2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar yavaş yavaş ikili test zamanımız yaklaşıyor. nerede ve fiyatlar hakkında bilgilerimizi paylaşalım mı?
benim 4 eylül de ikili tarama, izmirdeyim canım ben doktorumun anlaşmalı olduğu laboratuvar var 100tl olduğunu iletti.sizler ne kadara yaptıracaksınız
 
Ben bu başlığı görmemiş miyim :KK57:o_O:KK53: herkese merhabalar :KK54:
Sen diğer mart annelerindensin. Ben de oraya yazıyodum burada çok cevap alamıyorum yazdıklarıma diye :)

Aynen ama elden ne gelir istem dışı oluyor. Benimde fazla yok bulantim diyorum ya işte keşke bulantim olsa sadece idare ederim ama sinir stres beni mahvetti. :KK42:Hormonlarimi bi elime gecirirsem :KK76::KK76:
Ben de senin gibiyim bulantım yok ama ruh halim berbat ve çok mutsuz sinirli bi insan oldum çıktım. Çok asabiyet yapıyo gerçekten. Ben lohusa olunca kendimi düşünemiyorum. Allah etrafımdakilere sabır versin gerçekten.

Kesinlikle hayir diye dusunuyorum ve Canan Karatay hocamiz dogru soyluyo bence aclik kan sekerine bakilmasi daha mantikli
Ben de senin gibi düşünüyorum. Ailede genetik şeker yok bizde. Hamilelikte de böyle bi şey yaşayan da yok. Ben tatlı şekerli şeyleri hiç tüketmeyen insanım. O kadar yüklemeye hiç lüzum görmüyorum açıkçası. Çünkü hiç şeker tüketmiyorum neredeyse. O yükleme bana çok fazla.
 
Allah'ım helede biz çalışan bayanlara ekstra bi güç versin inşallah çok zor oluyordur ben daha kv de kaldığım için daha evde nasıl perişan olurum bilmiyorum :KK54: Haftaya göreceğim kendimi. Allah yardımcın olsun inşallah iyi bi doktor bulursun canım :KK200:
Gerçekten çalışmak zor ya..Evde olsam da hep yatsam diyorum bazen..Zaman geçmiyor iş yerinde, eve gidince de paso yatıyorum :KK66:
 
Kızlar pantolonlarınız dar gelmeye başlamadı mı
Başladı benim ya göbeğim çıktı..Bebek değil de gaz şişkinlik işte.Hatta hamile pantolonu bile aldım..Pantolonların düğmesini açıp giyiyorum yoksa patlıcak gibi oluyom..
 
8 haftalıkken doktor alttan muayene etti kızlar daha net görebilmek için bebeğimizi korkmayın can yakıcı bişey değil alttan muayenin bi zararı yok
 
Kizlar herkese hayirli cumalar. Rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık sihhat versin inşallah.. Bebek isteyenlerede en hayirli zamanda nasip etsin inşallah.

Ben bugün çok kötüyüm sürekli tansiyonum düşüyor . iki kere olduğum yere coktum kaldim. Beynim uyusuyor ,ellerim ayaklarim titriyor ve boncuk boncuk ter atiyorum resmen. Mide bulantisida cabasi. İlk defa boyle kotu oluyorum .Su an yatiyorum bütün gün de yatarim sanirim..
 
X