2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hamisler. Tuvalet kagidina kahverengi akintisi gelen var mi? Iki kez oldu doktora gittim problemli bisey yok dedi. Boyle bisey atlatan var mi?

Doktorum demiştir zaten canım, kahverengi akıntılar çok normal bendede oldu hiç doktora gitmedim söylemedim bile ara ara oluyodu yani senin olduğun haftalarda .. Kırmızıya dönmedikçe akıntın artmadıkça doktora falan gitme stres yapma sakın
 
ayy canım benim sende eşinle evlatlarınla nice senelere ilk meleğin kaç yaşında kızmı erkekmi :KK70:

Teşekkürlerilk meleğim kız... 3 yaşını doldurcak bu ayın 31inde... 2li test için gidicem o zamana kadar gitmeyi düşünmüyorum malum ablamız var onunla sıcakta zor oluyor... ☺ slm söyle meleğine görünce
 
3 ay dolucak benimde daha kilo almadım, 70 le başladım hala öyleyim, nedeni de bulantı kusmalardan iştahsızlıktan tatlım :) 4.aydan sonra başlarım herhalde bende kontrollü bi şekilde tabi, vitaminde yazar şimdi doktor 3.aydan sonra o da açıyo iştahı
Bende 70'le başladım şuan 65'im. Bi yandan da sevinmiyor değilim kilo verdiğim için :)
 
eduf, post: 42234348, member: 695367"]bunlardan birisi de benim.......inanki hiçbirşey yapmadım ama bulantım olmasına rağmen kusmamaya çalıştım hemde..limonla ekşi şeylerle geçiştirdim....ama hala almadım...:nazar:[/QUOTE]
Masallah Darisi bundan sonrasi icin bizlere :KK66:
 
Slm kızlar,
Doktora gittim bugün.
Herşey yolunda çok şükür bir sıkıntı yok.
10 gün sonra ikili test için gideceğim.
Yanlız miyom varmış ben de bilmiyordum.3 cm ne zaman oluştu ,nasıl oluştu?
Bir zararı yok rahim kendi yapıyor dedi doktor ama endişelenmedim de değil.
Bizde durumlar böyle sizde nasıl kızlar?
 
Benim arkadasimin kardesi doktor. 3. Ayında bir kilo aldi diye fircalamisti arkadasimi:)
aaaa niye yaa 1 kilocuk nolcak sanki :KK70: ama kilolu hamile kaldıysa ondan olabilir ben 45 le kaldım zaten herkes kilo al kilo al diyip duruyordu şimdi normale döncem sanırım 55 le bitirsem benim için ideal :KK70:
 
Kızlar resmen uykularım kaçtı yani bir insan iki gün uyumazsa uykusu gelmezmi yok yok uykum var ama uykuya geçiş yapamıyorum yaa napim bilmiyorum sizdede böyle olan var mı?

ben de aynen böyleyim. uykum çok var ama uyuyamıyorum. sabahları dinç uyanamıyorum. yeni yeni haftadır olmaya başladı bu durum ama çok sinirimi bozuyo :KK43:
 
Ben ilk hamileligimde aldiklarimi hala veremedigim icin daha cok takiyorum sanirim
Olabilir tatlim. Bu benim ilk olduğu için doğumdan sonra bn nasil bi kafada olurum hic bilmiyorum tabi su an konusmasi kolay bana :KK48:

ömrümde hic düzenli spor yapamamis bi insan olarak kilo verememek bazen korkutuyor beni de :KK57:
 
Olabilir tatlim. Bu benim ilk olduğu için doğumdan sonra bn nasil bi kafada olurum hic bilmiyorum tabi su an konusmasi kolay bana :KK48:

ömrümde hic düzenli spor yapamamis bi insan olarak kilo verememek bazen korkutuyor beni de :KK57:

Ya dikkatli olmakta fayda var. Banada verirsin verirsin dediler gitmedi. Eger kilo almaya meyilliysen hep dikkat etmek gerekiyor. Yok ben cabuk kilo veririm diyosan ye ic yat ohhh misss :)
 
X