- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Benim de bugün kötü cnm 1 günüm diğerini tutmuyor..Gece uyuyamadım midem böyle dolu gibi her dakika..Mahvediyo beni şimdiden geceleri beklemeye başladımÖlede canım ya mahvetti beni kendi kendimede söyluorum bebeqim saqlıklı olsunda ben çekerim...
Evet canım ilk gördüğümde belli belirsizdi ama şimdi herşeyi belli muhtemelen seninkide o kadar büyümüştürBebişlerimiz aynı gün doğacak gibi görünüyor. Bende geçen cuma gördüğümde 1,9 cm'di herhalde seninki kadar olmuştur. kafasını kollarını falan görmek çok bir değişik bişey resmen içimizde bir canlı var:)
umarım güzel haberlerle gelirsin canımm:):) bizi de haberdar et mutlaka:)Herkeze gunaydinlar bizim bugun kontrolümüz var insallah hayırlı güzel haberler alırız
Kacti senin tsh canim. Benim 4e yakindi. Hamilelikte 2bucuk alti olsun isteniyomus. Ilac kullanmiyosan iyotlu tuz kullan her zaman bi tek o karsiliyomus
Amin canım.. Hepimizinkini öyle:) ben de 1 ay sonra gideceğim artık... Çok uzun bir süre bence ama doktor öyle söyledi.. Nor al mi acaba 1 ay sonra demesi bilemedim... Çok çabuk büyüyorlar, maşallah:))
Amin ins. Canim ....kizim var canim zorlu bir gebelik sonucu aldim kizimi kucagima siddetli preeklemsi gecirdim 28haftalik dogdu sukur hic bir problemimiz yok insallah bu bebegimi gununde alirim kucagima
gunaydin kizlarrr mide bulantiis yuzundeb uyuyamayanlardanimmmtum gun oyle geziyorum..hersey kokuyor sanki
Aaa kıskanmaya mı başlamış şimdidengünaydın kızlarrr bugün azıcık moralim bozuk dün eşimle tartıştık azıcık bana benden çok bebekle ilgileniyorsun dedi kızsam mı gülsem mi bilemedim resmen daha ilgilenebiliecek bir bebek bile değil ki bezelye tanesi yani
Boşver erkekler böyle malesef bizi bir türlü anlamıyorlar bebek doğduğunda görsün asıl o. Eşine de ki bundan sonra sen bizimle ilgileneceksingünaydın kızlarrr bugün azıcık moralim bozuk dün eşimle tartıştık azıcık bana benden çok bebekle ilgileniyorsun dedi kızsam mı gülsem mi bilemedim resmen daha ilgilenebiliecek bir bebek bile değil ki bezelye tanesi yani
günaydın kızlarrr bugün azıcık moralim bozuk dün eşimle tartıştık azıcık bana benden çok bebekle ilgileniyorsun dedi kızsam mı gülsem mi bilemedim resmen daha ilgilenebiliecek bir bebek bile değil ki bezelye tanesi yani
biz de kaydettik videoya aldık :) her gün izliyoruz :)bugun 8 + 1 olduk teyzeleriiii bol bol kalp atisimizi dinliyoruz doktora gittigimizde kaydetmistikde azicikkk
ayy valla nasıl olacak bilemedim ben bebek olunca eşler iyice çocuklaşıyor galiba:):)Boşver erkekler böyle malesef bizi bir türlü anlamıyorlar bebek doğduğunda görsün asıl o. Eşine de ki bundan sonra sen bizimle ilgileneceksin
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizeekledim.seni tatlimm...cok sukur iyi hberlerle gelmisssin allh kucagina almyi nasip etsin
bi doğsun inşallah o zaman gösterecem ben bebekle ilgilenmeyi zaten:):) meğersem benim bir cocugum varmış zaten şimdiden kıskanmaya başladı :):)babalar henüz farkında değiller, bizim yaşadıklarımızı algılayamıyorlar.. dışarıdan hareketlerini hissettiklerinde birazcık dank ediyo baba oldukları..hepsi öyleler. takma kafana, ona göre ortada hiç bişey yok..bizim evde bebekten hamilelikten konuşmamaız bile tuhaf geliyo onlara şuan:)
ayy ne güzel diyorsun öyle pıtırcıklarım diye:):) çok sağlıklıdır onlar annesi sen merak etme:):)Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizekontrole son 9 gün çok merak ediyorum pıtırcıklarım ne durumda ikisi de normal gelişiminde mi diye
valla benimkinin trip atacak hali kalmaz diye düşünüyorum iki tane olacak inşallah birine o birine benayy valla nasıl olacak bilemedim ben bebek olunca eşler iyice çocuklaşıyor galiba:):)
Aaa kıskanmaya mı başlamış şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?