Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben de dün kontrole gittim. Bebişlerimden biri gayet normal gelişiminde. Ama diğeri çok küçük.Doktorum yaşama şansı vermiyor.Ama dün kalp atışı bile duyuldu. Çok değişik bir duygu. Bu nedenle her hafta kontrole çağırıyor. Bakalım haftaya ne olacak?![]()
hosgeldin sefa geldin cnm hayilri olsunselam anne adayları...
Bugün kan tahlilimi aldım sonuç 8.63 . Galiba hamileyimmm 2016 Mart sonu olarak ben de katılıyorum aranıza :)
hoşgeldin aramıza :):) hayırlı olsunselam anne adayları...
Bugün kan tahlilimi aldım sonuç 8.63 . Galiba hamileyimmm 2016 Mart sonu olarak ben de katılıyorum aranıza :)
amin insAllah hayirli haberle gelicezhadi inş yarın mutlaka paylaşın bebeklerin durumunu bizimlede:):)
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. bende dün öğrendim 6 haftalık hamileymişim. umarım hepimizde hayırlısıyla bebeklerimize kucağımıza alırız.
hosgeldin sefa geldin cnm hayilri olsun
kızlar bulantısı olan var mı?
Canim bende gittim bugün dr a 6+3 çıktı ama sat a göre 6+6 kalp atımini görmedik yolk kesesini gördük sizce normal mi
Kızlar ben de dün kontrole gittim. Bebişlerimden biri gayet normal gelişiminde. Ama diğeri çok küçük.Doktorum yaşama şansı vermiyor.Ama dün kalp atışı bile duyuldu. Çok değişik bir duygu. Bu nedenle her hafta kontrole çağırıyor. Bakalım haftaya ne olacak?![]()
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. bende dün öğrendim 6 haftalık hamileymişim. umarım hepimizde hayırlısıyla bebeklerimize kucağımıza alırız.
selam anne adayları...
hoşgeldin aramıza :):) hayırlı olsun
teşekkür ederim. nerden oluşturuyoruz takvimi?Hamilelik takvimini oluştursana. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..
çok teşekkürler:)Hayirli ugurlu olsun canim gozun aydin :)
hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun..merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. bende dün öğrendim 6 haftalık hamileymişim. umarım hepimizde hayırlısıyla bebeklerimize kucağımıza alırız.
tebrikler bat'a kaç var? sağlıcakla kucağınıza alın inşallah....
üstte rumuzunun yazdığı yerde kişisel bilgileriniz yazan yere tıkla aşağıda çıkıyorteşekkür ederim. nerden oluşturuyoruz takvimi?