2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl kumasları felan ıyımı bende pantalon ıstıyorum ama sımdılık taytlarımla gecıstırıyorum yazı bırazdaha dedım beklıyım
Kalın keten benim aldığım pantolon..Rengi atmazsa iyi görünüyor..Bende beklicaktim de pantolonların düğmesini kapatamıyorum o yüzden aldım.Ama onu giyince de sanki 5 aylık hamile gibi karnım çıktı o yüzden biraz daha beklicem giymek için..
 
Şişlik hep var bende zaten ona çare yok..Ben hamile kalmadan önce de az birşey göbeğim vardı.Zaten küçücük birşeyim 50 kiloyum şuan 52 ile hamile kaldım.Boyum da kısa :KK66: Artık son aylara doğru top gibi yuvarlanırım sanırım :KK66:
:) Anladım canım olsun bişey bende duba qibi olurum zaten :)
 
Selam hamisler. Tuvalet kagidina kahverengi akintisi gelen var mi? Iki kez oldu doktora gittim problemli bisey yok dedi. Boyle bisey atlatan var mi?
 
Kalın keten benim aldığım pantolon..Rengi atmazsa iyi görünüyor..Bende beklicaktim de pantolonların düğmesini kapatamıyorum o yüzden aldım.Ama onu giyince de sanki 5 aylık hamile gibi karnım çıktı o yüzden biraz daha beklicem giymek için..
hehehe kıyamam yaa olsun enınde sonunda gıycen hatta mıllı kıyafetlerımız bıle olucak onlar :)
 
Selam bayanlar nasıl gidiyor hamilelik keyifler nasıl bu ara eşim de izinli olduğu için misafirlerdir gezmedir derken pek takip edemiyorum kıyafet konusunda epey konuşulmuş ben de kara kara düşünüyorum öğretmenim ben yaz tatili sebebiyle evde şort eşofman falan gezmede etek elbise falan idare ediyorum da okullar açılınca kıyafet sıkıntım olacak galiba zaten göbeğim vardı düğme kapanıyor ama boğum yapıyor bebeğe zararı olacak diye korkuyorum pantalonları öyle giymeye
 
Senin benimkine göre baya erken canım inş görürsün bebişini. Benim durumum olumsuz maalesef ayrıntıya girip kimseyi üzmek istemem. Allah her isteyene bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua edin çok ihtiyacım var.

canım sat a görebeimki çok geride en son renklide bakıldığında 5+6 dedi ya sat a göre 8+5. pko var bende adetlerim çok düzensiz 10 gün de geçtiği oluoyr 15 gün de :KK43: 24 ünde gidecem ben dr a. ama ümidim yok renkli ultrasonu çeken dr gelişmeme ihtimali daha yüksek dedi. canım sen benim durumum olumsuz demişsin kesinleşti mi ki? tekrar dr a gittin mi?
 
bir kaç sitede okudum hiç kilo almayanlar varmış yaa hayret nasıl becerdiler ki :KK70:

3 ay dolucak benimde daha kilo almadım, 70 le başladım hala öyleyim, nedeni de bulantı kusmalardan iştahsızlıktan tatlım :) 4.aydan sonra başlarım herhalde bende kontrollü bi şekilde tabi, vitaminde yazar şimdi doktor 3.aydan sonra o da açıyo iştahı
 
X