- 27 Temmuz 2015
- 52
- 11
- 8
- 29
Sen şimdiden başla o zaman canım bebe yağı ve badem yağı en doğalı en iyisi .. Bol su iç bir de
Benim cildim çok aşırı kuru aynen şimdiden başlayacam ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdiden başla o zaman canım bebe yağı ve badem yağı en doğalı en iyisi .. Bol su iç bir de
Saol canim
Saol cnm nasil belirtiler vardi erkek bebekte mesela neleri yemeyi cok seviyordun nasil testler yaprin hangileri dogru hatirliyormusun
Çok geçmiş olsun canım bi dahaki sefere herşey çok güzel olur inşallahOlmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Kürtajda bekleme süresi uzun
Butun testleri rahim filmini istedim
Allah hepinizden razi olsun
Destek ve temennileriniz icin
Rabbim yavrularinizi size bagislasin
Allah sabir versin canim insalla en yakin zamanda yine hamile kalirsin uzulme sen yipratma kendiniOlmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
canım eskişehirlimisin biz eşimle orda okuduk tabi eskişehir için ölüyoruz keşke yaşasak 15 günde bir hafta sonları kaçıyoruz gezmye alışverişe ben samsunluyum afyonda evliyim öyle olunca benim tatiller samsunda geçiyor kurban bayramnda bende rapor ve bayramı birleştirip tatile :)ohh gözün aydın canım dinlen eğlen bol bol :) bende ağustosun ortasında 1 hafta rapor 1 hafta yıllık izin kullancam eşimde bir hafta kullanacak inşallah normalde eskişehire gidicektik yine ama 6 saatlik yol gözümde büyüyo bayramda bile zorlanmıştım o yüzden bizde annemlerin yanına yazlığa gitmeyi düşünüyoruz inşallah :)
süper canım yaa inş sorunsuz sağlıklı tatiller geçiririz:) kucağımız boş olarak son tatilimiz:):)ohh gözün aydın canım dinlen eğlen bol bol :) bende ağustosun ortasında 1 hafta rapor 1 hafta yıllık izin kullancam eşimde bir hafta kullanacak inşallah normalde eskişehire gidicektik yine ama 6 saatlik yol gözümde büyüyo bayramda bile zorlanmıştım o yüzden bizde annemlerin yanına yazlığa gitmeyi düşünüyoruz inşallah :)
çok saol canımm benim teşekkür ederim:):) bebişsiz son tatil:)Ohh ne güzel bu sıcaklarda gir denize çıkma hiç :) bol bol dinlen yüz canım iyi tatiller şmdiden :)
ayy canım nasıl hissettin ne hissettin çok tatlı yaa:):)Bacilarim ben artik minnosumu daha da net hissetmeye basladim cok sukur
10+3 deyiz...
Oglumda 12. Haftalarda hissetmistim...
2. Gebelikte daha erken hissedilebilir dedikleri dogruymus![]()
Allah sabır versin canım en kısa zamnda tekrar nasip etsin inşallah Allahım yardımcın olsun...Olmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
çok geçmil olsun.rabbim tekrardan sağlıklı sıhhatli hamile kalmayı nasip etsin.....Olmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
canım arada bende hissediyorum onu hamilelikte normalmiş amakızlar bende nefes darlığı başladı nefes alamıyorum bazen siz de de oluyo mu hiç?
Hayırlısı olsun canım..Çok geçmiş olsun.Benim de 1 tane düşüğüm var 8 ay önce olmuştu.Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten..Ben 3 gün hastanede yattım hapla düşürmeye çalıştılar ama düşmedi.En son 3. gün kürtaja aldı doktorRabbim sabırlar versin İnşallah..
üzülme canm hayırlısı böyleymiş demek. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin sana.
BeyazOrkidem geçmiş olsun canım moralini yüksek tut şükret Allah a hep beterinden korudu diye .. Benim 6.ayda suni sancıyla doğum yaptırıldı, 3 ay sonra dış gebelik kürtaj .. 4 ay sonrada şu an ki karnımdaki bebeğimle birlikteyim .. Hiç umudunu yitirme hep şükret dua et mükafatını alırsın elbet ..
Çok geçmiş olsun canım bi dahaki sefere herşey çok güzel olur inşallah
sagolun kizlar biran önce saglicakla su dönem bitsede kafamdan atsamAllah sabir versin canim insalla en yakin zamanda yine hamile kalirsin uzulme sen yipratma kendini![]()
Yaa ben tatliyi cok seviyodum ama hamile kalinca tiksindim limona bayiliyorum tuzlayip limon yiyorum ve yuzumde guzellesme oldu yuzum tertemiz sivilcesiz... Ve cok bulantimda yok Allaha sukur cok rahat hamilelik geciriyorumcin takvimi once kiz dedi.ama dogumgunum yaklasinca erkek.dedi. su otomatik olan netten bakmistim.ben et cok severdim etten tiksindim.3 ay yiyemedim.3 ayda midem bulandi.aslında kiz bebek te bulanir derler.canim daha cok eksi seyler cekti.limonlu..oda tutmadi yani ye tatliyi cikar hakkiyi derlerdi.doktorum 11.hafta erkek oldugunu soyledi.ben kiz bekledigim icin inanamadim:)
yaa allah allah ben diyorum size kesin anormalim kilo falanda almadım aynı kilomdayım ama iştaf sıfırValla guzelik kilolar aldi basini gidiyor napicaz biz asiri kilolarda sonlara dogru cok rahatsiz vericimis
canım yaa çok üzüldüm gerçekten hayırlısı bu zamana değilmiş sen zaten inançlı bir kızsın hakkımızda hayırlısı olsun tatlımOlmadi kizlar malesef
Hastaneye yönlendirdi
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün die
Ne önerirsiniz
Maşallah cnm nazar etme kendineYaa ben tatliyi cok seviyodum ama hamile kalinca tiksindim limona bayiliyorum tuzlayip limon yiyorum ve yuzumde guzellesme oldu yuzum tertemiz sivilcesiz... Ve cok bulantimda yok Allaha sukur cok rahat hamilelik geciriyorum
Alırsın canım ben 4 kilo verdim kusmaktan.yaa allah allah ben diyorum size kesin anormalim kilo falanda almadım aynı kilomdayım ama iştaf sıfır![]()