- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim herkes farkli zamanlarda duyabiliyo ben 6+1 de duydum ama 7. Haftada duyan da olabiliyo degisiyo yani haftaya gidersen kesin duyarsin ins bebisin pit pitlarini:))Kalp atışını ne zaman duyabiliriz ben şuan 5+6 yım yarın 6 haftalık olucam dr a gideceğim geçen hafta kepatlayandük kalp atışını ne zaman duyabilirim acaba??
Canim herkes farkli zamanlarda duyabiliyo ben 6+1 de duydum ama 7. Haftada duyan da olabiliyo degisiyo yani haftaya gidersen kesin duyarsin ins bebisin pit pitlarini:))
Benim de seninle aynı bu Cumartesi gidicez inşallah duyarız en kısa zamandaİnşallah![]()
Benim de seninle aynı bu Cumartesi gidicez inşallah duyarız en kısa zamanda
ben varim canim zamanimiz ayni dun gittim bende de sadece kese gorundu on bes gun sonra rutin kontrol icin cagirdi doktorBiz geldik doktirdan sadece kese göründü oda zorla aletler çok eskidi varmı benle aynı olup sadece keseyi görenler sat 23haziran
Ben gecmemeye özen gosteriyorum öyle.ki hamile olduğum belli olma da an önce bile gecmedim bu saatten sonra da. Geçmem inş ne olur ne olmaz sonuçta radyasyon yayıyor olabilirAyy amiin amiin :)) @baby23
Yaa kizlar bisi sorucam avm de xrayden geciyor musunuz? Gecmeli miyiz, gecmemeli miyiz acaba
ne bileyim bana da doktorlar hemsirelerde hamilelikte yapilacak en iyi sporlardan biri yuzmedir, havuza gidin diyorlardi. ona da gitmeyeyim bari.Havuz daha kötü degil mi, enfeksiyon kapma riski cok yüksek. Ben hamile kalmadan da havuza girmiyordum zaten girersem es kaza hemen hastalıklar ard arda baslıyordu.. en saglıklısı deniz bugün benim doktorumda denizde yüz dedi ama güneslenme saatlerce dedi. @marshmallow34
doktorun birsey demediyse gir sen yine de. biraz eglenip dinlenmek de iyi gelir hem.Anladim canim. Tesekkurler ama denize dayanamam gibi. Odedigimiz bi tatil yoksa iptal ederdim. Artik Allaha emanetiz
Hangi gün döllenme olduğunu öğrenebiliyormuyuz ki? Doktor adet gününe göre kaç haftalık olduğunu söylüyor. Nasıl öğrenicez hangi gün döllendiğini
Ben ve bir kaç arkadaş var. Benimkisi çoft yumurta☺Kızlar Mart annelerinde ikiz veya üçüz varmı merakettim ben çok istiyorum ikizim olsun :)
Tatlım çok geçmiş olsun bende seni merak ettim geçenlerde sıcak süte bal kat iç bogazlarini yumusatsinSelam herkese. Ben genellikle bu saatlerde okuyabiliyorum. Çalıştığım için gündüzleri yazamıyorum. Kızlar ben nezle oldum maalesef ve boğazım çok acıyor. Ilık suya limon sıkıp içtim yumuşatsın diye. Sizin başka öneriniz var mı?
ben varimmmm daha kalp atisini duyamadik 19 haziran benim satBiz geldik doktirdan sadece kese göründü oda zorla aletler çok eskidi varmı benle aynı olup sadece keseyi görenler sat 23haziran
11. haftadasin ilk defa mi duydun kalp atislarini canim..Kizlar bugün egepol hastanesi dilek hnma başladık. Veee bebisimin kalp atislarini daa duyduk çok şükür. Maşallah nasıl da küt küt yaaa. Nasıl sukrediyorum Allah ima. İki hafta sonra tarama testi için tekrardan gidicegim. Bugün sadece idrar testi yaptı ve bebisimiz sağlıklı imiş çok şükür
Sağol canım bugün de onu deneyeyim. Bu saatte boğazım yüzünden uyanığım. Geçse de kurtulsam.Tatlım çok geçmiş olsun bende seni merak ettim geçenlerde sıcak süte bal kat iç bogazlarini yumusatsin