Tsh kacti senin canim. Benim de 4.5in ustudeydi ilac kullaniyorum 10 gundur dusmus degerim. Normale donmus yani. Ilaca devam dedi doktorCanım benimki yüksek çıkmıştı endokrinolojiye yönlendirdi doktorum hemen bi Tiroid ilacı verdi dozunu ayarladı. Büyük ihtimalle sana da bi ilaç verir. İlaçla hemen düzeltilebileceğini söylediler. Inşallah senin de Öyledir, hemen doktoruna göster. Gönlünü de ferah tut
İkili teste kaçıncı haftanda gidiceksin acaba ben 12 de gidicemBu arada ikili testi yaptıran var mı ?Benim 21 ağustosta. . Nasıl bir strestir beklemek
bence de Ben o strese girmedim Bir de vajinal ultrasonu ilk haftalarda uygun bulmuyolar bebek icin o yuzden bekletiyolarYa mantıklı aslında. Biz her evresi için ayrı stres yaşıyoruz. Yok keseyi görücez mi yok kalp atışı olcak mı hepsi stres.
Burada da vajinali tercih eden dr az. Gerekmedikçe vajinala başvurmuyolar. Ama en güzeli beklemek gerçekten de. Biz hata yaptık. Bak ben şimdi de kalp olayını düşünüyorum :)bence de Ben o strese girmedim Bir de vajinal ultrasonu ilk haftalarda uygun bulmuyolar bebek icin o yuzden bekletiyolar
Ben bu hafta gördüm bebeğimi çok farklı duygular yaşadım rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla sizde görürsünüzKızlar 24 Ağustas'a randevu aldım allah izin verirse bebeğimizi göreceğiz
Kizlar herkese hayirli cumalar. Rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık sihhat versin inşallah.. Bebek isteyenlerede en hayirli zamanda nasip etsin inşallah.
Ben bugün çok kötüyüm sürekli tansiyonum düşüyor . iki kere olduğum yere coktum kaldim. Beynim uyusuyor ,ellerim ayaklarim titriyor ve boncuk boncuk ter atiyorum resmen. Mide bulantisida cabasi. İlk defa boyle kotu oluyorum .Su an yatiyorum bütün gün de yatarim sanirim..
Ben de burda okudukca korkmustum kalbi atmaz diye ama biseyden emin olmadan kendimi korkutmanin anlami yok diye rahatladim ve bi sorun olmadigini hissediyorum Insallah bunu pazartesi doktor randevumda da gorup emin olurum Bi de soyle dusun 9 ay boyunca neleri neleri dusunup bos yere strese girmektense birazda eskiler gibi akisina birakmak en guzeliBurada da vajinali tercih eden dr az. Gerekmedikçe vajinala başvurmuyolar. Ama en güzeli beklemek gerçekten de. Biz hata yaptık. Bak ben şimdi de kalp olayını düşünüyorum :)
Cinsiyet belli olmadı mı?Selam hanımlar, bugün doktora gittik çok şükür ikiside çok iyi, sabahtan beri salak gibi gülüyorum ikiside 10+4 olmuşlar maşallahbi de dans ediyolardı sanki. biri hareket ediyo diğeri duruyo sonra öteki duruyo diğeri onuyo filan
Rabbim yardımcın olsun bir hafta önce bende öyleydim ama benim kullandığım ilaçlar yapıyormuş şimdi de var bende baş dönmesi bir ay daha dayanacağım bu ilaçlara baş dönmelerine umarım seninde çabuk geçerKizlar herkese hayirli cumalar. Rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık sihhat versin inşallah.. Bebek en hayirli zamanda nasip etsin inşallah.
Ben bugün çok kötüyüm sürekli tansiyonum düşüyor . iki kere olduğum yere coktum kaldim. Beynim uyusuyor ,ellerim ayaklarim titriyor ve boncuk boncuk ter atiyorum resmen. Mide bulantisida cabasi. İlk defa boyle kotu oluyorum .Su an yatiyorum bütün gün de yatarim sanirim..
yok canım henüz çok erken buna bakabilmek için dedi 7 eylülde diğer kontrol belki o zaman belli olurCinsiyet belli olmadı mı?
Dikkat et canım bol bol yat içini ferah tut hem niye taşıtıyor ya sinir oldummSelam kızlar.Dun kv yüzünden agir bir çaydanlık taşımak zorunda kaldım.Zaten boşken agir olan devasa çaydanlığın içindeki suya karıştığı için ağzına kadar doldurdu,sonra da taşıttı.Sağ tarafima ağrı girdi hala devam ediyor,sola da kaydı yavaş yavaş.Kotu birşey olmasından korkuyorum
Rabbim yardımcın olsun bir hafta önce bende öyleydim ama benim kullandığım ilaçlar yapıyormuş şimdi de var bende baş dönmesi bir ay daha dayanacağım bu ilaçlara baş dönmelerine umarım seninde çabuk geçer
İkiz oldukları içinmi acaba?Benimde 29 Ağustos randevum var belki belli olur diye umut ediyorumyok canım henüz çok erken buna bakabilmek için dedi 7 eylülde diğer kontrol belki o zaman belli olur
İkili teste kaçıncı haftanda gidiceksin acaba ben 12 de gidicem
Benim de sat a göre 7+4 ama kese 6 filan herhalde doktorla onu konuşmayı bile unuttum. Boş gebelik yüksek ihtimalle dedi 4 gün sonrasına tekrar çağırdı. Diğer doktor da geç döllenmedir filan demişti. Eve geldiğimden beri ağlıyorum. İki gündür midem bulanıyor bulantı olması iyi dedi. Şu an tek umudum bulantı yani kussam filan sevinecek durumdayım.
Benim 2. ultrasonum olacak :)Ben bu hafta gördüm bebeğimi çok farklı duygular yaşadım rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla sizde görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?