- 19 Temmuz 2012
- 62
- 18
- 38
Kızlarrr çok kötüyümm
Bebegim yokmuş mol gebeliğiymiş dün akşam kürtaj oldummm
Geçmiş olsun canım üzülme sağlıklı gebelik olmadığı için böyle olmuş Allah'ın takdiri..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr çok kötüyümm
Geçmiş olsun kaçıncı hafta ya kadar dayanabildi bebisiniz geçtiğimiz hamilelikte ben de bi kürtaj oldum altı haftalık gelişimi durdu ve adetlerin genelde pihtili olur bana önlem için kan civiklastirici verilmedi en.son yedinci haftada gördüm kalbi atıyordu minigimin kaçıncı haftalara kadar riskli acaba öyle bir sıkıntım varsa benim de bu arada ikiz esim geçen sene çok güzel bir.gebelik geçirdi yakin akrabalarımın hic birinde kan pıhtılaşması sorunu duymadım bu.genetik.midir hee bir de kürtaj operasyon öncesi kan testi yapılmıştı rutin operasyon için sanki doktor pıhtılaşma sorunu yok demişti bu ayni test olabilir mi ben daha once de ameliyatlar oldum birşey söylemediler.canım benim ocak ayında bebeğinin kalp atışları durmuştu sonrasında da âdetlerim de çok pıhtılaşma vardı o nedenle herhengi bir kan pıhtılaşması riskine karşılık verdi benim doktorum muhtemelen seninki de aynı nedenden vermiştir zaten coraspin kan pıhtılaşmasını önlemek için kullanılıyor zararı yok merak etme ama kanama felan olursa hemen doktora git . bi yerini bile kessen kani durduramayabilirsin ama herhengi bi tehlikesi yok canım endişelenme![]()
Kızlar Günaydın.benim bulantilarim çok fena nerdeyse 24 saat bulanıyorum.ilac da fayda etmiyor.arada bir 5 dk rahat ediyorum sadece.var mi benim gibi olan? Ne yiyip iciyosunuz yemek yemeyi özledim.
Benimde başından beri var canım. Pzt.gidicem dra söyleyim bakalım ne yapıcak.dayanamiyorum ya çok fena.Allah hepimize kolaylik versinBulantı benden sorulur canım 5.haftadan beri bulantılarla yaşıyorum, ilaçla idare ediyordum geçen hftaya kadar, serum verdi doktorum şimdi 3 gündür ilaç almıyorum bir kaç gün daha serum beni idare edermiş .. Eğer çok bulantı kusman varsa ilaç durdurmuyorsa doktorla görüş canım serum kendime getirdi beni ..
Kızlar Günaydın.benim bulantilarim çok fena nerdeyse 24 saat bulanıyorum.ilac da fayda etmiyor.arada bir 5 dk rahat ediyorum sadece.var mi benim gibi olan? Ne yiyip iciyosunuz yemek yemeyi özledim.
Benimde başından beri var canım. Pzt.gidicem dra söyleyim bakalım ne yapıcak.dayanamiyorum ya çok fena.Allah hepimize kolaylik versin
Kızlar doktordan geliyoruz. İkizmis ama birinde gelişme yok sadece kese diğerinde bebisim görünüyor ve kalp atışı var. Düşük bir ihtimal diğer kesede bebek oluşurmuş. İnşallah sağlıklı sihatli olur ikisi d,e :) :) :)
Normal yollami canim ikizlerin.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin yavrulariniKızlar doktordan geliyoruz. İkizmis ama birinde gelişme yok sadece kese diğerinde bebisim görünüyor ve kalp atışı var. Düşük bir ihtimal diğer kesede bebek oluşurmuş. İnşallah sağlıklı sihatli olur ikisi d,e :) :) :)
6+2 yiz canimhayırlısı neyse o olsun canm, kac haftalık oldun?
normal yolla canım birinde bebek var diğeri boş. İnşallah diğer kesede de bebisim oluşur ama boş olan kese zamanla kaybolur yaşamaz; düşük ihtimalle bebek oluşur dedi doktorumuz.Normal yollami canim ikizlerin.allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin yavrularini
Ne guzel inşallah oda tutunur bende çok isterdim ikiz olmasını6+2 yiz canim
normal yolla canım birinde bebek var diğeri boş. İnşallah diğer kesede de bebisim oluşur ama boş olan kese zamanla kaybolur yaşamaz; düşük ihtimalle bebek oluşur dedi doktorumuz.
Canm gecmis olsun.üzülme.demek ki sağlıklı değilmiş.bi dahakine ins sağlıklı bi bebeğin olur.Kızlarrr çok kötüyümm
Geçmiş olsun kaçıncı hafta ya kadar dayanabildi bebisiniz geçtiğimiz hamilelikte ben de bi kürtaj oldum altı haftalık gelişimi durdu ve adetlerin genelde pihtili olur bana önlem için kan civiklastirici verilmedi en.son yedinci haftada gördüm kalbi atıyordu minigimin kaçıncı haftalara kadar riskli acaba öyle bir sıkıntım varsa benim de bu arada ikiz esim geçen sene çok güzel bir.gebelik geçirdi yakin akrabalarımın hic birinde kan pıhtılaşması sorunu duymadım bu.genetik.midir hee bir de kürtaj operasyon öncesi kan testi yapılmıştı rutin operasyon için sanki doktor pıhtılaşma sorunu yok demişti bu ayni test olabilir mi ben daha once de ameliyatlar oldum birşey söylemediler.
Canm degerin cok iyi.tabi son adette önemli.10 üstü gebelik kabul ediliyor zaten.ultrasondan bakldı mı
Amin maşallhKizlar doktoruma qittim buqun günü gününe gidiyomus bebeqim kalbi cok quzel atiodu Allahim isteyen herkese yasatsin insallah bu duyquyu...
ayyy merak ettım sımdı ıkılı test ıcın gıttıgımde sorarım. ben dedım elı ayagı bellı degılmı yok erken daha dedı amaCanım bizim doğum tarihlerimiz aynı. Bence doktorun söylememiştir. Benim ikiz ve 10+6 da ikisinin de hareketlerini izledik. Bence senin de bebişin yerinde durmuyordur:)