2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de dün kontrole gittim. Bebişlerimden biri gayet normal gelişiminde. Ama diğeri çok küçük.Doktorum yaşama şansı vermiyor.Ama dün kalp atışı bile duyuldu. Çok değişik bir duygu. Bu nedenle her hafta kontrole çağırıyor. Bakalım haftaya ne olacak?
 

Hayırlı olsun. Ne kadar mutlu bir duygu :) İnşallah ikisini de sana bağışlar Rabbim :)
 
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. bende dün öğrendim 6 haftalık hamileymişim. umarım hepimizde hayırlısıyla bebeklerimize kucağımıza alırız.
 
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. bende dün öğrendim 6 haftalık hamileymişim. umarım hepimizde hayırlısıyla bebeklerimize kucağımıza alırız.

Hamilelik takvimini oluştursana. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin..
 
kızlar bulantısı olan var mı?

Ah olmaz mii su an bileee.. Kusmuyorum ama sadece bulantim var

Canim bende gittim bugün dr a 6+3 çıktı ama sat a göre 6+6 kalp atımini görmedik yolk kesesini gördük sizce normal mi

Ben persembe gunu gidicem bakalim bizimkinde neler var yolk kesesi gorunduyse bebiste gorunur insallah bir daha ne zamana cagirdi dr


Ay ne guzel kalp atisini duymak insallah Allah minnoslarinin Ikisinide sana bagislar
 
@mirasi @Elisita 3 kisi olduk allahimin izni ile hayirli haberler getiririz insAllah

hayırlı haberlerle gelin insallah kızlar. Sizde bi belirti var mi? hemen hemen aynıyız, benim de sat ile uyumlu olduguna gore 7+2 yim. Ara ara bulantım oluyo ama o kadar. hafif agrılarım var zaman zaman. Uykusuzluk yorgunluk..vs Ama oyle gunluk hayatımı etkıleyen bı durum yok cok sukur. Sıcak havanın da etkileri var tabi daha agır hıssedıyorum kendimi. Bu zamana kadar boyle geldiyse en fazla boyle devam eder insallah. Bazıları da kızın mı olacak diyor. Sizler ne durumdasınız?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…