2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç stres yapmıyorum canım yaa valla acayip rahatım hamilelik konusunda da hiç bir seye asırı dıkkat etmıyorum canım ne ısterse yıyorum bebısler saglıklı dunyaya gelsınlerde sonrasında veriririz:)
Bravo aynen ben de oyle, yemişim kilosunu, şişko bacakları, saglıkla doguralım kucagımıza alalım miniklerimizi sporla veririz sonrasında... Tanıdıgım oyle insanlar var ki gosteris duskunu cocukları dogdu yememekten emziremediler zaten, bi de zayıflayıp manken gibi oralarını buralarını cekiyorlar bebeklerinden cok... Gosteriş budalası degilim alahıma sukur..
 
daha vaktin var acaba internetten mi bi baksan canım güvenilir sitelere iade ya da değiştirme sansın olanlara
bakıyorum bakmaz olurmuyum....bakalım ne denk gelecek.kendimi de mağaza mağaza dolaşıp yormak istemiyorum aslında.elbet bişeyler denk gelir ....
 
inşallah yoktur olumsuz bir şey.kontrole kadar aklımda kurar dururum artık elimde değil.umarım kesilir bulantıların bir an evvel canım çok zor oluyor
 
Gormestukcanim alttan muayne zamani bu ama ilk drm gormustu bu doktor karindan bakio keseyi gordu bugune randvu verdi o arada baska doktor melegimide gordu kalp atisinida izletti
 
Bir kac kisiye oldu burada. Benim kesildi, bir hafta sonra ultrasonda hersey normal cikti, sonra hafif bulanti geri geldi, arada bir yokluyor o kadar. Cok olan bi seymis.
Korkacak birsey yok ama normal kontro,e gittiginde doktora soyle
sağol canım tamam soruyum bakalım.bir görsem rahatlıcam zaten
 
ayy hadi ins canım yaa güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka:)
Ayyy bacim ozur dilerim ya ben yanlis hatirlamisim...
Esime hazirlaniyim mi dedim ...
Iyi misin sen yarin randevumuz demez mi
Gormek icin acele ediyorum iste bugun sandim

hahahah masallah minyon anne :) sen kilo alıyim diye bekle bizde ayyyy neden alıyoruz diyelim :)) adalet mi bu hahahaha :)
Bunye iste canim ya...
Annemde 5 cocuk dogurdu fizigi bir gor
Ama tek sorun ben bu halimi pek sevmiyorum yalan yok...
Biraz kilo hic fena olmaz ...

Ayyy ne guzel hayirli olsun canim...
Rabb'im dugununude gormenizi nasip etsin ♥
Amannn korseyle neden ugrasiyorsun ki canim...
Hamilesin zaten kimden ne saklayacaksin sal gitsin bosver :)

Canim cok sasirdim...
Ilk defa duyuyorum boyle birsey...
Ins. Saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim...
Bebegin sana simsiki tutunsun ve hic birakmasin ins. ♥
 
kızlar sankı dune gore bugun gobegım ınmıs durumda kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum pek acaba 3. ayda rahat donem dedıklerı bumu. dun gece bıraz bacaklarıma kramp gıbı bısey gırdı ondan berı boyle sıskınlık gıttı. acaba bendemı sorun war. cok mu ewham yapıyorum
 
benim karnimda sisti bodylerimden belli oluyo artik azicik bide belimde kalinlasmis belimde kilo almis cok erken degilmi ama yiaa
Evet bencede çok erken benimde tuhafıma gidiyor.bu kadar çabuk şişmemesi gerek değil mi.Şimdiden böyle olursa 8-9. ayları düşünemiyorum.ben de birde acayip halsizlik var bazen kolumu kaldıramıyorum neredeyse o kadar halsizim sizlerde de oluyormu halen halsizlik ve uyku hali.
 
canım bostan yere evham yapıyorsunuz bir sorun olursa emin olun ki bilirsiniz ne güzel işte şişliğim geçmiş de sevin bence:):) annem bana hamileyken ip atlayıp top oynuyormuş hiç bir şey olmaz merak etmeyin:)
 
seninle aynı haftadayız canım benimde 16 mart doğum tarihi.benimde bulantım aniden kesildi 9. haftanın bitiminde hatta yazmıştım bende foruma bulantısı kesilen varmı diye.korkma herkesin bünyesi farklı 3 ay bulanacak diye bişey yok.ne güzel işte bulantımızın kesilmesi.stres yapma bence bebişini üzersin.
 
canım bostan yere evham yapıyorsunuz bir sorun olursa emin olun ki bilirsiniz ne güzel işte şişliğim geçmiş de sevin bence:):) annem bana hamileyken ip atlayıp top oynuyormuş hiç bir şey olmaz merak etmeyin:)
walla aynen banada dıyorkı annem sakız ıle yapıstırmadılar onu oraya. ne bıleyım ya Allah korusun bu kalp durması olayıda benı etkıledı.
 
bi görsem rahatlıcam da daha kontrole var.inşallah öyledir canım bir şey yoktur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…