2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sevimli anneler ne çok yazmışınız saatleridr okuya okuya zor bitirdim. biz döndük taitilden bugun illk işim hastanye gitmek oldu gitmeden önce smear vermiştim hem sonuç alayım hem de kontrol olayım dedim. doktor devlette güler yüzlü bir doktor ancak beş saniye sürmemiştir baktı ultasonda hareket ediyor işte dedi ben de gördüm çırpınıyordu artık elimi ayağımı bilmem. 9+2 dedi bana da. bir de iyimmi sağlıklı mı dedim şimdiden bilemem parmaklarını saymadım mesela tek tek dedi. ben sanki onu sordum. şu an için durumunu merak ettim ama klbi atıp hareket ettiğine göre şimdilik iyi demekki bebek.
biliyorsunuz belirtilerim olmadığı için ben de çok endişeli idim ama miniğimi gördüm biraz rahatladım. tekrar ne zaman geleyim diye sormasam birşey söylemecekti 11 12 hafta ikili taramaya gel dedi. ben özel hastane arayışındayım aartık bir dahaki kontrolüme özele giderim sanırım
bu arada folidoce kullanıyorum son on tane kalmış iki üç haftaa sonra yani 12. haftada bıraktırcaklar boşuna yeni kutu almadım. sanki bizim zamanımızda folik sit mi vardı bir seneyi geçgindir kullanıyorum artık bıktım. onun yerine kan ilacı vericekler sanırım ne dersiniz ondan alıp mı kullansam folik asit bitince. unutmazsam yarın aile hekiminde sorcam iinş bi tsh baktıracağım bakalım
 
Canim ya benimde 0.65 e düsmüs bana cok düsük geldı 5 küsürden düstü bi de ama doktor degistirmedi dozaji böyle devam dedi ben ne yapsam ki yalniz t3 t4 yuksek biraz ama tsh cok düstü atarsam daha da beter düsmücek mi
tsh ın düşmesi demek ilaç fazla geliyor demek ikisi ters orantılı. sanki bana da ilaç fazla gelmiş gibi geldi. sen bilirsin ama çok da oynama yapmadan hafif bir azaltma yapmayı denerdim ben olsam. benim t3 t4 normal çıkıyor gerçi o yzden yanlış bilgi vermek istemem doktor kızarsa oonu bilmem.
 
tsh ın düşmesi demek ilaç fazla geliyor demek ikisi ters orantılı. sanki bana da ilaç fazla gelmiş gibi geldi. sen bilirsin ama çok da oynama yapmadan hafif bir azaltma yapmayı denerdim ben olsam. benim t3 t4 normal çıkıyor gerçi o yzden yanlış bilgi vermek istemem doktor kızarsa oonu bilmem.
Anladim canim hafta ici 100 hafta sonu 150 atiyodum simdi hep 100 atiyim bakalim nolcak
 
Yarin bnde gidiyorum kontroleee :rolleyes: inşallah düşük tehlikem geçmiştir ve minnaki çok merak ediyorum umarim büyümüştür :KK16: güzel haberlerle döneriz inşallah canim :)

yaa bende coook merak ediyorum insalllaaaaaaaaaaaaah cok güzel haberlerle dönüceeeeeeeezzzzzzzz heyecandan ölüceeeeem :)) lokummm yaaa yer annesi onu

ne guzellll bebislerinizi goreceksiniz inalah hersey yolundadirrr.kilo falan kafama.takmiyorumm ilk gebeligimdeki kilolar dueuyor ustune eklene eklene gidiyoru isteeee dogumdan.sonra spora basliycammm ve yuruyuse 4. aydan sonra basliycam insallah 5 6 kilo.alarak.bitirirm.zaten kiloluyum insallah hayirlsiiyla.doguralim da kilo elbet verilir:KK50:

insallaaaaaah canım benim. iste kilo bas belası artık bir cözüm bulucaz :) 36 bedendim simdi 38 oluyordur daha denemedimdee 42 bedenle bitiririm artık ahaha :)
 
Aynen canım ya arkadaşımda diyoki uyumaya çalış anne karnında alışırsa çıkıncada uyumuyolar diyooo:KK48::KK70:
O kadar etkiler mi ya son günlerde ben de uyuyamıyorum ev çok sıcak geliyor kalkıp kalkıp su içiyorum yatıyorum az geçiyor tuvalete kalkıyorum serin olur mu diye salona geçiyorum falan elimde yastık ruh gibi dolanıyorum sabaha kadar sabaha karşı ancak derin uykuya geçiyorum sonra hop sabah olmuş :KK53:
 
Merhaba iyi geceler vücudumuzda ki tüyler çok uzuyor mu yaa benim çok çabuk uzuyor.kollarında bile sarı az tüy vardı köyü ve uzun oldular.hormonlar dan diyom ama ilk hamilelikte oğlum da böyle olmamıştı. Başka bi nedeni olabilir mi k. Ayaklarimi bi ay da sncak alirdim simdi bi haftadai
 
Iyi geceler kizlar :))
Bir şey sormak istiyorum. doktor bir kaç kan testi istedi.. sormayı da unuttum doktora aç mi gitmem lazım tok mu acaba... Bilgisi olan var mı ?
 
Ama bu haksızlık b3nle 70 le başladım nie 65e düşmedim sizin için güzel bi gelişme olmuş... az iştahsız olmayı dilerim

:))Umarim çok kilo almadan geçer dokuz ayimiz canim .:nazar: emin ol hepimiz için ayni şeyi diliyorum doğumda da kolaylık olur diye:) sabah erkenden hastaneye gideceğim simdi uyku vakti iyi gecelerrr :KK54:
 
kızlar bahsi pek geçmedi tirot laçları sabahh aç karnına alınmalı ve en az yarım saat beklenmeli öyle olunca asıl etkisini gösteriyor. yıllardır kullanıyorum. hamillikte dozajı endokrin artırdı bir hafta sonra baktırdım ki fazla gelecek enrdeyse ben de kafama göre dengeledim birşeyler yaptım şimdi olması gerektiği seviyelerde inş. yarın da yine aile hekimliğinde baktırmayı düşünüyorum.
BendeBende ilacımı aç karnına alıyordum ve 11 gün sonra yani salı günü tekrar tahlil yapıldı benim 11'e kadar çıkan tsh çok çok şükür 3.58'e kadar düşmüş bende yarın tekrar doktoruma gidicem artık ilaç konusunda o yönlendirecek
 
İyi geceler herkese kızlar az kalsın Bebeğimi kaybediyordum dün gece kanamayla hastaneye gitim bugün çıktım ama elim yüreğimde :KK43: kıpkırmızı kan resmen adet kanı gibiydi bu şekilde kanama geçiren oldu aranızda
Geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın umarım bir daha yaşamazsın böyle bir şeyi
 
çok üzüldüm canım ne desem boş biliyorum. benim umudum da çok az zaten. umutlandırmak da istemyorum kendimi. dr un bi söylediği yetti zaten bi haftadır. canım acını deşmek istemiyorum ama sana bi şey sormak istiyorum benim en son gittiğimde 5+6 dedi diğeri 5+1 dedi ya. renkli ultrason daha kesin sonuç verir değil mi? senin kese boyutuna göre kaç haftaydı ve kese kaç mm idi hatırlıyor musun? kusura bakma tekrar sorduğum için ama acayip kaygılıyım.
Canım öyle dediler ben hiç düşünemedim kese ne kadar filan belki kağıtta yazıyordu ama attım onları da en son vajinal baktırdım kesin olsun diye seni de anlıyorum tabi endişelisin. Ben ağladığım için doktor da çok izah edemedi zaten. Vajinal baktırdın mı sen?
 
Canım öyle dediler ben hiç düşünemedim kese ne kadar filan belki kağıtta yazıyordu ama attım onları da en son vajinal baktırdım kesin olsun diye seni de anlıyorum tabi endişelisin. Ben ağladığım için doktor da çok izah edemedi zaten. Vajinal baktırdın mı sen?

Vajinal bakın dedim Dr gerek yok 10 gün sonra gel dedi. Ama benim Dr ızinde pzt gelecek ona gidecem direk. Telefonla konuştuk o karından bakarız ama kesin sonuc olduğu için vajinal de bakarız dedi. Çok sağol canım tekrar çok geçmiş olsun
 
X