- 10 Haziran 2015
- 209
- 180
- 23
Canım tahlil sonuçların nasıl umarım herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz!!!Tahlil sonuclarini aldik ultrasondan bakilacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tahlil sonuçların nasıl umarım herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz!!!Tahlil sonuclarini aldik ultrasondan bakilacak
Benimde bugün 7. Haftaya girdik. Kalp atışlarını 6. Haftada duyduk cok şükür ama 4 gündür lekelenmelerim oluyo kahverengi bunun için dktrm aradım günde 1 kere progestan kullan dedi sen kullanıyor musun ya da yatıp dinlenebiliyor musun ben fazla dinlenemiyorum 4 yaşında bir kızım var onunla da ilgilenmek zorundayım
kızlar arada çarpıntısı olan var mı?
haftaya neden? kalp atıslarını duymamıs mıydın sen?
hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun :)selam anne adayları...
Bugün kan tahlilimi aldım sonuç 8.63 . Galiba hamileyimmm 2016 Mart sonu olarak ben de katılıyorum aranıza :)
Geçmiş olsun canım kanda Beta hcg bakıldımı Dr banada düşük dedi ama ne kanamam var ne bişi yarın bende başka bi Dr gidicem inş güzel haberler alırız!!!Kizlar bende de hafif kanama oldu on gün rapor arti ilac verdi doktor kalp atisi duyulmadigi için bps gebelik olabilir dedi çok tedirginim
bende cumartesi gitcem yeni bir doktordan randevu aldım inşallah pıt pıt larıda duyarızduydum canım çeşitli kan testleri istedi hemde benim geç döllenme olduğu için gelişimi tekrar bi kontrol etmiş oluruz dedi. geçen hafta gitmiştim işte iki hafta arayla çağırdı tekrar
Ağrım olmuyor cok fazla. lekelerim kahverengi şeklinde kırmızıya dönmedi çok şükür. İnş senin de olmaz bir daha evet cok dikkat etmek lazım en azından ilk 3 ayı atlatana kadar.en iyisini yapıyorsun.
duydum canım çeşitli kan testleri istedi hemde benim geç döllenme olduğu için gelişimi tekrar bi kontrol etmiş oluruz dedi. geçen hafta gitmiştim işte iki hafta arayla çağırdı tekrar
progestan mi kullaniyorsun yerlesme olabiklir canim beklenen adet tarihinden itibaren ben nerden baksan bi 40 gun leke geldi progestan kullandim 10 gundur yok cok cok sukur ama halen devam ediyorum benKizlar bende de hafif kanama oldu on gün rapor arti ilac verdi doktor kalp atisi duyulmadigi için bps gebelik olabilir dedi çok tedirginim
bende cumartesi gitcem yeni bir doktordan randevu aldım inşallah pıt pıt larıda duyarız
Ağrım olmuyor cok fazla. lekelerim kahverengi şeklinde kırmızıya dönmedi çok şükür. İnş senin de olmaz bir daha evet cok dikkat etmek lazım en azından ilk 3 ayı atlatana kadar.en iyisini yapıyorsun.
2 li test zamanı çağırmış sanırımyaaa sevindim o zaman. Ama niye beni taaaaa 6 hafta sonra cagırdı nasi durcam ben 1 eylul e kadar meraktan. 4 haftaya alıstırmıstım kendımı. demez mi 6 hafta sonra diye![]()
evwt progestan canim kalp atisi icin kesenin 20 mm olmasi lazimmis benim 17 mm mis daha ama yine de bos gebelik olabilir dedigi icin cok tedirginimprogestan mi kullaniyorsun yerlesme olabiklir canim beklenen adet tarihinden itibaren ben nerden baksan bi 40 gun leke geldi progestan kullandim 10 gundur yok cok cok sukur ama halen devam ediyorum ben
kızlar arada çarpıntısı olan var mı?
Canım ya senin lekelenmen olurken Beta hcg bakıldımı düşme falan oldumu hcg de inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın !!!progestan mi kullaniyorsun yerlesme olabiklir canim beklenen adet tarihinden itibaren ben nerden baksan bi 40 gun leke geldi progestan kullandim 10 gundur yok cok cok sukur ama halen devam ediyorum ben