Allah sabırlar versin. En yakın zamanda da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Allah gönlüne göre versin.Olmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Kürtajda bekleme süresi uzun
Butun testleri rahim filmini istedim
Allah hepinizden razi olsun
Destek ve temennileriniz icin
Rabbim yavrularinizi size bagislasin
Guzelim sevin iste ne guzel kilo almamissin cok arkadasim cok az kilolarla dogurdulan bebisleri ama allaha sukur hepsi cok rahatti bebeklerde cok iyidi ben korkmaya basladim artik sonuna kadar nolucam die bide cok su iciyorum ve karnimda hep bi sialik var 5-6 aylik gibi oldum cok rahatsizim boyleyaa allah allah ben diyorum size kesin anormalim kilo falanda almadım aynı kilomdayım ama iştaf sıfır
bende aynıyım canım karnım şiş sabah hafif ama gün içinde akşam sanki 5 aylık gibi :) bayrama hamiş kıyafeti alırız artık bu gidişleGuzelim sevin iste ne guzel kilo almamissin cok arkadasim cok az kilolarla dogurdulan bebisleri ama allaha sukur hepsi cok rahatti bebeklerde cok iyidi ben korkmaya basladim artik sonuna kadar nolucam die bide cok su iciyorum ve karnimda hep bi sialik var 5-6 aylik gibi oldum cok rahatsizim boyle
Allah sabır versin canım en kısa zamnda tekrar nasip etsin inşallah Allahım yardımcın olsun...
canım yaa çok üzüldüm gerçekten hayırlısı bu zamana değilmiş sen zaten inançlı bir kızsın hakkımızda hayırlısı olsun tatlım
sagolun kizlar kazasiz kurtulunAllah sabırlar versin. En yakın zamanda da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Allah gönlüne göre versin.
Yok cnm anormal değilsin ben de 2 kiloya yakın kilo verdim..İştah bende de yok.Normal yani takma kafana..İlerleyen zmanlarda da çok kilo aldım nasıl vercem derizyaa allah allah ben diyorum size kesin anormalim kilo falanda almadım aynı kilomdayım ama iştaf sıfır
Allah sabır versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alalım inş.Olmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
sagolun kizlar kazasiz kurtulun
Ben de de göbek olduğu için sıkıntı yaşıyorum artık pantolonlar sıkıyo sanki. Ben de hamile pantolonu aldım elbise falan giyiyorum ben de de şişkinlik çokValla guzelim ben simdiden hamis kiyafetleri almaya basladim ama bebek seylerine bile bakiyorum yaaaa bu cok guzel bi duygu ama allah kimsenin kucagini bos brakmasin yuce rabbim bu duyguyu herkeze tattirsin ... Hamile olmasaydim bu kilolar yuzunden kesin depresyona girerdim cok takintiliyim ama senincten umrumda bile deil sadece cok rahatsiz edici bi siskinlik dordora gitmeyi dusunuyorum bakalim ne onericek :)
geçmiş olsun canım Allah en hayırlı zamanda yeniden nasip etsinOlmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
eşim eskişehirli canım ben izmirliyim askerden sonra eşim izmire taşındı burda işe girdi izmirde yaşıyoruz o yüzden ama 3-4 günlük tatillerimizi bile eskişehirde geçiriyoruz :)canım eskişehirlimisin biz eşimle orda okuduk tabi eskişehir için ölüyoruz keşke yaşasak 15 günde bir hafta sonları kaçıyoruz gezmye alışverişe ben samsunluyum afyonda evliyim öyle olunca benim tatiller samsunda geçiyor kurban bayramnda bende rapor ve bayramı birleştirip tatile :)
evet aynen inşallah yani ay çok heyecanlısüper canım yaa inş sorunsuz sağlıklı tatiller geçiririz:) kucağımız boş olarak son tatilimiz:):)
canımcım sevinim tabi ama zayıf başladım zaten 44 kiloyum bebek beslenemz die de korkuorum işte nebilimGuzelim sevin iste ne guzel kilo almamissin cok arkadasim cok az kilolarla dogurdulan bebisleri ama allaha sukur hepsi cok rahatti bebeklerde cok iyidi ben korkmaya basladim artik sonuna kadar nolucam die bide cok su iciyorum ve karnimda hep bi sialik var 5-6 aylik gibi oldum cok rahatsizim boyle
Doktoruna sordunmu canim bu durumuBen de de göbek olduğu için sıkıntı yaşıyorum artık pantolonlar sıkıyo sanki. Ben de hamile pantolonu aldım elbise falan giyiyorum ben de de şişkinlik çok
yaa allah allah ben diyorum size kesin anormalim kilo falanda almadım aynı kilomdayım ama iştaf sıfır
Ben de de göbek olduğu için sıkıntı yaşıyorum artık pantolonlar sıkıyo sanki. Ben de hamile pantolonu aldım elbise falan giyiyorum ben de de şişkinlik çok
canım senin vücudundam ödem olmuş olabilir benimde iş yerinden bir arkadaşım hamile o biraz kilolu başladı hamileliğe ve ilk günelrde sanki 6 aylık gibiydi ayaklrı bile şişti jamile pant.aldı hemen dedik git doktra die doktor ödem olmuş bol bol su iç ve tuzu kes demiş şimdi 5 aylık oldu ama normale döndüBen de de göbek olduğu için sıkıntı yaşıyorum artık pantolonlar sıkıyo sanki. Ben de hamile pantolonu aldım elbise falan giyiyorum ben de de şişkinlik çok
Canim sen onun icin uzulme bebek cok az yedigin yemekten bile besleniomus doktorum soylemisti yani sen uzulme hic bisi dusunme sadwce tadini cikar hepimiz tadini cikaralim allaha sukredelim bize bi duyguyu yasattirdigi icincanımcım sevinim tabi ama zayıf başladım zaten 44 kiloyum bebek beslenemz die de korkuorum işte nebilim
aynen bendede iştah sıfır resmen zorluyorum kendimi bi meyveyi rahat yiyorum okadar tiksiniyorum her şeyden bende 44 kiloyla başladımBende öyleyim canım 70 tim hala 70 im, bulantı fazla iştah 0 :)
Tuzu kesince normale donuyormu ben cok su iciyorum ama tuzada asiri duskun oldum benimde gobegim o huzden sis olabilircanım senin vücudundam ödem olmuş olabilir benimde iş yerinden bir arkadaşım hamile o biraz kilolu başladı hamileliğe ve ilk günelrde sanki 6 aylık gibiydi ayaklrı bile şişti jamile pant.aldı hemen dedik git doktra die doktor ödem olmuş bol bol su iç ve tuzu kes demiş şimdi 5 aylık oldu ama normale döndü
ay benimde ayaklarım şişiyor ama gün boyu oturarak çalışmaktan dıye dusunuyordum tuzu nasıl kesıcem ben yacanım senin vücudundam ödem olmuş olabilir benimde iş yerinden bir arkadaşım hamile o biraz kilolu başladı hamileliğe ve ilk günelrde sanki 6 aylık gibiydi ayaklrı bile şişti jamile pant.aldı hemen dedik git doktra die doktor ödem olmuş bol bol su iç ve tuzu kes demiş şimdi 5 aylık oldu ama normale döndü
Yok sormadım aslında bugün farkettim elbise giyince :)Doktoruna sordunmu canim bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?