- Emoji Skoru
- 176
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar
forum baya ılerlemıs hepsını okuyamadım umarım kotu haberler hıc yoktur. Allah ım herkesı hayırlısı ıle saglıklı bebısler wersın. bu aralar iştahım pek azaldı kızlar ya. tatlı delısı olan ben sımdı nasıl tıksınıyorum anlatamammmm. kokusunu aldıgım yemeklerı de yıyemıyorumm. nasıl buyucek bebıs boyleeee
peki sizce kalp atışını duyabilir miyim ki :):)saat birde olduğunu farketmemiş o zamana kadar aç durulmaz ya tahlilleri sabah vermelisin bence sen aç durma o zmzna kadar canım allah korusun tansiyonun şekerin düşer havalarda sıcak. sen tok git doktora sorarsın aç yaptırmak gerekiyorsa ertesi sabah gidersin. benim salı 15:45 teydi randevum ama ben sabahtan gittim tahlillerimi yaptırdım önceki gidişimden yazmıştı çünkü randevu saatimde de sonuçları da görmüş olduk.
canim gecmis olsun benim iki haftadir kalb atisi alinmadi dr bir hafta bekleyelim dedi dusme tehlkeside vardedi kanaman olabilir dedi yolk kesei buyudu ise sikintiliArkadaşlar dr gittim bugün tekrar vajinalde de baktı ama kalp atışı yok ve yolk kesesi çok büyümüş yarın kürtaj olacağım
Arkadaşlar dr gittim bugün tekrar vajinalde de baktı ama kalp atışı yok ve yolk kesesi çok büyümüş yarın kürtaj olacağım
Sağol canım .. Artık bebeğimi kolay kolay kimseye emanet etmemeyi öğrendim Allah a emanetiz dediğin gibibaby23 tekrar buyuk gecmis olsun kuzum. Ben bi daha arastirayim saglam bi doktor seceyim. Cok zor aslinda Allaha emanetiz artik.
İki dr gittim ikiside aynı şeyi söyledi aslında bilemiyorum beklesem mi birsey değişmez dedi ikiSide yolk kesesi büyümesi iyi değil dedilerbaska bı doktora da gıttin mi? Umutlandırmak da ıstemıyorum ama yanılıyor bazı doktorlar neler goruyoruz okuyoruz
ben salı günü duydum ama sekizinci haftam dolmuştu. Bilerek biraz geç gittim kalp atışı duymazsam stres yapmayım diye. Sen duyabilirsin de duymayabilirsin de canım bilemiyorum.peki sizce kalp atışını duyabilir miyim ki :):)
Çok sağol canım iyi dileklerin için, kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz, aylarca dua ettim isyan ettirmesin Allah diye şükürler olsun o kötü günler karanlık gündüzler geçti artık, acımıda sevincimide içimde yaşamaya alıştım, Allah a inancım sayesinde oldu bunlartugrammbebegimm de benimle aynı düşüncededir herhalde .. Ben gerçekten üzgünüm burada bu konuları konuştuğumuz için rahatsız olan arkadaşlar varsa haklarını helal etsin
Evet düşük oluyor öncelikle çok şükrediyorum benim daha yeniydi ama yinede çok istediğimden biraz kendimi yedim nerde hata yaptım diye Allah A sığındım vekilimiz o Tevekkül ettim siziN durumu okudum Rabbim size çok sabır versin inş eviniz bebişlerle dolar canım benim....
canım ara bence ben dün o tahlilleri yaptım hemde hiç tahlil yapılacağını bilmiyordum tok karna yaptılarhımm anladım canım yaa şimdi tereddütte kaldım bak olmadı arasam bugün doktoru teyit etsem
beklesen kendiliginden kanama olacaktir bazen yuregin nasil rahat ediyorsa ole davran...İki dr gittim ikiside aynı şeyi söyledi aslında bilemiyorum beklesem mi birsey değişmez dedi ikiSide yolk kesesi büyümesi iyi değil dediler
Canim bende senin gibiyim...merhaba arkadaslar
forum baya ılerlemıs hepsını okuyamadım umarım kotu haberler hıc yoktur. Allah ım herkesı hayırlısı ıle saglıklı bebısler wersın. bu aralar iştahım pek azaldı kızlar ya. tatlı delısı olan ben sımdı nasıl tıksınıyorum anlatamammmm. kokusunu aldıgım yemeklerı de yıyemıyorumm. nasıl buyucek bebıs boyleeee