- 10 Haziran 2015
- 209
- 180
- 23
Amin canım!!!İnşallah canım Allah hepimizin dualarını kabul eder kimseyi evlat acısıyla sınamaz inşallah...
İş yerim yakın sayılır. Ulus'ta çalışıyorum :)Ne güzel bende karapürçekte oturuyorum...
Evet yakın sayılır canım ordan cok uzak deil sitelerden sonra Karapürçek zaten...İş yerim yakın sayılır. Ulus'ta çalışıyorum :)
Doğrudur canım ben bilmiyodum şimdi arkadaşa sordum o söyledi :)Evet yakın sayılır canım ordan cok uzak deil sitelerden sonra Karapürçek zaten...
Anladım canım :)Doğrudur canım ben bilmiyodum şimdi arkadaşa sordum o söyledi :)
Midesi bulanipta kusmayan varmı ben çok kötüyüm çare bulamıyorum hiçbişey yiyip icemiyorum
Hangi hastaneye gidiyorsun canım bide doğumu düşündün mü şurda mı olsa acaba diye ?Anladım canım :)
ben urfanın ilçesinde öğretmenim bulunduğum ilçede pek güvenilir doktor yok mecbur urfaya gidiş geliş yapıcam aslında memleket de antep ama orası daha zor olacak gibi ,Kadir beyi duydum ben de İmran Hanımı düşünüyorum ama daha hiç gitmedim 27 agustosta gitmem gerekCanım acedemia Kadir bey var herkes memnun bende 1aydır gidiyorum pratik bayan dr ilgili,siz Urfa'ya niçin geliyorsunuz ???
Ben bulanıyor ama kuSmuyorum tost Gözleme karpuz ı peynir yayla Çorbası makarna patates kızartması bu gibi şeyleri yiyebiliyorum hic yoktan
Kızlar ya bir haftadır annemlerdeydim bulantım kusmam yoktu dün evime geldim başladımutfagıma giremiyorum ne zaman gececek bu tiksinti şimdi tatil ama yakında okul açılacak eşim yapıyor herşeyi ama bir yere kadar sizlerden var mı evinden tiksinen ?[/QUOTE
Bende aynı sıkıntıyı çekiyorum biran önce geçsede rahat yiyip icebilsek
inşallah ya ben dışarda falan yiyorum başka yerde yapılınca yiyebiliyorum gel gör ki evimde iştah sıfır
Canım ben de de nefes darlığı çarpıntı çok oluyordu başlarda. Dr. sorduğumda hamileliğin başlarında böyle olabiliyormuş ama sen rahatlamak istiyorsan bi git istersen.kızlar iki gündür içim daralıyo,nefes alamıyorum, oksijen yetmiyo sanki.uykuya dalamıyorum sıkıntıdan. son aylarda yaşanabilecek bir durummuş bu. yaşayan var mı bu aralar? doktorum 1 ay sonra gel dediği için gitmek istemiyorum ama dayanamayıp gidicem. sadece merak ediyorum böyle bir sorun yaşayan var mı?
Ben zekai tahir büyük doğuma qidiyorum canım doqumuda orda yaparım heralde sen nereye qidiosun?Hangi hastaneye gidiyorsun canım bide doğumu düşündün mü şurda mı olsa acaba diye ?
inşallah ya ben dışarda falan yiyorum başka yerde yapılınca yiyebiliyorum gel gör ki evimde iştah sıfır
Ya balık ben daha hiç yemedim bılmıorum ne olcak böle yiyebilceqimide sanmıorum eksikliqi neyle tamamlanabilir acaba..kızlar doktor bana haftada 2 defa balık ye dedi samsunluyum balık taze çok şükür ama 2 lokma anca yiyebiliyorum balıktan aşırı tiksinti geldi aynı şekilde kırmızı et de yiyemiyorum adını bile duymak istemiyorum çatalın ucuyla köfte yiyorum nolcak böyle yaa bide her gün bir öğünde mutlaka bol yeşilliğin olsun dedi kiii ben tam bir otcuyum salata ver başka bir şey istemem
Aynı ben boğuluyorum sanki iki gündür çok yorgun olduğum halde uyuyamıyorum çok sıcak ev dar geliyorkızlar iki gündür içim daralıyo,nefes alamıyorum, oksijen yetmiyo sanki.uykuya dalamıyorum sıkıntıdan. son aylarda yaşanabilecek bir durummuş bu. yaşayan var mı bu aralar? doktorum 1 ay sonra gel dediği için gitmek istemiyorum ama dayanamayıp gidicem. sadece merak ediyorum böyle bir sorun yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?