- 22 Haziran 2015
- 787
- 526
- 103
- 37
kızlar beni aile hekimliğinden aradılar aşı için bu haftalarda aşı olunuyormu ?
Allah razı olsun canım!çok teşekkür ederim!aminokudum canm
Ah canim Allah hakkında hayirlisini versin, bekleyin bi neler olacağını Allah bilir uzme kendini moralini yüksek tutkızlar bugün randevumuz vardı dr 1 gün sonra elin kese var demişti. bugün gittik 13. gündü. karından kese göründü. 5 hafta 6 günlük dedi ama embriyo yok. ultrasondaki dr gelişmeme ihtimai daha yüksek dedi. dr belli olmaz şu an ne olumlu ne olumsuz bi şey söyleyemem dedi. kese düzgün kanama yok 10 gün sonra tekrar gel dedi. moralim çok bozuldu. bi de sata göre 8 hafta 5 günsanırım boş gebelik.
Canım çok geçmiş olsun bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah!Allah (c.c.) sizlerden razi olsun bacilarim♥
Cok sukur kanamam su anlik yok...
Ama igne vuruldugum yerlerde agri epey mevcut...
Bu arada bebegim usg de baktigimizda bize el salliyordu bacilarim....
Annecim babacim ben iyiyim buradayim der gibi
Su an tam bir minyatur insan gibi masaallah :)
canım 20.haftada oluyor diye biliyorum hatta sağlık ocağına kayıt yaptırdım hemşire 20.haftada görüşürüz dedi ne aşısıymış merak ettim bizede haber verkızlar beni aile hekimliğinden aradılar aşı için bu haftalarda aşı olunuyormu ?
benim de sarı akıntım hep oluyor canım korkma sıkıntı edilecek bir şey değil.hamilelikten önce de hep oluyordu. enfeksiyonum falan da yokİnşallah degildirbu tarz akıntı yaşayan oldu mu kızlar? ?
İnşallah canim.. benim öncesinde olmamıştı hiç korktum o yüzden. İçim rahatladi.. Yarın doktora gidicez bakalım. Sorucam yine... teşekkür ederim cevap için:)benim de sarı akıntım hep oluyor canım korkma sıkıntı edilecek bir şey değil.hamilelikten önce de hep oluyordu. enfeksiyonum falan da yok
Anladim canim senin hamilelik nasil gidiyor bende halsizlik oluyo bazen demir hapi kullaniyomusun bana daha vermedi doktorum.Canım bu takvimde 9+1 9+7 arası 10 haftalık olarak geciyor 10+1 olunca 11 hafta gostericek yani benide yarın 10 haftalık diye gostericek :)
Canım bu takvimde 9+1 9+7 arası 10 haftalık olarak geciyor 10+1 olunca 11 hafta gostericek yani benide yarın 10 haftalık diye gostericek :)
Canım bu takvimde 9+1 9+7 arası 10 haftalık olarak geciyor 10+1 olunca 11 hafta gostericek yani benide yarın 10 haftalık diye gostericek :)
ne kadar ultrason o kadar radrasyon. bebekler sağlıklı olsun ve gerekli görülen muayene tarihlerinde görelim yeterEvde bi ultrason olsada zırt pırt baksam diyen bi ben miyim acaba
Karından görünmeye bilir daha nokta o eğer geç.döllenme ihtimali varsa öyledir haftaya ya da üç beş güne yine başka bir doktora gidebilirsin istersen inş görürsün bebeginikızlar bugün randevumuz vardı dr 1 gün sonra elin kese var demişti. bugün gittik 13. gündü. karından kese göründü. 5 hafta 6 günlük dedi ama embriyo yok. ultrasondaki dr gelişmeme ihtimai daha yüksek dedi. dr belli olmaz şu an ne olumlu ne olumsuz bi şey söyleyemem dedi. kese düzgün kanama yok 10 gün sonra tekrar gel dedi. moralim çok bozuldu. bi de sata göre 8 hafta 5 günsanırım boş gebelik.
ne kadar ultrason o kadar radrasyon. bebekler sağlıklı olsun ve gerekli görülen muayene tarihlerinde görelim yeter
canım beni3 hafta filan önce aradılar 23 eylül için çağırdılar o zaman 17.haftamıza girmiş olcazkızlar beni aile hekimliğinden aradılar aşı için bu haftalarda aşı olunuyormu ?
Evde bi ultrason olsada zırt pırt baksam diyen bi ben miyim acaba
Banada oldu ancak büyük abdestte oldu 2 sefer falan 2.sinde bende çok korktum vücut kendini yeniliyo sonuçta bu tarz şeyler olcak sanırım kanama olmadıkça sıkıntı olmaz bence. Kontrolune gidince doktoruna sorarsin için rahat eder canım :)İnşallah degildirbu tarz akıntı yaşayan oldu mu kızlar? ?
ben terslemedim ama gülücük koymadım diye ANLAYAMADIM farzet sen. ayrıcaBenim düşüncemde bu zaten de bunun espiri OLDUĞUNU siz anlayamadınız heralde ki gülümsemek yerine terslemeyi seçtiniz. Ben heyecanımı paylaşmak istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?