Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar haftasonu 3 saatlik yolculuga ciksak kendi arabamizla sorun olur mu acaba kararsiz kaldim
Kızlar haftasonu 3 saatlik yolculuga ciksak kendi arabamizla sorun olur mu acaba kararsiz kaldim
Allah (c.c.) iyiligini versin canim ya ne guldum
Saglikli olsunlar yeter ki ama insan merak etmeden de duramiyor az daha sabir gerek![]()
Biz de cuma gunu 10 gunluk bir karadeniz turuna cikicaz.otobus turla. Allaha emanet.bayaonce aldigimi icin vazgecemedik.
Canim erkekler gizliden gizliye biZim bitmez tukenmez ilgimizi kaybedeceklerinden korkuyorlar. Benim bi arkadasim evlendiginde havalara ucuyordu, esini agzindan dusurmuyordu, cocuk olunca esini gormez duymaz olduk. Beni esim d sen de beni unutmazsin di mi diyor. Ben de diyorum ki, tabii ki senin yerin ayri ama cocukla ikimizin de sorumluluklari artacak, baslarda birbirimize zaman ayirmamiz zor olacak. Bebeginiz hayirlisiyla olsun da o da elinden dusuremez zaten.günaydın kızlarrr bugün azıcık moralim bozuk dün eşimle tartıştık azıcık bana benden çok bebekle ilgileniyorsun dedi kızsam mı gülsem mi bilemedim resmen daha ilgilenebiliecek bir bebek bile değil ki bezelye tanesi yani
Gecmis olsun. Sana sabir,ar acil sifalar dilerim. Insalla yakin zamanda hamile kalir, iyi sonuclar alirsinMalesef canım bebekte hiç gelişme yok radyolojiye sevk ettiler büyük makineyle vajinal detaylı ultrason yapıldı ve raporum çıktı bebeğim 6+2 de kalmış kalbi hiç atmadan durmuş gelişimiyarın tıbbi tahliye yapılacak artık mart annesi değilim hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız İnşallah
![]()
Tek yumurta erken bolunurse ayri kesede olabiliyor, o zaman bile cinsiyeti ayni olmasi lazim. Ayni kesedeyse kesin tek yumurta, ve kesin ayni cinsiyet olur. Senin de sonuclarini merakla bekliyoruz.valla o konuyu tam bizde bilmiyoruz doktorum ikiside aynı cinsiyet olacak dedi ama bir arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyo onun doktoru tek yumurta olursa minikte olsa bir ihtimal var farklı olması için demiş, bir arkadaşımında tanıdıkları varmış tek yumurta bir kız bir erkek, anlayamadım yani olur mu olmaz mıhayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter diyorum artık beklicez görücez
Vucut isisinin cok artmamasi gerekiyo, mesela atesli hastalik gecirmek, saunaya girmek tehlikeli. Kuma basmakla bisey olmaz, ama kuma da gomme kendini :)B buteoys kisa mesafe yaa bisey olmaz canim. Olmadi musaitse arabanin durumu yastigini alip beline koy uzat ayaklarini. Asil ben dusuneyim onu. Cuma gunu istanbuldan bodruma gidiyorum. Gerci doktoruma sordum bisey olmaz sadece sık sık mola verin 2 saat gibi dedi. 15 dk yuzebilirsin ama guneslenmeyi pek tavsiye etmiyorum dedi. Ama bi arkadasim da korkuttu beni sicak kum yeni hamileler icin kötüymüs.Sakin basma dediler. Hic boyle bisey duyan var mi?
Anladim canim. Tesekkurler ama denize dayanamam gibi. Odedigimiz bi tatil yoksa iptal ederdim. Artik Allaha emanetizVucut isisinin cok artmamasi gerekiyo, mesela atesli hastalik gecirmek, saunaya girmek tehlikeli. Kuma basmakla bisey olmaz, ama kuma da gomme kendini :)
Ben guneslenmezdim de denize de girmezdim. Havuz olur.
Gecen hafta hafif bir kanamam oldu ama progestan kullaniyorum simdi bi daha da olmadi hic dunde randevum vardi ultrasonda bi sikinti gorunmedi ama doktorada sormayı unutmusum senden cesaret aldim aimdi sagol cevabın içinsorun olmaz düşük tehlikesi yoksa ben on iki saat yolculuk ettim bugün de randevum vardı herşey yolunda çok sukur
Allahin izniyle sikinti olmaz insallah allaha emanetiz kalbimizi ferah tutup devam edeceğizBiz de cuma gunu 10 gunluk bir karadeniz turuna cikicaz.otobus turla. Allaha emanet.bayaonce aldigimi icin vazgecemedik.
Vucut isisinin cok artmamasi gerekiyo, mesela atesli hastalik gecirmek, saunaya girmek tehlikeli. Kuma basmakla bisey olmaz, ama kuma da gomme kendini :)
Ben guneslenmezdim de denize de girmezdim. Havuz olur.
Canım benim sat 20 haziran pazartesi günü zorla gördük o da minnacıktı. Doktor geç döllenme dedi.Biz geldik doktirdan sadece kese göründü oda zorla aletler çok eskidi varmı benle aynı olup sadece keseyi görenler sat 23haziran
Ben varım canım 23 haziran ama daha beklemelisin geç olmuş olabilir merak etme. Ben bugün kötüydü makine ama gördüm duydum çok şükür ama 30günde bir adet olurum yumurtlamam erken oldu bu ay .biliyordum zaten 24 temmuzda değerim 2000di darısı başına acele etme haftaya görürsün inşallah allah tamamına erdirsin hepimizinBiz geldik doktirdan sadece kese göründü oda zorla aletler çok eskidi varmı benle aynı olup sadece keseyi görenler sat 23haziran
Senin erken olmuş gerçekten benim sat 20 idi 24 ünde kanda 200 lerde bişey çıktı değer ele veriyor hemen geç mi olmuş erken miBen varım canım 23 haziran ama daha beklemelisin geç olmuş olabilir merak etme. Ben bugün kötüydü makine ama gördüm duydum çok şükür ama 30günde bir adet olurum yumurtlamam erken oldu bu ay .biliyordum zaten 24 temmuzda değerim 2000di darısı başına acele etme haftaya görürsün inşallah allah tamamına erdirsin hepimizin
Aynen canım kan değeri belli ediyor iyiki kaçırmamışım da olmuş yaaa allahıma şükürler olsunSenin erken olmuş gerçekten benim sat 20 idi 24 ünde kanda 200 lerde bişey çıktı değer ele veriyor hemen geç mi olmuş erken mi![]()
Hangi gün döllenme olduğunu öğrenebiliyormuyuz ki? Doktor adet gününe göre kaç haftalık olduğunu söylüyor. Nasıl öğrenicez hangi gün döllendiğini