- 17 Ağustos 2015
- 17
- 5
- 1
- 37
Nerede peki :)agacislertasarım
ayy bizim evlilik yıldönümünde :) insallah güzel haberler alırsın
bendee :)
Keske benim de görüsmeme gibi sansim olsa maalesef yok kesin erkek olcak diyo nerden biliyosa bende kizim olsun istiyorum. Kizlar bizde kizimiz olursa daha evlenmeden önce kararlastirmistik simdiki ismim belinay koycaz anlami da cok güzel cennetteki peygamber cicegi demek ama oglum olursa daha karar veremedik Anil mert emir buğra güzel isimlerZaten kendisiyle görüsmemeyi planlıyorum cok sanslıyım ki uzakta.. 2.doktorum yanlıs teshis koymustu alınılması gerekli yada düsecek demisti o zamanda tesadüfen İstanbuldaydı ve resmen düssün yada alınsın diye dört gözle bekledi. Esim ve esimin teyzeside sahit oldu. Kızda olsa erkekte sevdirmeyi düsünmüyorum olurda gelirse kucagına vs alırsa bir bahaneyle almayı planlıyorum ondan.
canım bana doktorum hıcbırsey demedı ama 11-14 haftasıymıs senınlede aynıyız sanırım endıselenmene gerek yok
Nerede peki :)
Keske benim de görüsmeme gibi sansim olsa maalesef yok kesin erkek olcak diyo nerden biliyosa bende kizim olsun istiyorum. Kizlar bizde kizimiz olursa daha evlenmeden önce kararlastirmistik simdiki ismim belinay koycaz anlami da cok güzel cennetteki peygamber cicegi demek ama oglum olursa daha karar veremedik Anil mert emir buğra güzel isimler
Canım acedemia Kadir bey var herkes memnun bende 1aydır gidiyorum pratik bayan dr ilgili,siz Urfa'ya niçin geliyorsunuz ???sen hangi hastaneye kime gidiyorsun canım ?
İNŞAALLAH canım ya sizlerle konusmak iyi geliyor bilen kımse olmayınca :) az daha gecsın de hayırlısıyla kayınvalımde memlekette kurban bayramından sonra gelecek suprızım buyuk :)Evet tarihlerimiz ayni hayirli haberler alalim insallah
bizim buralarda da vardır muhakak ama gezmek lazım bırde ctesı pazarı güzel yaa İstanbulda iki yiğenimin alışverişini ordan yaptık :)Bizim Ankara'da bi market var orda da bebek kıyafetleri falan çok uygun. Ben de ordan alıcam kıyafet tarzı şeyleri.
agacislertasarım
Hoşbuldum. Ben normalde bahçelievler de oturuyordum geçici olarak güneşliye taşındım. Aminnn inşallah hepimize nasip etsin insallahhoşgeldin aramıza bende istanbul da yaşıyorum beylikdüzünde. sen nerdesin?
sağlıklı sıhhatli imanıyla ahlakıyla herşeyiyle tam bir evlat nasip etsin rabbim sana
bahcesehirdeyim sen neredesin :) ama doktorum bahcelievlerde
uzakta olmasaydı benimde görüsememe sansım olmazdı.. simdilik ilk defa böyle bir tepki gördüler benden bakalım ne olacak :)))
adıyla yasarlarmıs cocuklar aslında iyi düsünmemis gerek belinayın anlamı cok güzelmis
Ayy canım İnşallah..Sizin de yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden..Seneye bebişlerimizle kutlayalım İnşallahagacislertasarım
Canım benim çok sağol Allah razı olsun..Benim de var bir kaybım o yüzden stres yapıyorum kendime birşey olursa falan diye..Rabbim sana da nasip eder İnşallah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bebişler...Rabbim korusun hepimizin yavrusunu olmayanlara ve isteyenlere de nasip etsin İnşallah..Kızlar geçen gün sizden dua istemiştim hepiniz elinizden geldiğince duama katıldınız bende sizin için dua etmek istiyorum 41 ayetel Kürsü de sizler için OKUYALIM kanaması olan arkadaşlar var, kayıp yaşamış olanlar var,hamileliği stresli geçenler var ve düşündümde sizin için ilk ayetel kürsüyü ben okuyorum Allah kabul etsin canlar inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız (amin)
fiyatları yazmıyor canım ne kadarmıs :)
Ben bahcelievlerde yaşıyordum güneşliye taşındım geçici olarak.. doktorun kim b.evlerde
Ayy canım İnşallah..Sizin de yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden..Seneye bebişlerimizle kutlayalım İnşallah
canım modeline harf sayısına göre degisiyor daha bebiskonun cinsiyeti belli olmadıgı icin bende sormadım bir kac model begendim ama ben oradakilerden daha büyük yaptırıcam yere koydugumda büyük olmalı
haznedarda Medicana ya gidiyorum Düzgün Korkmaz a
Coook tesekkür ederim :) amin canım insaaaalllaaahh
Bende ankarada oturuyorum neresindesin acaba?Bizim Ankara'da bi market var orda da bebek kıyafetleri falan çok uygun. Ben de ordan alıcam kıyafet tarzı şeyleri.
İnşallah canım Allah hepimizin dualarını kabul eder kimseyi evlat acısıyla sınamaz inşallah...Kızlar geçen gün sizden dua istemiştim hepiniz elinizden geldiğince duama katıldınız bende sizin için dua etmek istiyorum 41 ayetel Kürsü de sizler için OKUYALIM kanaması olan arkadaşlar var, kayıp yaşamış olanlar var,hamileliği stresli geçenler var ve düşündümde sizin için ilk ayetel kürsüyü ben okuyorum Allah kabul etsin canlar inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız (amin)
Batıkent'te oturuyorum canım.Bende ankarada oturuyorum neresindesin acaba?
Ne güzel bende karapürçekte oturuyorum...Batıkent'te oturuyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?