en garantisi kanda baktırmak gecikmenin ilk günü silik çıktı bende 4.günü biraz daha belliydi ama yine silik gibi tam net değil kanda baktırdım ilk testte 800 iki gün sonra 2500 oldu yani emin olmak için en kesin yol kan testiArkadaslar eger hamile isem nisan annesi olacagim insallah. fakat simdi dayanamadim ve erken gebelik testi yaptim. Cok silik cikti gibi geliyor. Bat 3 agustos. Siz de bakin istedim. Tereddut ettigim su.erken test olmasina ragmen bu kadar silik cikabiir mi.daha koyu olmasi gerekmez mi.
Canim sıkıntı yapma kendine illa midenin bulanmasi falan gerekmiyo yani akintim once benim de cok azdi sonra biraz cogaldi yesil renge falan dondu hatta ama suan fitil kullaniyorm az az geliyorkızlar bir şey soracam adet harici aşırı bir belirtim yok zaten psikopata bağladım belirtim yok die bide üstüne aklıma şey geldi akıntınız var mı benim oda çok değil hatta çok çok az yani kendimden nie hep şüphe duyuyuyorum
Bende oyle duydum canim eger oglum olursa doktor sakinca gormezse bende yaptiririm hemen buyuyunce daha cok aci cekecekÇevremdeki herkes erkek bebeklerine doğumdan bi kaç hafta sonra sünnet yaptırmış ve çok rahat iyileşmiş hemen, bende bu yılın mart ayında oğlumu kucağıma sağlıkla alabilseydim yaptırıcaktım nasip olmadı .. Kısmet .. Ben de bebekken sünnet yaptırma taraftarıyım ama çok rahat oluyormuş ..
Kızlar 8. haftaya kadar herşeyim okadar normaldi ki ama şimdi berbat bir haldeyim inanın su bile içsem çıkarıyorum 2,5 kg yakın kilo vermişim yarın doktora gideceğim bunun bi çözümü olmalı yaaBenim gibi olan var mı yani bu dönemi nasıl atlatacağız Allah yardımcımız olsun
canım zaten erken 8 haftadan sonra başlıyo genelde bulantı tiksinme filan bizde erken başladı erken biticek panik yapma bencekızlar bir şey soracam adet harici aşırı bir belirtim yok zaten psikopata bağladım belirtim yok die bide üstüne aklıma şey geldi akıntınız var mı benim oda çok değil hatta çok çok az yani kendimden nie hep şüphe duyuyuyorum
Ayni dur bende de var yolk sac 4+2 de oluşmaya başladığını söylemişti doktorum ama 5+1 de lelelenmem olunca acile gittim doktor boş gebelik olabilir dedi bende cCanim benim de şimdiye kadar hiç lekelenme falan olmamıştı şehir dışında YM doktorum herhangi bir ağrı kanama olursa diye iğne vermişti bugün sabah ilk defa kahverengi akıntı oldu ne olur ne olmaz diye acilen gidip iğne yi yaptırdım cuma günü randevu var inş sağlıklıDr ve kalp atışını duyar inş bu sefer geçen hafta 6+3 du yolk saçı görmüştü başka doktor ve boş gebelikten şüphe lenmisti o yüzden çok korkuyorum
Arkadaslar eger hamile isem nisan annesi olacagim insallah. fakat simdi dayanamadim ve erken gebelik testi yaptim. Cok silik cikti gibi geliyor. Bat 3 agustos. Siz de bakin istedim. Tereddut ettigim su.erken test olmasina ragmen bu kadar silik cikabiir mi.daha koyu olmasi gerekmez mi.
Arkadaslar eger hamile isem nisan annesi olacagim insallah. fakat simdi dayanamadim ve erken gebelik testi yaptim. Cok silik cikti gibi geliyor. Bat 3 agustos. Siz de bakin istedim. Tereddut ettigim su.erken test olmasina ragmen bu kadar silik cikabiir mi.daha koyu olmasi gerekmez mi.
canım bence hamilesin bende son adet tarihimden 5 gün önce yapmıştım dayanamayıp çok silik çıkmıştı, sonra iki gün kala yaptım yine silik çıktı ama sonuç hamileyim İşte:) yani çok silik bile olsa çizgi varsa pozitiftir.Arkadaslar eger hamile isem nisan annesi olacagim insallah. fakat simdi dayanamadim ve erken gebelik testi yaptim. Cok silik cikti gibi geliyor. Bat 3 agustos. Siz de bakin istedim. Tereddut ettigim su.erken test olmasina ragmen bu kadar silik cikabiir mi.daha koyu olmasi gerekmez mi.
hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inş kuzuyu kalbini ferah tut canımmerhaba arkadaşlar.bende yeni üye oldum ve 6+3 haftalık hamileyim..bundan önce de 1 kere boş gebelik bi kere de bebeğin kalbi durdu.o yüzden çok korkuyorum.doktora gittim pazar günü herşey güzel dedi ve 15 gün sonra kontrole çağırdı.inşallah bi sorun yaşamadan meleğimi kucağıma alabilirim.beklenen doğum tarihimiz 20 mart 2016 inşallah...
inşallah canım rabbim dualarımı kabul eder inşallah..hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inş kuzuyu kalbini ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?