Aminnn gider insallah . darisi bana artik:)Sireminşallah t: 42206878 .!.:Vall bilmiyorum canım bende ama cidden gitti inşallah yine aynısı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn gider insallah . darisi bana artik:)Sireminşallah t: 42206878 .!.:Vall bilmiyorum canım bende ama cidden gitti inşallah yine aynısı olur
Ya bugün sersem gibiyim sürekli uyku modundaydim ve asiri halsizlik var. Yatiyorum surekli
Orasida dogru ama dugun hazirligimiz var. Kaynim evleniyo misafirlerim gelecek cuma gunu temizlik yapmam lazim dip kose bucak kapi pencere... Havlular carsaflar nevresimler yikaniyor... İs cok ben yatiyorumdoğru amast: 42208497 .!.:Canim yorgun ,halsiz hissettikce yat zaten öylesi daha iyi. Vücut bize ne yapmamiz gerektiginin sinyalini veriyor gibi düşün![]()
Cok sevindim canim ne guzel bizim ikili olmucak 7 eylulde detayli bakilcak sadece bende merakla bekliyorum.hangi doktora gidiyosunMerhaba hanımlar bugün ikili testimizi olduk ense kalinligimiz 1.1 mis kan sonuclarimiz 1 hafta sonra cikicak Dr, cok iyi çok güzel dedi bebisim sanki içerde kolbastı oynuyor gibiydi maşallah. Çok hareket li. Dr bu hatalarda artık hissedebilirsiniz bebisinizi dedi. Akıntı için rahim ağzı enfeksiyon u dedi fitil werdi kullanıp kullanmama konusunda kararsizim çünkü fitille ilgili hiç güzel anim yok 20 gün sonra tekrar gidicem sanırım bu sefer cinsiyet ogrenicez. Dr a gelince Prof Dr hakkını weriyor şimdi çok çok memnun kaldım. Bundan sonra o Dr a dewam edicem.
Orasida dogru ama dugun hazirligimiz var. Kaynim evleniyo misafirlerim gelecek cuma gunu temizlik yapmam lazim dip kose bucak kapi pencere... Havlular carsaflar nevresimler yikaniyor... İs cok ben yatiyorum
Hamurisine cok dustum....ofben yemiyorum henüz dedigin gibi av yasagı kalkmadı.. birde dr um sakın kendini bu dönemde tiksindirme dedi.. yemen gereken zamanda hepsini yiyeceksin yoksa görüsürüz dedi. bende edemiyorum vallahi ev yemegi yemeyeli o kadar cok oldu ki... ne bulursam artık ekmek peynir zeytin meyve pogaca gibi gibi
Insallh canım kimseye yaşamanın çok zor Egelidenizmisra canimm çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasin boyle bi korku ve Bebeğini saglikla kucagina alirsin insallahhh..
Canim cok gecmis olsun bir hafta önce bende de 2 damla kan geldi hemen acile gitmistik orda ki doktor bebeginde bisey yok iyi emin misin kan olduguna falan diye dalga gecmisti resmen ertesi gun kendi doktoruma gittim kesenin yaninda hafif kanama var dedi ve progestan verdi wc ve banyo harici kalkmak yok dedi ondan sonra baska kanamam olmadi ama yine de korkuyorum bende Allahim bebislerimizi bize bagislasinİyi geceler herkese kızlar az kalsın Bebeğimi kaybediyordum dün gece kanamayla hastaneye gitim bugün çıktım ama elim yüreğimdekıpkırmızı kan resmen adet kanı gibiydi bu şekilde kanama geçiren oldu aranızda
Insallh canım kimseye yaşamanın çok zor Egelineye uğradığımi sasrdim ne yapacağımi eşimi uyandrdim adamda aynı şekilde çok korkunc tu
![]()
Aminn canimm Rabbim hepimizi korusun bundan sonra bi süre yat hep dinlen canim. Moralini yuksek tutmaya calis bebeğinde senden güç alsin![]()
Çok teşekürler canm amin insallh benim hala kanamam görünüyor kesede doktor çok umitlenmeyin ama yatcan dediCanim cok gecmis olsun bir hafta önce bende de 2 damla kan geldi hemen acile gitmistik orda ki doktor bebeginde bisey yok iyi emin misin kan olduguna falan diye dalga gecmisti resmen ertesi gun kendi doktoruma gittim kesenin yaninda hafif kanama var dedi ve progestan verdi wc ve banyo harici kalkmak yok dedi ondan sonra baska kanamam olmadi ama yine de korkuyorum bende Allahim bebislerimizi bize bagislasin
Canım bende aynıyım balık konusunda, hamile kalmadan önce balığı çok severdim şimdi kokusunu bile duymaya tahammülüm yok, deterjan sabun kolonya parfüm bunlar aşırı derecede midemi bulandırıyor, yemek kokuları dengemi bozuyor. Zaten ne yesem geri çıkıyor aşırı derecede zorlanıyorumEt tavuk balık ve taze fasulye yiyemiyorum kızlar tiksinti var