- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Napalım canım qeçicek Elbet Allahım yardım etsin hepimize inşallah..Yine gün içinde bişeyler yiyebiliorum ama akşam eve qidiıorum lokma koyamıorum aqzıma zaten içim dışım peynir zeytin cubuk kraker oldu :)Ben de aynı sayılırım..Birşey yiyemiyorum özellikle sabahŞuan çubuk kraker yemeye çalışıyorum bulantımı bastırsın diye..İşyerinde de hiç zaman geçmiyo ki
günaydın canım..sanada hayırlı cumalarGünaydın Kızlar Hayırlı Cumalar
Evet canım geçecek zamanla..Yeter ki miniklerimiz iyi olsun :) Herşeye değer..Napalım canım qeçicek Elbet Allahım yardım etsin hepimize inşallah..Yine gün içinde bişeyler yiyebiliorum ama akşam eve qidiıorum lokma koyamıorum aqzıma zaten içim dışım peynir zeytin cubuk kraker oldu :)
biz doğurmadan rahat edemicez anladım :)en azından her şey yolundaymış ve 2 hafta sonra gidecekmişsin canım. bol bol dua etmekten başka elden bi şey gelmiyo. benim bulantılarım var artık. ama benim de bir kaç gün geri çıktı ultrasonda ve doktor önemsemedi hiç. Rabbim hepimizze sağlıkla,eksiksiz doğurup büyütmyi nasip etsin canım. rahatlamaya çalış bebeğin içinKizlar, sonunda ben de ultrasona girdim, ilk defa. sat'a 7 hafta 5 gunluk olmam gerekiyordu, 7 hafta 1 gunluk dedi, ama hersey yolunda dedi. Ama geri degil mi filan dedim, 5 gune kadar fark cikarsa onu normal sayiyoruz dedi. Kalp atisi da var, hersey yolunda dedi. Onu da ne kadar diye sordum 130 kusurmus, yani 7+1'e gore normalmis.
Gec dollenme olabilir, bir kac mm'lik olcme hatasi olabilir. Tabi sen gel bunu bana anlat. Hala da herseyin iyi gittigine inanamiyorum ve korkmaya devam ediyorum (gecen defa tam bu siralarda gelisimin durdugu haberini almistim).
Doktor da teknisyen de tamam, hersey yolunda tebrikler dediler, 1 ay sonra kontrole cagirdilar, ama ben israr edince 2 hafta sonrasina randevu verdiler. Bu yavrum sag salim dogsun cok istiyorum ama korkudan da olucem... Dualarinizi bekliyorum.
tosbiii benim de 'once cok bulantim vardi, sonra birden kesildi, onun icin korkuyorum' deyince doktor 'olabilir oyle belirtiler gelir gider' demedi, 'hmmmm, anladim. bakalim simdi ultrasonda ne olup olmadigi belli olur' dedi. ona da killandim zaten. neyse, bulantim da geri gelir herhalde.
Bende 18.10.2014 te evlendim aramızda 1 gün varEvet :)
Evet :)
hepimiz inşallah :)Rica ederim canım..Sağlıkla kucağına alırsın bebişini İnşallah..
bende çok merak ediyorum acaba hareket ediyo da biz hissetmiyo muyuz. bir an önce hareketleri hissetmeye başlasak da mide bulantısı,şişkinlik uykusuzluk dışında hamile olduğumuzu anlasak artıkGunaydin kizlar hayirli cumalar, ben bugun bebisimi gormeye gidicem, mreak icindeyim. 6+4 te kalp atısını duymustum, simdi 8+5 teyiz acaba hareket ediyor mudur? Var mi hareketlerini izleyen hamişler aramizda? Aslında asıl muayenem 1 eylul de 12. haftada hem ikili tarama testi icin ama dayanamadım zaten baska bir doktor daha vardı aklımda onu deneyecegim bir de.
Aaaaa ve doum icinde aramizda bi gun varBende 18.10.2014 te evlendim aramızda 1 gün var
Plovdiv canimselam canim hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin, bg neresindensin? ben de bg liyim izmir de yasiyorum.
bende çok merak ediyorum acaba hareket ediyo da biz hissetmiyo muyuz. bir an önce hareketleri hissetmeye başlasak da mide bulantısı,şişkinlik uykusuzluk dışında hamile olduğumuzu anlasak artık
benim de en rahat yiyebildigim sey cubuk kraker midem sadece aksama dogru biraz rahatlayabiliyor sabah ve gun icinde bulanti varBen de aynı sayılırım..Birşey yiyemiyorum özellikle sabahŞuan çubuk kraker yemeye çalışıyorum bulantımı bastırsın diye..İşyerinde de hiç zaman geçmiyo ki
mrb arkadaşlar foruma bugün üye oldum bende Allah nasip ederse mart 2016 annesi olacağım.İnşaallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Size bişey sormak istiyorum ben şu an 8+2 günlük hamileyim çok aşırı mide bulantılarım var hiç bişey yiyemiyorum bulantım çok fazla ama hiç kusmuyorum içinizde böyle olan var mı siz ce bu durum normal mi.
bizim hissetmiyor olmamız normal anca 14 16 haftalardan sonra hissediliyormus en erken. Ama gecenlerde biri yazmıstı 9. haftaydı sanırım hareketlerini gorduk ultrasonda diye. Dogum tarihi mart bası gorunenler belki gormustur hareketlerini dedim bi umit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?