- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnn..................Günaydın Güzel Anneler :)
Gunaydin kizlarrr..ben minnakimi görmek için yoldayim inşallah iyi haberlerle dönüş yaparim . herkese güzel ,mutlu , saglikli günler diliyorumm
![]()
güünaayydıııınnn,
kızlar 70 ve üstü kilosu olanlar dert etmeyin görün bakın siz daha az kilo alacaksınızzzzz arkadasım 158 boyu 78 kg ile hamile kaldı 86yla dogum yaptı 82ye düstü simdi
Günaydın,
bebişlerini görecekler hayırlı habelerle döner inşallah. Ben de cmt günü ikili test için gideceğim.
kızlar ben 4 gündür kabızım, sabah az da olsa tuvalete çıktım ama hala ağrım var. tuvalete gidiyorum, ıkınmak da istemiyorummidem de kötü fazla su da içemiyorum. ne yapsam ki?
yaaa hadi insallah yaz hemen neler oldugunu benimki 2 dedr 1 den önce ameliyatta oluyor muayeneler 1de baslıyor ooooff
Günaydın,
bebişlerini görecekler hayırlı habelerle döner inşallah. Ben de cmt günü ikili test için gideceğim.
kızlar ben 4 gündür kabızım, sabah az da olsa tuvalete çıktım ama hala ağrım var. tuvalete gidiyorum, ıkınmak da istemiyorummidem de kötü fazla su da içemiyorum. ne yapsam ki?
Gunaydin kizlarrr..ben minnakimi görmek için yoldayim inşallah iyi haberlerle dönüş yaparim . herkese güzel ,mutlu , saglikli günler diliyorumm
![]()
Minnaklar nasılda erknden yola düşürüolar hryecanlı heyecanlı sağlıklı bi şekilde görürsün umarım bebişini...
günaydın güzel annişlerrr bugun kontrolu olanlar belki cinsiyet belli olmuş dönerler güzel haberlerinizi bekliyoruz:):):)
Aynen canimm :)) inşallah dualarinizi eksik etmeyin.
benim kız olursa ismi hazır erkek olursa da bende hazır ama eşim o ismi kabul etmiyor bir türlü bakalım hayırlısı:):)Dimi dimi... cinsiyetini öğrenmekte ayrı bi heyecan☺ sonra isim telaşı başlarr Allaahhh ne tatlı bekleyişler.... hamdolsun☺