Hahaha bu arada cinsiyetten söz etmisken aklıma geldi benim kayınvalide sagda solda diyormus ki erkek olursa severim. kız olursa sevmem tövbe yarabbim, kız olsunda sevmesin nolurr..
ciddi olamazsın yaa kız olursa sevdirme bence zaten böyle düşünüyorsa:):)
tipik kaynanana, bu mutlu haberde cinslik yapabiliyolar. inşallah kızın olurda sende izlersin:)
İnşallah canım..Korkum azalır hiç değilse biraz..Az kaldı az inşallah gelicez hepimiz
aynı kaderi paylaşıyoruz canım.benimde 1 oğluşum var ve bi kızım olsun çok istiyorum ama öncelik herzaman sağlıklı olmasından yana tabiki......bende çalışıyorum ve bakım açısından ikinci bile zor geliyo ama oğluşum çok istiyo kardeş...inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...12. haftada büyük ihtimalle erkek demişti doktorumuz oğlum da:) doktorun işine gelirse söyleyebilir bişeyler .. bebişte gösterirse tabii. benimde 1 oğlum var kız olmasını istiyorum ama bakalım.. dediğiniz takvimler hep oğlanı gösteriyor... sağlıkla gelsinde. benim yaş 32 zaten bir deneme daha yapma heralde. çalışan bi anneyim zaten 2 bile çok bana:)
Bende de oldu aynısı..Normal sanırım diğer arkadaşlarda da olmuş..Benim de Göğüs hissim azaldı eskisi gibi Şiş değil ve acımıyor
aynı kaderi paylaşıyoruz canım.benimde 1 oğluşum var ve bi kızım olsun çok istiyorum ama öncelik herzaman sağlıklı olmasından yana tabiki......bende çalışıyorum ve bakım açısından ikinci bile zor geliyo ama oğluşum çok istiyo kardeş...inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
Ay dimi insan gördükçe de nasıl hevesleniyor ay artık belli olsun cinsiyeti ya ben çok sabırsızım
bende ögrendigimde eger erkekse ilk isim koskocaman ahsaptan adını yazdırmak olacak :) kıza daha karar vermedikte ondan :) instagramda bir yer gözüme kestirdim oraya yaptıracagım :)
İstanbuldan olanlar var mı acaba
Ben 1 eylül için aldım bakalım hayırlısı İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz...2li tarama testi randevusu alanlar var mi??bana 22-29 agustos arasi haberleselim dendi gec olur diye korkuyorum.
inş bakalım bende baktım ikiside erkek diyor bEn ve eşim ikimizde erkek hissediyoruz bakalım ne çıkacak ama herşeyden önemlisi sağlık sıhhatler gelsinler aramizahayırlı sağlıklı olsun hepimizin bebişleri öncelikle ben de baktım çin ve rusa çok inandığımdan degil öyle meraktan ikisi de erkek diyor ben de öyle hissediyorum ama sağlıklı hayırlı olsun önemli olan o
canım bana doktorum hıcbırsey demedı ama 11-14 haftasıymıs senınlede aynıyız sanırım endıselenmene gerek yok2li tarama testi randevusu alanlar var mi??bana 22-29 agustos arasi haberleselim dendi gec olur diye korkuyorum.
Hayırlı olsun Hoşgeldiniz liste yapan arkadaş tatilde gelsin bir düzenleme yapacaktıMerhaba ben de mart annesi olucam allah nasip ederse. Beni de listenize ekler misiniz? Son adet tarihim 23 haziran, beklenen doğum tarihi 29 mart. İlk bebeğim. Yaş 28 istanbul da oturuyorum
Ben avrupa yakasindayim :)Aynen ben dün FF tekstilin bazı ürünlerine baktım böyle bir sey olamaz mınnacıklar ve cok guzellerdı fıyatlarıda makuldu bence cıtcıtlı badıler 5li uzun kollu 40TL di ki LCW bile ikili 20 TL bakmanı tavsıye ederım hem kalıtelı yurtdısından gelıyor hemde uygun sayılır
hesabın adı ne bende bakabılır mıyım ?
ben :) Anadolu yakasındayım
Hoşbuldum.tsk ederim :)Hayırlı olsun Hoşgeldiniz liste yapan arkadaş tatilde gelsin bir düzenleme yapacaktı
Aynen ben dün FF tekstilin bazı ürünlerine baktım böyle bir sey olamaz mınnacıklar ve cok guzellerdı fıyatlarıda makuldu bence cıtcıtlı badıler 5li uzun kollu 40TL di ki LCW bile ikili 20 TL bakmanı tavsıye ederım hem kalıtelı yurtdısından gelıyor hemde uygun sayılır
Ben 1 eylül için aldım bakalım hayırlısı İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz...
Ben avrupa yakasindayim :)
Bizim Ankara'da bi market var orda da bebek kıyafetleri falan çok uygun. Ben de ordan alıcam kıyafet tarzı şeyleri.Aynen ben dün FF tekstilin bazı ürünlerine baktım böyle bir sey olamaz mınnacıklar ve cok guzellerdı fıyatlarıda makuldu bence cıtcıtlı badıler 5li uzun kollu 40TL di ki LCW bile ikili 20 TL bakmanı tavsıye ederım hem kalıtelı yurtdısından gelıyor hemde uygun sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?