- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
İçemem sabahları çok bulantım oluyor.aynı problem bendede var sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç iyi geliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçemem sabahları çok bulantım oluyor.aynı problem bendede var sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç iyi geliyo
Bence bebek hareketi gösteriyorum inanmıyolar görünce şaşırıyolar rahim hareketleri olabilir dedi annemsenınle aynıyız ama ben hıcbısey hıssetmıyorum normal olan hangısı acaba
Teşekkür ederim canım.Tünaydın kızlar,
Kabızlık çekenler için tavsiyem kuru incir tüketmeleri.gğnde 2 adet yeter .
Etkisine inanamayacaksınız :)))
Kızlar ben çok acayip tuvalet sorunu yaşıyorum çok sıkıntılıyım hemen etki edicek önerilerinizi bekliyorum.
Bende inciri çok severim deneyeceğim bakalım.aaç karnına meyve tavsiye ederim özellikle incir kayısı armut. tok karnına sindirim acısından bi faydası yok
KADIN DOĞUMA GİTTİM BEN.ORDA İSTEDİ BÜTÜN TAHLİLLERİ...BİR LİRA BİLE VERMEDEN ÇIKTIM GELDİM...Kızlar acil cevaba ihtiyacım var. aranızda hamilelikte istenen tahlilleri devlet hastanesinde yaptıran-yaptıracak var mı? Özellerde 500- 1000 tl arasında değişiyo testler de. Devlette yaptırabilmem için kadın doğumdan mı randevu almam lazım dahiliyeden mi? Yani devlette drun yazması lazım değil mi yaptırabilmem için?
Cevabın için teşekkür ederim. İstisnasız her tahlili yapıyolar değil mi? Rubella toksoplazma falan? Bi de hangi şehirde yaşıyosun?KADIN DOĞUMA GİTTİM BEN.ORDA İSTEDİ BÜTÜN TAHLİLLERİ...BİR LİRA BİLE VERMEDEN ÇIKTIM GELDİM...
hepsini yaptılar valla 6 tüp kan aldılar idrar tahlili falan yapıldı..HEPSİ YAPILMIŞ CANIM BAKTIM ŞİMDİDE KAN GRUBUNA KADAR BAKTILAR...Cevabın için teşekkür ederim. İstisnasız her tahlili yapıyolar değil mi? Rubella toksoplazma falan? Bi de hangi şehirde yaşıyosun?
Bence sirf bu yuzden forumdan biraz uzak dur Ben doktora en gec gidenlerdenim ne kese olusumunu ne bisey gordum ve birsuru olumsuz sey yaziliyodu o siralar bende hamilelik belirtisi de yoktu dedim herhalde benimkinin de kalbi atmiyo fln ama Allaha sukur hersey yolunda dun gittim doktora O yuzden biraz uzak durup akisina birakmak gerek emin ol hersey yolundadirGünaydın bayanlar :) 3-4 gündür çok kafaya çok taktım. Ya bebeğime bişey olursa ya da olduysa benim haberim yoksa. Ya kalbi atmıyorsa diyeçok mutsuzum kafaları yicem sanırım forumda Yazılan olumsuzlukların etkisinde kalıyorum
bişey olsa belli olur di mi kızlar? Midem hala bulanıyo hala halsizim. Ama onu da psikolojik yaşıyo muyumdur diye çıldırıcam
![]()
Geçmiş olsun Allah korusun miniği ve annesini!!!İyi geceler herkese kızlar az kalsın Bebeğimi kaybediyordum dün gece kanamayla hastaneye gitim bugün çıktım ama elim yüreğimdekıpkırmızı kan resmen adet kanı gibiydi bu şekilde kanama geçiren oldu aranızda
hoşgeldin canım.....ne tahminde bulundu bakalım doktorun...bizim için çok erken daha da....Selam Güzel Anneler...
Tatilden yeni dündüm tatil dolayısı ile girip arada baktım ama birşeyler yazamadım sizlere ve işdede çok yoğunum çok sık girip konuyu takip edemiyorum devralmak isteyen olursa devrede bilirim konuyu çünkü ilgilenemiyorum .
Bugün doktor kontrolüm vardı 12+0 haftadayım ama ultrasonda 11+4 çıktı çok takmadım açıkçası.
Herşey normal görünüyordu bebiş hiç hareket etmedi uyuyodu ama bi ara bacaklarını hareket ettirdi :)
İkili tarama testini yaptırdım bakalım sonuçlar cumaya çıkarmış.
Asıl bomba cinsiyet tahmininde bulundu doktorum :) varmı buzamana kadar cinsiyetini öğrenen tahminde bulunan :=)
Canım sen korkma dua et yat sürekli Allah sizlere bağışlasın çok üzülüyorum böyle haberlereÇok teşekürler canm amin insallh benim hala kanamam görünüyor kesede doktor çok umitlenmeyin ama yatcan dedi
benimde 1 hafta geriden geliyo bakalım.....geçenki kontrolümde öyleydi.ben 2 doktora birden gidiyorum birisi geç döllenme olabilir dedi...Selam Güzel Anneler...
Tatilden yeni dündüm tatil dolayısı ile girip arada baktım ama birşeyler yazamadım sizlere ve işdede çok yoğunum çok sık girip konuyu takip edemiyorum devralmak isteyen olursa devrede bilirim konuyu çünkü ilgilenemiyorum .
Bugün doktor kontrolüm vardı 12+0 haftadayım ama ultrasonda 11+4 çıktı çok takmadım açıkçası.
Herşey normal görünüyordu bebiş hiç hareket etmedi uyuyodu ama bi ara bacaklarını hareket ettirdi :)
İkili tarama testini yaptırdım bakalım sonuçlar cumaya çıkarmış.
Asıl bomba cinsiyet tahmininde bulundu doktorum :) varmı buzamana kadar cinsiyetini öğrenen tahminde bulunan :=)