- 7 Mayıs 2015
- 1.900
- 886
- 123
- 36
nasıl kumasları felan ıyımı bende pantalon ıstıyorum ama sımdılık taytlarımla gecıstırıyorum yazı bırazdaha dedım beklıyımBen de de factodan tunik ve pantolon aldım..Henüz giymedim de 1 ay sonra giyerim sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl kumasları felan ıyımı bende pantalon ıstıyorum ama sımdılık taytlarımla gecıstırıyorum yazı bırazdaha dedım beklıyımBen de de factodan tunik ve pantolon aldım..Henüz giymedim de 1 ay sonra giyerim sanırım![]()
Kalın keten benim aldığım pantolon..Rengi atmazsa iyi görünüyor..Bende beklicaktim de pantolonların düğmesini kapatamıyorum o yüzden aldım.Ama onu giyince de sanki 5 aylık hamile gibi karnım çıktı o yüzden biraz daha beklicem giymek için..nasıl kumasları felan ıyımı bende pantalon ıstıyorum ama sımdılık taytlarımla gecıstırıyorum yazı bırazdaha dedım beklıyım
:) Anladım canım olsun bişey bende duba qibi olurum zaten :)Şişlik hep var bende zaten ona çare yok..Ben hamile kalmadan önce de az birşey göbeğim vardı.Zaten küçücük birşeyim 50 kiloyum şuan 52 ile hamile kaldım.Boyum da kısaArtık son aylara doğru top gibi yuvarlanırım sanırım
![]()
hehehe kıyamam yaa olsun enınde sonunda gıycen hatta mıllı kıyafetlerımız bıle olucak onlar :)Kalın keten benim aldığım pantolon..Rengi atmazsa iyi görünüyor..Bende beklicaktim de pantolonların düğmesini kapatamıyorum o yüzden aldım.Ama onu giyince de sanki 5 aylık hamile gibi karnım çıktı o yüzden biraz daha beklicem giymek için..
walla benım arada bır gelen yesılımsı sarımsı akıntım war sadece.Selam hamisler. Tuvalet kagidina kahverengi akintisi gelen var mi? Iki kez oldu doktora gittim problemli bisey yok dedi. Boyle bisey atlatan var mi?
Giymeyi çok istiyorum orası ayrı bir mevzu zatenhehehe kıyamam yaa olsun enınde sonunda gıycen hatta mıllı kıyafetlerımız bıle olucak onlar :)
var kuzum bir kere geldi birlikte olduktan sonra geldi gittin bi sıkıntı yok dediSelam hamisler. Tuvalet kagidina kahverengi akintisi gelen var mi? Iki kez oldu doktora gittim problemli bisey yok dedi. Boyle bisey atlatan var mi?
Ben dün düğün telasi nedeniyle cok uzun disarda ve ayakta kaldim. Hemen akşamında oldu. Hep boyle dinlenmek lazim sanirimwalla benım arada bır gelen yesılımsı sarımsı akıntım war sadece.
Peki sonra geçti gitti degil mi?var kuzum bir kere geldi birlikte olduktan sonra geldi gittin bi sıkıntı yok dedi
yorulunca ewet benımde cogalıyor canım yesılımsı akıntımBen dün düğün telasi nedeniyle cok uzun disarda ve ayakta kaldim. Hemen akşamında oldu. Hep boyle dinlenmek lazim sanirim
Bende onu sorcaktim tam. Ya bende oyle bi siskinlik ve arada agri oluyoki birliktelik biraz zor gibi geliyo. Siz ne dusunuyosunuz hanimlar eslerle ne durumdasinizvar kuzum bir kere geldi birlikte olduktan sonra geldi gittin bi sıkıntı yok dedi
Senin benimkine göre baya erken canım inş görürsün bebişini. Benim durumum olumsuz maalesef ayrıntıya girip kimseyi üzmek istemem. Allah her isteyene bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bana da dua edin çok ihtiyacım var.
Canım bizim doktor bize 12.haftaya kadar ilişkiyi yasakladı. Sen Dr.na sordun mu bu durumu.Bende onu sorcaktim tam. Ya bende oyle bi siskinlik ve arada agri oluyoki birliktelik biraz zor gibi geliyo. Siz ne dusunuyosunuz hanimlar eslerle ne durumdasiniz![]()
aĞRIM OLUYOR AMA SEVİYELİ YAŞIYORUZ BEBEĞİ ÖĞREDMDEN BERİ BİR KEZ OLDU ONDADA ELKE GELİNCE KORKTUK BUGUN SORACAM DRABende onu sorcaktim tam. Ya bende oyle bi siskinlik ve arada agri oluyoki birliktelik biraz zor gibi geliyo. Siz ne dusunuyosunuz hanimlar eslerle ne durumdasiniz![]()
bir kaç sitede okudum hiç kilo almayanlar varmış yaa hayret nasıl becerdiler ki![]()
çok sevindim hayırlı olsun şimdiden:):)Bende burdayım...8+3 olduk... çok şükür kalp atışlarımızıda duyduk...
aĞRIM OLUYOR AMA SEVİYELİ YAŞIYORUZ BEBEĞİ ÖĞREDMDEN BERİ BİR KEZ OLDU ONDADA ELKE GELİNCE KORKTUK BUGUN SORACAM DRA[/QUOTE
Aynıyız süpernasıl gidio... bebiş nasıl bnm ikinci hamileliğim..☺ 24 yaşındayım☺