- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki hamileyken kullanabiliyor muyuz canım içeriğine falan baktın mı? çünkü geçmedi dünden beri çekiyorum bide benim migren ileri düzey nefes aldırmıyor banageçmiş olsun ,bugün benimde başım çok kötü ağrıyordu, gratisten migren bandı aldım çok faydası oldu. tavsiye ederim.
Gunaydin herkese. Ben nihayet tatilimi bitirip evime döndüm. Insanin evi gibi yok. Hamileligi zor gecenlere tavsiye etmiyorum. Cok pismanim cok yorucuydu benim için. Boşuna demiyorlar sicaklarda yaşlı ve hamileler disari çıkmasın diye.
Çok teşekür edrim canm allah kimseye yasatmasin saglikla alalım bebklerimizi kucağına insallhcanım çok geçmiş olsun.
muayene adresi iran cd.33/2 kavaklıdereNerede bu hoca.
Benim kızımda 3 YAŞ 4yaş 5 YAŞ anaokuluna gitti şimdi de 1.sınıfÇalışan anne olduğum için oğlumu 3,5yaşında kreşe gönderdim,4,5 yaşında Anasınıfna gitti 5,5 Yaşında ilkokul 1.sınıfa gitti 6,5yaşında da ilkokul 2.sınıf olacak bu sene inşaallah.Çok şükür bize hiç zorluk çıkarmadı okumayı yazmayı hemen söktü zaten,yeni eğitim sisteminde öğrenim oldukça kolaylaştırılmış.Öğretmenimizde çok iyiydi.Hiç pişman olmadım erken yolladığıma.09/04/2009 Doğum tarihi oğlumun.
Kolayliklar diliyorum canim. Kendi biyolojik saatine gore hareket et ve asla circir boceklerinin öttügü, yerden sicak hava dalgasinin kalktigi saatlerde sakin cikma. Iyi tatiller simdidenhosgeldin canım bende ptesi gidiyorum off ya![]()
Kolayliklar diliyorum canim. Kendi biyolojik saatine gore hareket et ve asla circir boceklerinin öttügü, yerden sicak hava dalgasinin kalktigi saatlerde sakin cikma. Iyi tatiller simdiden
Ilac yerine masaj nasil acaba?Araştirsan mi bi?günaydın arkadaşlar ben yine migren krizi ile savaşıyorum dünden beri ne yaptıysam hafifletemedim ileri derece olduğu içinde kolay kolay geçmiyor hamilelik boyunca bir kere bile midem bulanmadı migren yüzünden dünden beri çıkarıyorum ve bu halde işe gelmek zorundayımakşama geçmezse mutlaka hastaneye gidicem
keşke bende yapabilsem kıskandım şimdi :) miniğinle iyi uykulaar tatlımGunaydinlarrrbnde bi kaç saattir ayaktayim tekrar uykum geldi biraz şekerleme yapiyim bari
![]()
Ayy aynı dert bendede var kafamı bi koysam masaya öle bi dalcamki kimse uyandıramıycak :)yemin edirim varya utanmasam ofiste uyuyacambu nedir yaa zatiii karnım açç
Ben geçen gün yaptım onuyemin edirim varya utanmasam ofiste uyuyacambu nedir yaa zatiii karnım açç