- 6 Temmuz 2015
- 155
- 111
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim masanın altında tabure var ayaklarımı uzattım tam bir uyku modu allahım yardım etsin biz çalışanlara nasıl bastırıyor git uyu diyor resmen oda oda dolanıyorum uykum açılsın diye :)Ben geçen gün yaptım onuelimin üstüne kafamı koyup uyuya dalmışım bi kalktım alnım kıpkırmızı iz olmuş
şimdi dikkat ediyorum uyumamaya çalışıyorum
keşke bende yapabilsem kıskandım şimdi :) miniğinle iyi uykulaar tatlım
Geçmiş olsun canım dikkat et ...Ben çok kötü üşüttüm kızlar baş ağrısı ateş burun tıkanıklığı mahvetti bni. İlaç da kullanamıyorum. Aman dikkat edin salgın var bu aralar.
Çok geçmiş olsun hamilelikte hastalık zor oluyorBen çok kötü üşüttüm kızlar baş ağrısı ateş burun tıkanıklığı mahvetti bni. İlaç da kullanamıyorum. Aman dikkat edin salgın var bu aralar.
Sağol cnm sizde dikkat edin bu illete yakalanmayın.Geçmiş olsun canım dikkat et ...
benim biliyorlar aslında sadece bayanlara söylemiştim idari binada ama nasıl olduysa bütün müdürler işciler duymayan kalmamış aman napim bilen bilsin dedim artık :)iş yerinizdekiler biliyormu meleğinizi beklediğinizi
Cnm olumsuz ornekleri okumamaya calis kendini ve bebegini gereksiz strese sokuyorsun allahin izniyle hicbirsey olmayacak ben okumuyorum artik kafam cok rahat okurken cok mutsuz oluyordum ya banada olursa en guzeli okumamakGünaydın bayanlar :) 3-4 gündür çok kafaya çok taktım. Ya bebeğime bişey olursa ya da olduysa benim haberim yoksa. Ya kalbi atmıyorsa diyeçok mutsuzum kafaları yicem sanırım forumda Yazılan olumsuzlukların etkisinde kalıyorum
bişey olsa belli olur di mi kızlar? Midem hala bulanıyo hala halsizim. Ama onu da psikolojik yaşıyo muyumdur diye çıldırıcam
![]()