2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar anne adayları :) okuyorum sürekli yazılanları ama bi türlü sohbete dahil olamadım, bundan sonra İnşallah sık sık takip edip sohbete katılacağım .. Bulantılarım çok yoğun benim ilaçsız asla duramıyorum bütün gün ne yesem çıkarıyorum beslenemiyorum halsiz kalıyorum bayılacak gibi oluyorum, o yüzden mecburen ilaç içiyorum .. Sizlerden bazılarında yok bulantı galiba ne güzel şanslı anneler .. :)
 
Çok haklısın canım gerçekten. Ben araştırdım araştırdım kafayı yedim şu an salmış durumdayım. Ne olacaksa olacak bu değişmicek asla. Haybeye stres olmamın alemi yok. Yarın da kontrolüm var umarım keseyi görürüz. Kalanı beklemekten başka bi şey değil. Allah yardımcımız olsun
 
Progestan kullanıyo musun canım ? Dr normal mi buluyo lekelenmeyi
 
Bugun biraz denize girdim çok rahatladım stresimi aldı arkadaşlar giren yüzen varmı :)<3
ben de havuza girdim,cok iyi geldi.. doktor temiz suya girebilirsin sakınca yok dedi,denizi kastetti biliyorum ama havuza da girdim,bi sakıncası olucanı düşünmüyorum,yarım saaat yüzüp çıktım zaten

Kızlar bu kalp atışını ne zaman göreceğiz ya bugün gittim dr a yok birsey sat 11 haziran 6+6 normal mi sizce

benime sat 10 haziran,aynı gibiyiz, geçen hafta gittim duymadık, bu haftasonu gidicem tekrar duyarım diye ümit ediyorum
 
Kızlar bendede hiç bulantı olmuyor anlayamadım hamile olduğumu bile hissetmiyorum o sebeple sizlerin nasıl durumları

Benim midem bulanıyor ama cok siddetli degil kusmuyorum. Yalnız herseyden tiksiniyorum her kokudan, kokular daha cok midemi bulandırıyor. Bu nedenlede yemek yiyemiyorum ancak ekmek cubuk kraker ve meyve yiyebiliyorum. Karnımda da siskinlik var yemek yemesem bile davul gibi oluyor aslında gazda degil sadece sisiyor. Gögüslerim acıyor. Bende ki durumlarda böyle..
 

bhcg değerinin 2 günde en az iki katı arması gerekir bildiğim kadarıyla. Ben 4. hafta ilk doktora gittiğimde 594dü, doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi 1310 çıktı.
Benimde ilk gebeliğim kimyasal gebelikti. Bir hafta sonra baktırdığım bhcg değeri neredeyse değişmemişti. Sonra lekelenmelerim başladı ve kasık ağrısı ile birlikte normal adet kanaması gibi düşürdüm. Bildiğim kadarıyla ilk haftalarda kürtaja gerek kalmıyor vücut kendisi atıyor. Yinede bir doktora görünmelisin.
 
bende de bulantı fln yok hiç, acaba bi gariplik mi var diye düşünmeden edemiyorum.. bi yandan inşallah hiç olmaz diyorum , bi yandan da acaba erken mi 8. haftada falan mı başlar diye düşünüyorum..
Allah bu sıcaklarda herkese kolaylık versin..
 
Kızlar bu kalp atışını ne zaman göreceğiz ya bugün gittim dr a yok birsey sat 11 haziran 6+6 normal mi sizce

Doktorunun cihazına göre değişir canım, arkadaşım 5+5 te vajinal ult duydu, benim doktorum 5+6 da göremedi sonra başka doktora gittim 6+1 de karından duyduk, benim doktorumun cihazı pek iyi değil o yüzden beni direk 7.haftada çağarmıştı kalp atışı için ama tatile gidiceğim için başka doktora gidip bakmıştık kalp atışına ..
 
Dr un ne diyor canım normal mi lekelenmelerin acaba dikkat et kendine sazi
Ayy hadi insallah minnosun kesesini görüpte gel :) insallah hersey yolundadır bende persembe günü gidicem kalp atısına M _Marla_Singer_
 
Progestan kullanıyo musun canım ? Dr normal mi buluyo lekelenmeyi

Benim kanama problemim var. 20 gündür yatıyorum. Şuan progestanda 2. kutudayım. Bu arada 2 de iğne yedim. Bir kaç damla gelen kahverengi lekelenmeler yerleşme kanaması korkmana gerek yok dedi doktor. Geçen hafta normal kanamam oldu. Düşürdüm sandım ama çok şükür kalbi atıyor hala yerinde:) Ama rahimde kanama olmuş ve kanama devam ederse kese tutanamaz düşer dedi. Aman sizde dikkat edin. Kanamanız olursa mutlaka hemen doktorunuzu arayın.
 

Arkadaşımda benimle aynı haftada hamile hiç bi kere bile kusmadı bulanmadı midesi, ilk bebeğindede öyleydi, bense 5+4 te başladı bulantı ve kusma ne yazıkki bünyeyle alakalı canım galiba herkesin hamileliği başka, bu arada benimde ilk gebeliğimde aynı böyleydim çok bulanıyodu kucağıma almak nasip olmadı kaybettim bebeğimi, bu defa nasip olur inşallah ..
 
insan ilk gebelikte çok sabırsız oluyor ben 2.de bekledim ilk defa gittim 7+1 de kalp atisini duydum bence bekleyin daha iyi oluyor
 
inşallah sağlıkla doğar,kucağınıza alırsınız :)
benimde ilk yine de kalp atışını duymadan emin olamiyorum,etrafımda çok oldu bebeğini kaybeden, biraz garanticiyim kendimi alıştırmıyorum hemen.. Allaha emanetiz inşallah en hayırlısı olur :)
 
insan ilk gebelikte çok sabırsız oluyor ben 2.de bekledim ilk defa gittim 7+1 de kalp atisini duydum bence bekleyin daha iyi oluyor

benim de ilk,ben de beklicektim aslında en az 6.haftaya kadar,ama biraz kanama olunca korktum 5.haftada gittim,ama bi sorun yok şimdilik,haftasonun bekliyorum,kalp atışı duysam emin olucam 'hamileyim' diye :) daha hiç kullanmadım bile bu kelimeyi
 
Kızlar keseyi görmek tamamen beta hcg ile mi alakalı? Beta 3bin 4 bin olsa ve kese görünmese sağlıksız bir gebelik mi olmuş oluyo net olarak?
 
canim bende senle aynıyım galiba kalp atıslarını duymadın galiba.. hala bende persembe gidecem insallah hayırlısı olsun
 

Bende ilk gebeliğimde çok gittim doktora ilk aylarda en ufak birşeyde koşuyodum hastaneye, bu defa gayet sakin davranıyorum birazda tecrübeliyim, sakınan göze çöp batar demişler nede olsa, zor birşey biliyorum ama yinede sakin huzurlu bir hamilelik geçirmeye çalışın, çok etkileniyo bebeklerimiz emin olun ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…