benimkide 7. aydan sonra çatlamıştı, hemde çatır çatır:):)günde iki kere lierac, aralarda bebe yağı ve badem yağı sürdüğüm halde.. bu sefer hiç bişey almıcam sadece bebe yağı kullanıcam.
bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Evet bulantı canım mahvetti beni...
muayne ücreti 30iyiymişBn su an görev nedeniyle vandayim . 30 TL veriyorum muayeneye. Testler için 116 TL istediler geçen gun yaptirmadim bnde. Başka yerde yaptiracagim. Bana fazla geldi çünkü.
Benim muayene ucretim sgkli 150 tl
Bunu ticarete dokmusler herkes bi fiyat cikariyor kimi yerde 20-30 kimisi 50-100 degisiyor simdiki oldugum ilcede 20ama bes para etmez antepte 50ydi en son gidisimde
65 lira oduyorm canim
Lutfen birisi bana yardim etsin bugun doktora gittik kese var ama bebegimizi goremedik 6+2 bugun erken mi ne zaman gordunuz siz meleklerinizi doktor iki hafa sonra gel dedi olumsuz konusmadi
Ha hah tamamdır onlarda kullanıyosa kullabiliriz:):):)ben onları şimdi duydum ama direkt dr onaylı öneri aldım güvenle kullancm bnde siparişimi verdim canım sizlerlede paylasym istedim madem onlarda kullanıyomuş bizim göbüşümüzn ne eksiği var o haldekullanın kızlar
Bana da bir ay sonraya randevu verdi herşey yolunda demek rahat ol bende heyecanlanıyorum büyümüş olacaklarAmin canım.. Hepimizinkini öyle:) ben de 1 ay sonra gideceğim artık... Çok uzun bir süre bence ama doktor öyle söyledi.. Nor al mi acaba 1 ay sonra demesi bilemedim... Çok çabuk büyüyorlar, maşallah:))
Kizlar ben arada ruhsal olarak patliycakmisim gibi hissediyorum boyle aniden bi huzursuzluk geliyor sonra geciyor Sizlere de oluyor mu bu hani adet olamayinca olur ya bi sinirlilik onun gibi Bir de nefesim daraliyo bazenayrica bisey daha farkettim normalde hamileler tuylenir derler benimde 2 haftadir ne tuylerim cikti dogru duzgun ne tirnaklarim uzadi Sizin nasil ?
al bendende okadar hatta ben geçen masaya başımı koymuştum valla uyumuşum rüya bile gördüm bazen öyle bir an geliyoki sadece uzansam yetecek ama işte8 de mesaim başlıyor, 8 e 5 kala kalkıyorum yataktan:):) üstünü giyin çık.. bu uyku halide geçecek inşaalh. 2.üç aylık döneme girince bu şikayetler geçiyor.. sabredicez. iş yerinde de kafamı koyacak yer arıyorum:)
eve gidince de yatamıyorum, oğlum yolumu gözlüyor bütün gün.dinlenme şansım sıfır...al bendende okadar hatta ben geçen masaya başımı koymuştum valla uyumuşum rüya bile gördüm bazen öyle bir an geliyoki sadece uzansam yetecek ama işteeve gidince bol bol yatıyorum hatta şu sıralar kokulara hassaslaştım yemek bile yapmak istemiyorum yazık eşim dün dışarda yedi üzüldüm ama napim yapcak hal kalmadı
ayy canım doğru senin 2. benim yolumu bekleyen kimsem yok eve gidince dinlenmece çok şükür işimde masa başı ama şu anda herşey yorucu geliyor bu günleride atlatacağız inşallah önemli olan miniklerimizin sağlıklı olmaları bide eşimizin yardımcı olması ben şanslıyım allah razı olsun evde gel keyfim gel durumum vareve gidince de yatamıyorum, oğlum yolumu gözlüyor bütün gün.dinlenme şansım sıfır...
kizim var canim zorlu bir gebelik sonucu aldim kizimi kucagima siddetli preeklemsi gecirdim 28haftalik dogdu sukur hic bir problemimiz yok insallah bu bebegimi gununde alirim kucagimaCok sagol canim...
Evet ilk bebegimdi bu ise ikinci...
Sen gonlunu ferah tut saglicakla alacagiz kucagimiza ins. :)
Ben de merak etmiyor degilim canim...
Bir oglum var bu kiz olursa 2 cocuk yeterli...
Eger buda erkek olursa 30 lu yaslarimda 3. Denemeyide yapabilirim kiz icin
Yasim 24 bu arada...
Son 1 ay kaldi cinsiyet ogrenmeme :)
Allah bagislasin canim cinsiyeti ne yaramazinin...
Benim de 15 aylik oglum var...
Bakalim ikincide olunca nasil bas edecegiz
günaydın canım.öyle çok evham yapma bence.bak hepsi benim başıma geldi ve yine hamileyim aklıma hep iyi şeyleri getiriyorum...sende çok takma benceBenimde ilk bebeğim evham yapmayım diyorum ama işte insanlardaki rahatsızlıkları duydukça insanın aklına geliyor ya bende de varsa diye. Rabbim sağlıklı bi şekilde nasip etsin bize bebeklerimizi
sağol canım.hayırlı haberle geldim bugün.meleğimin kalp atışı gördük Allah a şükür hemde doktordan önce ben gördüm.....küçük pıt pıtlar......Hayırlı haberlerle gelirsin inş canım :)
günaydın :)Günaydın mart anneleri:)
günaydın :)
biz 8.haftada öğrendik canım tek yumurta ikizi olduğunu biri 7+0 biri 7+2 idi öğrendiğimizdeHenüz tek görünüyor ama bilmiyorum tek yumurta daha geç görünüyomuş sanırım..
ben alıyorum canım premesis diye bir ilaç ama dün gece ve bu sabah almadım mide bulantısı için bileklik aldık onu denemek içinKizlar bir sorum olacak yine Herkes multivitamin takviyesi aliyor mu ? Ozellikle mide bulantisi sikayeti olanlar vitamin hapi kullaniyor musunuz ?
istek yolladım canım sana dabenıde ekleyın tugba.usta ınstgramm
Gözün aydın o zaman tatlım sağlıkla büyür inş bi an önce alırsın kucağına :)sağol canım.hayırlı haberle geldim bugün.meleğimin kalp atışı gördük Allah a şükür hemde doktordan önce ben gördüm.....küçük pıt pıtlar......
Çok şükür canım beni hiç üzmüyor, sadece ikizini bu hafta kaybettik azıcık içimiz buruk ama hayırlısı böyleymiş demekten başka elden bişey gelmiyor. Sen ne durumdasın? Nasıl bebiş?Nasıl gidiyor? Rahat duruyor mu miniğin? :)
ekledim.seni tatlimm...cok sukur iyi hberlerle gelmisssin allh kucagina almyi nasip etsinGünaydın kızlaaar
biz 8.haftada öğrendik canım tek yumurta ikizi olduğunu biri 7+0 biri 7+2 idi öğrendiğimizde
ben alıyorum canım premesis diye bir ilaç ama dün gece ve bu sabah almadım mide bulantısı için bileklik aldık onu denemek için
istek yolladım canım sana daprofil fotoğrafı damada bakan gelin yani ben açıklamada da 2 kalp 1 insan yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?