2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugün egepol hastanesi dilek hnma başladık. Veee bebisimin kalp atislarini daa duyduk çok şükür. Maşallah nasıl da küt küt yaaa. Nasıl sukrediyorum Allah ima. İki hafta sonra tarama testi için tekrardan gidicegim. Bugün sadece idrar testi yaptı ve bebisimiz sağlıklı imiş çok şükür
Çok sevindim gözün aydın. Benim de iki hafta sonra ikili test var. Ama ikizlerde ikili test %60 güvenilirmiş. Doktorum da amerikaya giden kan testi varmış onu yapalım dedi. Fiyatı da biraz pahalı bakalım karar verecegiz gidesiye kadar. Ayrıntılı ultrason da olacak ozaman. Bu arada benim de salı günü kontrol vardı. Bebeklerin hareketlerini izledik.
 
Hahasöyle aciklama yapsinlar canimi yesinler yahu. Ilaca karsi fobim var. Ilac verilince delleniyorum :KK45:
Mrh tatlim bendede var o bende kan sulandirici igne kullaniyorum banada tahlil falan yapmadn verdiler epey kafami kurcaladi ya zaten xuluysa dahada sulanirsa diye biz mi cok pimpirikliyz anlamadim ,ilac prespekdusu okudukca canim sikiliyor ,bir suru yan etkisi var ilaclarin bence cogu kisi sormuyo doktorlarda o yuzden aciklama yapmiyo
 
Hanimlar kahverengi akinti oldu mu sizde dun gece peçete ye silince akintinin kahverengi ama acik kahverengi oldugunu gordum normal mi dr gideyim mi
 
Canım ben sürekli ekşi yiyorum tatlıları yemeyi bırak görmeye bile tahammül edemiyorum beni gören herkeste ye ekşiyi doğur ayşe yi diyor.belkide etrafımdan etkilendiğim için kız hissediyorum:)
Ben ne eksi yiyorum ne tatlı yiyorum :).sadece tuzlu o da az tuzlu olacak biseler canim istiyo bu durum neye delalet acaba:KK70:
 
cinsiyetle ilgili ben değişik bişey duydum...

bayanın ilk çocuğu kız,2. erkek 3. kızdı.. ilkinde takip etmemişler.. ama diğer ikisini bana söylediği yöntemle ayarlamışlar güyaaaa:)

doğruluğunu bilmem söylemesi benden.. şimdi hamile kaldığımız ay adet olduğumuz dönem, yani SAT tarihimizde ay dolunay şeklindeyse erkek, ay hilal şeklindeyse kız olurmuş:)
günaydın canım.bende baktım şimdi benim tam hilal şekline geliyo yani bu teoriye göre kız...bakalım yakında belli olur....
 
Bir de kizlar bir sey soracagim.kan sulandiri igne kullaniyorum ya igneyi yapinca cektikten sonra acayip bir yanma oluyor.acı bir yanma hatta kaşinti.arı sokması gibi.sizde oluyor mu
evet canım çok fazla değil ama biraz arı sokması gibi oluyo bende de....
 
Bir bilimsel olmayan bilgi de benden. Eger kalp atisini erken duyarsan erkek gec duyarsan kiz. Ikizleri olan arkadasim once sadece oglunu duymuştu bir hafta sonra kizini duydu.
Doktorum bile yuzde 60 kiz dedi. Etrafimdakiler kiz diyor. Hayirlisi ne verirse rabbim kabulüm.
Unutmadan birde soyle bir rivayet var. Erkek bebek uyku yaparmis hamilelikte.
gerçekten bu uyku durumu doğru.benim ilk çocuğum erkek ve hiç kafam kalkmazdı.hep uyurdum hep uyurdum eşim yeter artık ne kadar çok uyuyosun diyodu...ama bunda çok uyumuyorum.hatta uykusuzum bile diyebilirim.bakalım bu sefer nolcak...
 
Ahhhhhhhhhhhhh keskee benimkide oylee olsaa umursamasaaaaa bebek bezine bakildi markasina karar verildi stok yapilicak bebek arabasina karar verildi kiyafetlerine bebek odasina karar verildi bu pazar gidelimde bebek odasina bakalim yakindan diyor. Internetten kiyafetlerini secerken agladi :) diger doktor bizi korkuttugunda hungur hungur agladi her gece eli gobegimde uyuyor :) eger ayaklarimi toplayarak otursam ayaklarini uzat bebegim sıkısıcak diyor alllahıımm sabır sabır yaaa sabırrr. Her gün arıyor bugün ne yedin canın ne istiyor. Su ictin mi süt ictin mi



Benimkini söyliyim smdiden soyluyor zaten :) su saatten sonra once bebegim sonra sen :)gecen gün tartıstık agladım agladıgın icin bebegime birsey olursa görürsün diyor :) sinirlensem mi gülsem mi bilemedim bizde de tam tersi ben kıskanıcam artıkk :)
Senin eşin de baya aceleciymiş..şimdiden almasaydınız birşeyler..Ben Rabbim nasip ederse cinsiyetten sonra alırım yavaş yavaş..Hiç birşeye bakmıyorum şuan..Benim eşim de oğlum diyor sadece ben de gıcık oluyom niye öyle diyorsun kızdır belki diye :KK66:
 
Gunaydin kizlar. Insallah saglikli huzurlu bir gun olur herkes icin. Dun betaya baktirdim tekrar. Adete 1 gun kala 296 idi. 3 gun sonra 1141 oldu. Yani 4+3 te 1141 nasil sizce.
günaydın canım hayırlısı olsun bence çok iyi çıkmış değerin benim 5. haftada 1280 idi inşalla sağlıklı sıhhatli imanıyla ahlakıyla herşeyiyle tam bir bebeğin olur ve kucağına alırsın ve hepimiz herşeyiyle tam evlatlarımızı kulağımıza alırız :-)
 
Günaydınn. Allah'ım daha şimdiden sıcak bastırdı
Dün bunaltıdan Öldüm karpuz peynir yedim onu da çıkartacaktım zaten bi de bu başladı şimdi gerçi ara ara yokluyordu ama sanki arttı yoklaması
Kızımda hiç bulantı vs çekmemiş biri olarak zorlanıyorum
 
Kızlar hamile kalmadan önce belirtilere bakıp hamile miyim hamile kalacak miyim diye düşünürdük hamile kaldık acaba kese gorunecek mi bebek görünecek mi diye düşündük bebeği gördük kalp atışını duyacak mıyız diye düşündük duyduk şimdi de acaba cinsiyeti ne olacak diye düşünüyoruz :-):-):-)
 
Selam herkese. Ben genellikle bu saatlerde okuyabiliyorum. Çalıştığım için gündüzleri yazamıyorum. Kızlar ben nezle oldum maalesef ve boğazım çok acıyor. Ilık suya limon sıkıp içtim yumuşatsın diye. Sizin başka öneriniz var mı?
Canım geçmiş olsun ben genellikle meyve Çayı içiyorum Havuç elma limon erik vb meyveleri kaynatıp içiyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim.
 
X