TeşeKkürler, maalesef sesim bile kısılınca ağrı devam edince acile gittik, gaviscon ve fısfıs verdi hamileler kullanabiliyormuş, içtimde rahatladım biraz. Bulantısı olmayanlar kıymetini bilsin
Günaydın canım, hangi hastaneye gidiyorsun? Valla benim olduğum bölgedeki bütün özeller hem muayene hemde en basit idrar testi bile yapsa çatır çatır alıyolar paralarını
Kizlar bir sorum olacak yine Herkes multivitamin takviyesi aliyor mu ? Ozellikle mide bulantisi sikayeti olanlar vitamin hapi kullaniyor musunuz ?
Benımde sonum buqün yarın acil qibi qelıo ya hadi hayırlısı geçmiş olsun canım...TeşeKkürler, maalesef sesim bile kısılınca ağrı devam edince acile gittik, gaviscon ve fısfıs verdi hamileler kullanabiliyormuş, içtimde rahatladım biraz. Bulantısı olmayanlar kıymetini bilsin
evde
geçmiş olsun canım.. ben kıymet bilenlerdenim, çok şükür rahatım. seninde azalır inşallah yavaş yavaş.
Benımde sonum buqün yarın acil qibi qelıo ya hadi hayırlısı geçmiş olsun canım...
ben kahramanmaraşta oturuyorum, burda yerel bir özel hastaneu-ye gidiyorum. mega park.. başkada seçeneğimiz yok zaten burda, özel hastanelerin hepsi poliklinik modunda.. daha iyi hizmet alıp para vermeye razıyım ama maalesef seçenek yok
canım bende aynı durumdayım.Doktor 1 ay heyet raporu verdi. ilac kullanıyorum en azından akşama kadar ilaç biraz tutuyor.İlaç içmediğim günlerde de serum takılıyor.3. aydan sonra geçer dedi doktor.Biraz dişimizi sıkacaz artık.Allah yardımcın olsunBu hafta 9.hafta bulantilardan olcem dun gece 2 de acillik oldum migrenim de tuttu ilac vermiyolar tabi serum sayesinde azcik uyudum bugün yine bulantı-kusma aynen devam tecrübeli anneler buna bi çözüm yok mu?ne su ne yemek bisey kalmiyor bebegimi düşünüyorum endiselenmeye basladim Allah hepimize saglikla bu dönem i gecirmeyi nasip etsin
canım bende aynı durumdayım.Doktor 1 ay heyet raporu verdi. ilac kullanıyorum en azından akşama kadar ilaç biraz tutuyor.İlaç içmediğim günlerde de serum takılıyor.3. aydan sonra geçer dedi doktor.Biraz dişimizi sıkacaz artık.Allah yardımcın olsun
günaydın canım bende çok zor kalkıyorum uyumak için ölüyorum resmen hatta sabah işe geç kaldım nasıl hazırlandım naptım bilemiyorum :) kahvaltı bendede yok maalesef bide sıcaklardan mı ne anlamadım canım tek bir şey bile istemiyor çok iştahsız oldum normalde zaten zayıf biriyim şimdi hepten zayıfladımgünaydın arkadaşlar.. sabahları yataktan kalkmak o kadar zor ki.. sürünüyorum ben resmen.. kahvlatı filan hak getire, ki kahvaltısız ayılamayan kendine gelemeyen, düzenli kahvaltı yapan bi insanım.. yanıma peynir ekmek alıyorum ne zamandır.. kalkamıyorum bir türlü.. gece de çok güzel uyuyorum aslında.
bende özel hastaneye gittim, testler için ekstra para ödemedim. muayene ücreti ödedim sadece.. 1000 liralar filan çok uçuk geldi bana da
Çatlaklar için krem vs yazmışsınız, tabiki doktorunuz en iyisini bilir ama 4.ayda karnımız hafif çıkmaya başlayacak, benim karın yağlarım olduğu halde göbekli olduğum halde 4.ayda karnım çıkmıştı. Bir sürü para verip bence o eczanedeki kremlerden almayın boşuna, bir tanıdğım vardı o kremden kullandı ama bir sürü çatlağı oldu doğumdan sonra da zor geçti, başka bir tanıdık hiçbişey sürmemiş tek bir çatlak yok, yani bu genetik bir şey ne yapsak boş maalesef .. Yinede birşey sürmek isterseniz benim doktorumun tavsiyesi sizinde doktorunuz bunu önerebilir bence, badem yağı ve bebek yağı her gün (3-4.aydan sonra) yani eğer çatlamaya meyilli cildiniz varsa ne sürsek fayda etmiyor ..
günaydın canım bende çok zor kalkıyorum uyumak için ölüyorum resmen hatta sabah işe geç kaldım nasıl hazırlandım naptım bilemiyorum :) kahvaltı bendede yok maalesef bide sıcaklardan mı ne anlamadım canım tek bir şey bile istemiyor çok iştahsız oldum normalde zaten zayıf biriyim şimdi hepten zayıfladımevde yaptığım poaçalardan yiyorum sabahları öğlen yemekhane kokusundan giremiyorum napcam böyle bilmiyorum
Amin canım.. Hepimizinkini öyle:) ben de 1 ay sonra gideceğim artık... Çok uzun bir süre bence ama doktor öyle söyledi.. Nor al mi acaba 1 ay sonra demesi bilemedim... Çok çabuk büyüyorlar, maşallah:))Ay masallaah Allah nazarlardan saklasin hayirli olsun canim benim bir dahaki bulusmam 2.5 hafta sonra cok sabirsizlaniyorum ne kadar buyumus olucaaaakkk :)
aynı fikirdeyim... :):) aynı şeyleri yazmışız.. 2. gebelik mi seninde arkadaşım..
Evet bulantı canım mahvetti beni...Bulantıdan dolayımı, sağol canım geçicek inşallah ..
Canım o ilacı bana da ilk kontrolde verdi hatta başka hiç bir ilaç kullanmıyorumben yeni başladım. dr folik asiti bıraktırdı imom diye bir ilaca başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?