Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olsun dün sabah ben de garip rüyalar görmüştümcok acayip rüya gordum bebegim dusuyodu ruyamda kizlar
geçmiş olsun canım yaa bizde mide bulantımız yok die dert yanıyoruz kişiden kişiye değişiyor işte ama kendimden niye şüphe duyuyorum anlamdım korkuyorum sanırım annelik iç güdüsü :)
cok acayip rüya gordum bebegim dusuyodu ruyamda kizlar
Hayır olsun dün sabah ben de garip rüyalar görmüştüm
canim normal evet gec döllenmede olabilir bnm 3hafta geride sattan ama hesabima göre iliski gunun den itibaren beraber gidiyor cok sukurEvet canım normal mi dr normal dedi ama
Kızlar yarın kalp atışı için doktora gideceğim çok heyecanlıyım![]()
hosgeldin gozunaydin cnm bugun bizde 7+2 yiz yarin kalb atisi icin gidicem insallahmerhaba arkadaşlar sizi uzun süredir takip ediyorum ama bebeğin kalp atisini duymadan cevap yazmadım.2010 nisan doğumlu bir oğlum var bu 2.olacak ins 7+1 de kalp atisini duydum çok şükür bu da sezeryan olacağı için mart başı doğum olacak Allah izin verirse.. Allah hepimizin sağlıkla kucagimiza almayı nasip.etsin. faceda 2010 nisan anneleri olarak grubumuz var çocuklarımızı 5 yıldır oradan takip ediyoruz ins 2016 nisan anneleri olarak da bebeklermizin fotolarini paylaşır daha yakın oluruz..gerçi daha çok uzun bir süre var...yolun başındayız
canım bende jandarma esiyim 1 yıl licede kaldik bir sıkıntı yoktu şimdi memleketteyim biran önce eşimin yanına gitmek istiyorum ama çok zor bir yıl bizi bekliyor..öğretmenim çocuk anaokuluna gidiyor arabayı nasıl kullanıp dışarı çıkacağım bilmiyorum Allaha emanetiz Allah hepimizi korusunTakipleşelim o zaman
Iyigeceler kızlar Son zamanlarda Hergün şehit verir olduk psikolojim darmaduman ben de asker eşiyim Antep'te görev yapıyoruz gölgemizden Şüphe eder olduk sizden ricam hamilelerin Duası kabul olurmuş bir dua edip yollar mısınız bir kızım var 6 Yaşında ikincisi yolda kısmetse çok korkuyorum aklıma kötü şey bile getirmek istemiyorum eşimi kaybetmekten çok korkuyorum bize ve herkese dua edermisiniz?
Allah Razı olsun şimdiden hepimizi korusun mevlam
canım bende jandarma esiyim 1 yıl licede kaldik bir sıkıntı yoktu şimdi memleketteyim biran önce eşimin yanına gitmek istiyorum ama çok zor bir yıl bizi bekliyor..öğretmenim çocuk anaokuluna gidiyor arabayı nasıl kullanıp dışarı çıkacağım bilmiyorum Allaha emanetiz Allah hepimizi korusun
Kızlar bendede hiç bulantı olmuyor anlayamadım hamile olduğumu bile hissetmiyorum o sebeple sizlerin nasıl durumları