle kimse yok. Sadece espiriler yapılıyor hepimiz randevu tarihini bekliyoruz.
Birde doktor secimi burada cok önemli.

Kızlar ikili test kaçıncı haftaya kadar yapılabilir? Bnm dr um 3 Eylül e randevu verdi o zamana kadar izinli olduğu için. Geç kalmş olmaz mıyım acaba?

14.haftaya kadar yapılıyormus ama doktorunu bir arasana için rahatlasın.

11-14 haftalarda yapılıyormuş canım..14. haftada mı oluyorsun o zaman?geç kalmamaış olursun herhalde benim randevum da 3 eylül İnşallah güzel haberlerle geliriz...

benimde randevum 2 eylül insallaah cok güzel haberlerle geliriz
 
canım benim kontrol daha pazartesi tatlım yaa ama Allah söyletti demekki her şey yolunda:):)
 


Aa nasıl anladın canım :) doktorum bişey demedi çok erken dedi tahmini vardı ama söylemedi benim kaybettiğim bebeğime 5.aya kadar kız demişlerdi sonra bir anda erkek olduğunu söylediler, bu doktorum o yüzden galiba emin olmadan söylemicem dedi :) benim içime de erkek doğuyo ama bakalım ..
Bu arada nerde hangi hastaneye gdiyorsun, benim pıhtılaşma testleri falanda vardı içinde ve 650 lira ödedik hastaneye göre değişiyor fiyatlar çok oynuyo ..
 
arkadaşlar ikili test için herkes görüşünü söylemiş bende yaptırıcam bu testi hatta bir cok doktor ammiyosentez i bile öneriyor sorun olmasa bile sonuçta elimizde böyle bir teknoloji varken bebeğimizde olumsuz giden onun hayatını ve bizim hayatımızı etkileyecek şeyleri önceden görmek bence iyi olur. sonuçlar kötü çıkarsa kesinlikle gebeliği sonlandırmayı düşünmem, Allah bana onu nasip etmişse elimden gelenin en iyisini yaparak bakarım, ama önceden bilirsem en azından kendimi bu konuda eğitebilirim, geliştirebilirim diye düşünüyorum. testin çok iyi sonuç vermemesi de bir ihtimal tabiki ama bu risk kendimiz doktora gittiğinde bile olabiliyor. bir çok arkadaşın dediği gibi herkesin kendi bebeği ve kendi kararları saygılıyım sadece ben neden yaptıracağımı açıklamak istedim
 
Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 11 haftalık hamileyim ama bebek bir hafta geriden geliyor her kontrolde... yumurtlma döneminde hamile kaldım. Hamile kaldığımdan beri stresliydim cok ağladım sizce üzüntüden böyle bir durum olabilir mi.? Etrafınızdaki gebelerden ya da tecrübelerinize güvenerek size sormak istedim
 

Bu konular hassas ve herkesin farklı görüşleri olduğu için tartışma konusu olmasını istemem demek istedim. Sizinle bu konuda tartışacağımı düşündüğüm için yazmak istememiştim, niye yaptırmıyorsun tepkileri almak istemediğim için yazmıştım :) açıklamak istedim.

kesinlikle herkes çok heyecanlı çünkü içinde minicik gibi olan koca mücizeler büyütüyor...
 
Bende begri gibi düsünüyorum. Bende yaptıracagım. 2 Eylülde de randevum var. Ne gelirse Allah tan iyide kötüde. Allah korusun aksi bir durumda ona iyi bir gelecek saglamak icin elimden geleni yapmaya calısırım. Kendimi egitir daha cok bilgi sahibi olurum. En önemlisi kendimden cok cevremi egitirim. Ona huzurlu bir ortam gelecek saglamaya calısırım. Herseyin hayırlısı olsun Allah hic birimize yasatmasın insallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…