Kızlar dün çok yorucu geçti benim için öğlen saat 4 civarı akıntı içerisinde igne kadar ince bi pembelik gördüm hatta birdaha çıkmadan baktım birşey yoktu ama genede evham yaptım doktorumu aradım şansıma izindeymiş büyük ihtimal yurtdışında ulaşamadım kaç hasteneyi birden aradım özel olmasına ragmen nçbetçi kadın doğum doktorumuz yok deyip durdular neyse eşimi arayıp gelme dicektimki eşim kaza yaptığını söledi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
iyice korktum neyse eşim geldi akşam çok şükür onu görünce rahatladım süleymaniye doğum evine gittik acile gitmez olaydım doktor suratsız olmasını geçtim bı baksın yeterki neyse alttan bakıyoruz biz dedi ve baktı bebek iyi kanama gözükmüyor düşük tehliken yok dedi ama igne yazxı kullandığım progestanı ikiye çıkardı sebebini sordum e lekem var diyosunya dedi az önce birşeyin yok diyen her neyse eve bir geldim aşırı bir lekenme korktum ağlamaya başladım sonra bekledim birdaha gittim bu sefer kırmızı olarak geliyor neyse kendi hastemi aradım doktorum olmasada bi özele gidip baktıracağım şuan renginde düzelmeler var ama içim rahatlasın dua edin bişey yoktur inş
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bir saat sonra gidicem bakalım[/
inşallah bişey yoktur canım....çok geçmiş olsun...