2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu kokulara karşı hassasiyet birazda sıcaklarla alakalı sanırım.Ben de geçenlerde en çok sevdiğim çiçek kokusundan bile tiksindim acayip kötü koktu bana ve midem bulandı.Sıcaklardan dolayı bu kadar midem bulandığını düşünüyorum ben artık.
 
Gunaydin arkadaslar doktorum folik asit icin folibol verdi vitamin icinde decavit bir baska doktora gittigimde folibolu kullanmana gerek yok dedi decavit folik asit ihtiyacinida gideriyor dedi bende sadece decavit icmeye devam ediyorum sizde de boyle bir durum oldu mu?
Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktora gidince bana vitamin mineral korelasyonu diye bir ilaç verdi onu kullandım 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim kullanma vitamin için erken daha dedi sadece folbiol alıyorum ben onu kullan yeter dedi 12 haftaya kadar..
 
Bir tek kahvaltimi düzgün yapabiliyorum
Ne yazık ki ben onu da düzgün yapamıyorum..İşe erken geldiğim için işyerinde yapıyorum..Sabah süt içiyordum 1 bardak 2 gündür onu da çıkarıyorum hemen:KK43: Ne olacak bilmiyorum yoğurt da yemiyorum yumurta da..Gıdasız kalıcak yavrum:KK43:
 
Bir tek kahvaltimi düzgün yapabiliyorum
ben kahvaltı yapamıyorum aslında uykudan fedakarlık yapamıyorum 5 dk uyusam kar zaten sabahın köründe işe geliyoruz şirkette bir şeyler yiyorum bazen evde eşim sandvç hazırlıyor onu getiriyorum ama süt yumurta hiç bir şey yok :KK43:
 
Gunaydin kizlaaar, beslenmemize 12. Haftadan sonra ozen gostericez o zaman iste yediklerimizden beslenicekler su anda kandan besleniyorlar vucudumuz %40 oraninda fazladan kan uretiyormus bu donemde huggies hamilelik app te okudum
 
senin oğluş biraz daha büyük o zaman.. benimki pek farkında değil.. sorarsanda istemiyorum ben kardeş, sakın bu eve bebek getirmeyin diyor.. zor günler beni bekliyor:)
evet canım benim oğluşum 7 yaşında ve çok kardeşi olsun istiyo odasını bile paylaşmaya hazır.anne beraber yatarız diyo.tabiki bu şimdilik bakalım olunca napacak o da ayrı konu...
 
evet canım benim oğluşum 7 yaşında ve çok kardeşi olsun istiyo odasını bile paylaşmaya hazır.anne beraber yatarız diyo.tabiki bu şimdilik bakalım olunca napacak o da ayrı konu...
Oğlunuz 2009lumu benimde 2009lu bir oğlum var,bende bunu kız istiyorum hayırlısıyla,ama oğlum oğlan olcak diye tutturuyor:KK48:
 
Günaydın kızlar bulantılardan Kafamı kaldıramıyorum. Kusarken kendimi çok zorluyorum galiba hafif sarı bir akıntım oluyor su da fazla içemiyorum sürekli zorluyorum. Normalde akıntı yok bi tek kusarken oluyor Endişe edilecek bi durum mu bilemedim
 
Benimde 2009lu kızım var 1.sınıfa başlayacak kardeşi gelene kdar ilk dönem Okumayı söker bende rahat rahat ilgilenmiş olurum
Çalışan anne olduğum için oğlumu 3,5yaşında kreşe gönderdim,4,5 yaşında Anasınıfna gitti 5,5 Yaşında ilkokul 1.sınıfa gitti 6,5yaşında da ilkokul 2.sınıf olacak bu sene inşaallah.Çok şükür bize hiç zorluk çıkarmadı okumayı yazmayı hemen söktü zaten,yeni eğitim sisteminde öğrenim oldukça kolaylaştırılmış.Öğretmenimizde çok iyiydi.:KK36:Hiç pişman olmadım erken yolladığıma.09/04/2009 Doğum tarihi oğlumun.
 
Oğlunuz 2009lumu benimde 2009lu bir oğlum var,bende bunu kız istiyorum hayırlısıyla,ama oğlum oğlan olcak diye tutturuyor:KK48:
evet oğlum 2009 lu....aslında daha hamile kalmadan oğlumda erkek diye tutturmuştu ama benim üst kat komşumun kızı var daha 1 yaşına girdi.onu görünce ve bebekte oğlumu çok sevdi ve şimdi de kız olsun diyo.bende tabi değişik olursa sevinirim ama bundan önce 2 kaybım var ve artık cinsiyet konusunda pek düşünemiyorum...
 
Günaydın bayanlar :) 3-4 gündür çok kafaya çok taktım. Ya bebeğime bişey olursa ya da olduysa benim haberim yoksa. Ya kalbi atmıyorsa diye :KK43: çok mutsuzum kafaları yicem sanırım forumda Yazılan olumsuzlukların etkisinde kalıyorum :KK43: bişey olsa belli olur di mi kızlar? Midem hala bulanıyo hala halsizim. Ama onu da psikolojik yaşıyo muyumdur diye çıldırıcam :KK43:
 
X