Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım..aa hiç folik asit gelmemişti aklıma... tsh problemim var,ilaç kullanıyorum, ondan olabilir mi acaba diyodum...neyse olması normalmiş en azından :) teşekkür ederim canım
Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktora gidince bana vitamin mineral korelasyonu diye bir ilaç verdi onu kullandım 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim kullanma vitamin için erken daha dedi sadece folbiol alıyorum ben onu kullan yeter dedi 12 haftaya kadar..Gunaydin arkadaslar doktorum folik asit icin folibol verdi vitamin icinde decavit bir baska doktora gittigimde folibolu kullanmana gerek yok dedi decavit folik asit ihtiyacinida gideriyor dedi bende sadece decavit icmeye devam ediyorum sizde de boyle bir durum oldu mu?
Ne yazık ki ben onu da düzgün yapamıyorum..İşe erken geldiğim için işyerinde yapıyorum..Sabah süt içiyordum 1 bardak 2 gündür onu da çıkarıyorum hemenBir tek kahvaltimi düzgün yapabiliyorum
ben kahvaltı yapamıyorum aslında uykudan fedakarlık yapamıyorum 5 dk uyusam kar zaten sabahın köründe işe geliyoruz şirkette bir şeyler yiyorum bazen evde eşim sandvç hazırlıyor onu getiriyorum ama süt yumurta hiç bir şey yokBir tek kahvaltimi düzgün yapabiliyorum
evet canım benim oğluşum 7 yaşında ve çok kardeşi olsun istiyo odasını bile paylaşmaya hazır.anne beraber yatarız diyo.tabiki bu şimdilik bakalım olunca napacak o da ayrı konu...senin oğluş biraz daha büyük o zaman.. benimki pek farkında değil.. sorarsanda istemiyorum ben kardeş, sakın bu eve bebek getirmeyin diyor.. zor günler beni bekliyor:)
Tesekkurler cnmGunaydinnn bende sadece decavite gectim canim dr oyle dedi tek onu iciyorum
Oğlunuz 2009lumu benimde 2009lu bir oğlum var,bende bunu kız istiyorum hayırlısıyla,ama oğlum oğlan olcak diye tutturuyorevet canım benim oğluşum 7 yaşında ve çok kardeşi olsun istiyo odasını bile paylaşmaya hazır.anne beraber yatarız diyo.tabiki bu şimdilik bakalım olunca napacak o da ayrı konu...
canım çok geçmiş olsun.İyi geceler herkese kızlar az kalsın Bebeğimi kaybediyordum dün gece kanamayla hastaneye gitim bugün çıktım ama elim yüreğimdekıpkırmızı kan resmen adet kanı gibiydi bu şekilde kanama geçiren oldu aranızda
Oğlunuz 2009lumu benimde 2009lu bir oğlum var,bende bunu kız istiyorum hayırlısıyla,ama oğlum oğlan olcak diye tutturuyor![]()
Çalışan anne olduğum için oğlumu 3,5yaşında kreşe gönderdim,4,5 yaşında Anasınıfna gitti 5,5 Yaşında ilkokul 1.sınıfa gitti 6,5yaşında da ilkokul 2.sınıf olacak bu sene inşaallah.Çok şükür bize hiç zorluk çıkarmadı okumayı yazmayı hemen söktü zaten,yeni eğitim sisteminde öğrenim oldukça kolaylaştırılmış.Öğretmenimizde çok iyiydi.Benimde 2009lu kızım var 1.sınıfa başlayacak kardeşi gelene kdar ilk dönem Okumayı söker bende rahat rahat ilgilenmiş olurum
evet oğlum 2009 lu....aslında daha hamile kalmadan oğlumda erkek diye tutturmuştu ama benim üst kat komşumun kızı var daha 1 yaşına girdi.onu görünce ve bebekte oğlumu çok sevdi ve şimdi de kız olsun diyo.bende tabi değişik olursa sevinirim ama bundan önce 2 kaybım var ve artık cinsiyet konusunda pek düşünemiyorum...Oğlunuz 2009lumu benimde 2009lu bir oğlum var,bende bunu kız istiyorum hayırlısıyla,ama oğlum oğlan olcak diye tutturuyor![]()