- Emoji Skoru
- 376
- Puanlar
- 103
İstanbulda olan anneler hangi ilçelerdesiniz ?
benimde bugun 11 de randavum vardi kalp atisini duyduk minigimin artik kanaat getirdim bende hamileyim 7+3 haftalik gelisimi gayet iyi kalp atis hizi 164 bu kalp atis hizi erkek bebeklerde daha az oluyo diye biisi duymustum olemi kizlarrr
kasım 2009 annesiydim şimdi oğlum 7 yaşında tekrar bu heyecanı yaşamak çok güzel
İstanbulda olan anneler hangi ilçelerdesiniz ?
2009 Haziran annelerin de yazışmıştım kızımda da keyifle Gül'e oynaya aklımın ucuna kötü bir şey gelmemişti orda da evham yapan yoktu hiç burda bazen evham yapıp yazan arkadaşlar görünce aklıma gelmeyen şey benimde aklıma geliyor etkileniyorum hatta çoğumuzda da aynı oluyordu Allah herkesin yavrusunu Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinpeki o zaman hiç endişelenmişmiydin yolunda gitmeyen bir şey mi acaba diye yada ben mi evham yapıyorum bilemedim
sat 18.06.2015 şehir ankara
kasım 2009 annesiydim şimdi oğlum 7 yaşında tekrar bu heyecanı yaşamak çok güzel
Geç döllenme değil canım takvime göre tam 5+1 de ilk gitmiştim 5 hafta demişlerdi boyut olarak zaten o günden bugüne 15 gün geçti ama malesef 6 günlük bi gelişim var arada biyerlerde bi sıkıntı olmuş sanırım ama yine de Allahtan ümit kesmiyorum tabi herşeyin hayırlısı.. İnşallah senin de herşey yolundadır bi sıkıntı çıkmaz sağlıkla bebeğine kavuşursuncnm umutsuzlanma bence..Rabbim büyük en doğrusunu o bilir..Belki geç döllenme olmuştur..Benim senle aynı sanırım günüm 6 haftalık dedi doktor bugün..Takvime göre 7. haftanın içinde olmamız gerekiyor..İnşallah düzelir umutsuzluğa kapılma ve bekle bence..
aa sende mi ankara canım:)
Anadolu yakasi Kartaldayim ben deİstanbulda olan anneler hangi ilçelerdesiniz ?
Bende Balattayım yakınmışızEyüp'teyim ben canm sen?
canımm duydun mu sonundaaBir minnaak varmis icimde birde masalllaaahh pit pit pit kalp atisi varmiss :)
Cok sükür duyduuummm canım darısı sana olsuncanımm duydun mu sonundaagözün aydınnn
Canım sen bol bol su iç kabızlık içinKarnım çok gergin,ve hazımsızlık yaşıyorum ve birde kabızlık problemi var.Ne yesem sindiremiyorum sanki.
2009 Haziran annelerin de yazışmıştım kızımda da keyifle Gül'e oynaya aklımın ucuna kötü bir şey gelmemişti orda da evham yapan yoktu hiç burda bazen evham yapıp yazan arkadaşlar görünce aklıma gelmeyen şey benimde aklıma geliyor etkileniyorum hatta çoğumuzda da aynı oluyordu Allah herkesin yavrusunu Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Pendik, sen canım ?
Eyüp'teyim ben canm sen?
Canım ben anadolu yakası ataşehirdeyim sen?
Umraniye ya sen?
Ben avrupa yakası bahcesehirdeyim sen nereden canım.
Ataşehir
Anadolu yakasi Kartaldayim ben de
Canim cok sukur cok sevindimm :))Cok sükür duyduuummm canım darısı sana olsunAllah insallah bundan sonraki sürecleride hayırlı bir sekilde tamamlatır
Esenler deyim bende cnm.İstanbulda olan anneler hangi ilçelerdesiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?