- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
günaydın canım.bizimde bugün var doktor randevumuz bakalım nasıl olmuşuz....
güzel haberlerle gelirsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım.bizimde bugün var doktor randevumuz bakalım nasıl olmuşuz....
Vala bende kayınvalidemlerde kalıyorum ama aşırı ilgileriyle beni bunalttılar. Ben sabahları bi tane atıyorum ağzıma biraz uzanıyorum ve 1-2 saat sonra bişiler yiyorum gayet iyi geliyo bana. Belki bünyeden bünyeye değişiyodur.Gunaydin canim bende bir kutu ictim ama hicbir etkisini gormedim...
Halbuki oglumda baya etkisini gormustum...
Kv dem sagolsun herseyimle o ilgileniyor...
Offff gecse ya artik :-(
Bu iki arkadasimin basina geldi ikisinin de oglu oldu Erkek bebeklerde oluyo diyolar Eger bebek iyiyse bence sorun yok Bu arada o iki arkadasimda saglikli dogum yaptilar Insallah bisey yoktur icini ferah tutmaya calis
Sağol canım benim..sağol canım sana da kolaylıklar diliyorum
Iste o stres olmamak elde degil..ormanlarim benim ruh halimi alt ust etmisti zaten bide boyle bi durum agir geldi.aglama krizlerine goriyorum..bazen hickirmaktan Karnimin icinde kaslarim agriyoKorkma canim stres olmamaya çalış, dua et bol bol , arkadasimda da kanama vardı 2-3 gün hastanede kaldı şu an doğurmak üzere, güzel düşün canim
Ay aynen yaa..Napcaz bizOkorku bendede var kuzum acayip fazla dönüyorum ve 40 sefer uyanıorum uyku hak qetire akşama kadarda işyerinde saf gibi oluyorum gözlerim kapanıo...
çok haklısın ama maalesef işler öyle yürümüyor.. kurumsal olmayan işyerleri zaten çok zor. hamilelikte dahada zordur heralde. Allah yardımcımız olsun.. bebek olduktan sonra biz çalışan anneleri çok daha zor gnler bekliyor. ben yinede çok şanslıyım devletteyim, evimle işim aynı bahçede.. büyük şehirlerde bir de trafikte zaman kaybedenlere işi ağır olanlara rabbim yardım etsin
aynen bende öyleyim hatta yüzüstü yatmicam diyorum ama hakgetire nasıl oluyorsa kendimi yüzüztü buluyorum ve dönerken sanki hoplayıp zıplıyor gibiyim bi korku sarıyo valla uyku düzenim inanılmaz bozuldu bende şirkette uyukluyorumOkorku bendede var kuzum acayip fazla dönüyorum ve 40 sefer uyanıorum uyku hak qetire akşama kadarda işyerinde saf gibi oluyorum gözlerim kapanıo...
canm sıtres yapma sıtres tetıklermış bende yaşadım bırden kan boşaldı bebegın kalbı atıyorsa korkma geçer ama dınlen hıc bısey yapma ayaklarını yukarı kaldır oyle yat ben oyle yaptm bırde bana progestan hap ve ıgnesını vermıstı dokt duşuk onleyıcı ama bebegın kalbı atıyorsa panık olma
inşallah canım...güzel haberlerle gelirsin inşallah
Benimde perşembe canım inşallah güzel haberlerle geliriz...Ay aynen yaa..Napcaz bizGeçse zaman da perşembe günü kontrol var benim..İnşallah güzel haberlerle gelirim..
Benimde ilk hamilelik belirtimdi vajinal agri hatta bilmedigimiz icin hamile oldugumu iliskiden sonra agrimisti sasirmistim bende Daha sonra yine oldu sanirim iliskiyle alakali ama benim cok uzun surmedi bikac dakikada gecmistiKızlar Günaydın hepimizin iyi haftaları olsun inşallah ben güne vajinal ağrıyla uyandım baya baya agrıyo normal mi acaba dün cok hareketli bigün gecirdim eşimle temizlik yaptım sonra avm avm gezdim hiç oturmadım üstünede doktorum 3ay yasaklamasına rağmen ufak caplı bi ilişkiye girmiş bulundukoyüzden de şimdi vajinal agrı ve bel agrısı çekiyorum normalmidir sizce
![]()
Canım keşke bekleseydin biz öqrendiqimizden beri qirmedik cinsel ilişkiye uamrım bı sıkıntı yoktur..<Benim eşim cok hassas bu konuda ben istesem o yapmaz..Kızlar Günaydın hepimizin iyi haftaları olsun inşallah ben güne vajinal ağrıyla uyandım baya baya agrıyo normal mi acaba dün cok hareketli bigün gecirdim eşimle temizlik yaptım sonra avm avm gezdim hiç oturmadım üstünede doktorum 3ay yasaklamasına rağmen ufak caplı bi ilişkiye girmiş bulundukoyüzden de şimdi vajinal agrı ve bel agrısı çekiyorum normalmidir sizce
![]()
İnşallah canım dualarım seninle..Artık bi anlık gaflet le oluverdi canım aslında sakıncalı da bi durumum yoktu ama ağrı olunca pişmanlık duydum inşallah yoktur bişey carsamba randewum var görücm inşallah