ayy kızlarrr bebeğin hareket edebilme ihtimali beni nasıl coşturuyor anlatamam...Allahım nasip etsin her evresini sağlıkla geçirip,doğurup büyütmeyi...hepimize... şu an 8.hafadayım,haftaya doktora gitsem acaba bebeğin elini kolunu hareket ettirdiğini görebilir miyim?
Canım bak ne dicem.kızlar bugün randevumuz vardı dr 1 gün sonra elin kese var demişti. bugün gittik 13. gündü. karından kese göründü. 5 hafta 6 günlük dedi ama embriyo yok. ultrasondaki dr gelişmeme ihtimai daha yüksek dedi. dr belli olmaz şu an ne olumlu ne olumsuz bi şey söyleyemem dedi. kese düzgün kanama yok 10 gün sonra tekrar gel dedi. moralim çok bozuldu. bi de sata göre 8 hafta 5 günsanırım boş gebelik.
Haftaya görürsün canim ins ben dun gittim 9+3 gözukdu ultrasyonda 3 gun önde cikti doktor hepsini ayrintili gösterdi eşim fAlan aaa kücucuk ellerine bak dedi cok güzel bi duyguydu hareket bile etti ins görürsün sendeayy kızlarrr bebeğin hareket edebilme ihtimali beni nasıl coşturuyor anlatamam...Allahım nasip etsin her evresini sağlıkla geçirip,doğurup büyütmeyi...hepimize... şu an 8.hafadayım,haftaya doktora gitsem acaba bebeğin elini kolunu hareket ettirdiğini görebilir miyim?
Vala ben de baktım benim ikisinde de kız çıktı. Ama beni gören herkes oğlun olacak diyor bakalım ne olacak :)Anneler cinsiyet merak edenler ben gibi rus ve cin takvimine bakan varmi benim ikisindede erkek gosteriyor boyle seylere pek inanmam sadece tutacakmi tahmin merak ediyorum
Canım benimki yüksek çıkmıştı endokrinolojiye yönlendirdi doktorum hemen bi Tiroid ilacı verdi dozunu ayarladı. Büyük ihtimalle sana da bi ilaç verir. İlaçla hemen düzeltilebileceğini söylediler. Inşallah senin de Öyledir, hemen doktoruna göster. Gönlünü de ferah tutKan tahlillerimde tsh düşük çıkmış 0.19 henüz doktoruma gösteremedim int de bebekte zeka geriliği olabilir falan gibi bir şeyler yazıyo. Gerçekten cok endişeliyim aramızda tsh düşük çıkanlar bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen yardımcı olun
Canım Allah yardımcın olsun belli ki ağır geçiriyorsun. Bende başlarda böyleydin ağlıyordum her gün şimdi bulantı hapı kullanıyorum. Acayip faydasını gördüm.Merhaba kızlar bi kaç gündür bulantıdan hep yatıyordum. Bi kaç kere de kustum bu sabah serum bağlattım çok iyi geldi kahvaltı bile yaptım. Çok bulantısı olan varsa hemen bi hastaneye serum bağlatsın çok iyi geliyor bakalım ne kadar sürecek gene kötü olursam hemen gidicem. Özel hastane 70 tl aldı ama çok iyi geldi. Bebişimizi de gördük ama cihazlar kötü olduğu için kendi doktorumunkiyle kıyaslanamaz bile
Günlük hayatıma aynen devam kullanıyorum yani :) hele çamaşır suyunu deli gibi kullanıyorumkızlar deterjan kullanıyor musunuz? çamaşır suyu filan
:) bebeğin hayırlı olsun canım. 8 haftalıkken belli olmuyor :) ben 10+2 iken gittiğimde yani geçtiğimiz salı kontrole gittiğimde ben ve eşim ekranda farkettik kollarını :) ama doktor bişey demedi. bazı doktorlar hemen göstermiyormuş bak kolu bacağı diyee.
teşekkür ederim güzel anneler :) çok sevindim sizin adınıza. eminim çok güzel bir duygudur. bana ve isteyen herkese de nasip olsun görmek inşallah :)Haftaya görürsün canim ins ben dun gittim 9+3 gözukdu ultrasyonda 3 gun önde cikti doktor hepsini ayrintili gösterdi eşim fAlan aaa kücucuk ellerine bak dedi cok güzel bi duyguydu hareket bile etti ins görürsün sende
Ben haplardan çok korkuyorum. Seruma zofran koyacaklardı koydurtmadım. En ufak şeyden bile korkuyorum sürekli sabretmeye çalışıyorum inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşuruz diye. Doktorum da çok kötü değilsen kullanma diyor o öyle diyince de benim içim rahat etmiyor sabır taşına döndüm. Serumda da hemşireler damar yolu açamıyor delik deşik ettiler en son ameliyat hemşiresi geldi 5 snyede açtı canımı yakmadan orası da ayrı dertCanım Allah yardımcın olsun belli ki ağır geçiriyorsun. Bende başlarda böyleydin ağlıyordum her gün şimdi bulantı hapı kullanıyorum. Acayip faydasını gördüm.
Ben zofran kullanıyorum. Doktorum kendini iyi hissettiğin günler kullanma dedi. Ben serum yerken bile kusmuştum serum bile fayda etmemişti 5 kilo verdim şuana kadar.Ben haplardan çok korkuyorum. Seruma zofran koyacaklardı koydurtmadım. En ufak şeyden bile korkuyorum sürekli sabretmeye çalışıyorum inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşuruz diye. Doktorum da çok kötü değilsen kullanma diyor o öyle diyince de benim içim rahat etmiyor sabır taşına döndüm. Serumda da hemşireler damar yolu açamıyor delik deşik ettiler en son ameliyat hemşiresi geldi 5 snyede açtı canımı yakmadan orası da ayrı dert
Ben de 4 günde 2 kiloya yakın vermişimdir. Zofranı bütün gebelerde kullanıyorlar ama gel de bunu bana anlat gereksiz endişeleniyorum biliyorum.. Senin de baya ağır geçmiş canım bi daha gidersem koydurucam ben de gereksiz vesveselerimden kurtulmam lazım. Sonuçta benim iyi hissetmem de önemli ben bi de daha yolun başındayım sen zor kısmı atlatmışsın maşallahBen zofran kullanıyorum. Doktorum kendini iyi hissettiğin günler kullanma dedi. Ben serum yerken bile kusmuştum serum bile fayda etmemişti 5 kilo verdim şuana kadar.
kimyasal olduğu için içim rahat etmiyor ama kullanmadan da olmuyorGünlük hayatıma aynen devam kullanıyorum yani :) hele çamaşır suyunu deli gibi kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?