- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Masallah hepimize canım aramızda 1 gun var Son adet tarının nedir cnm bide ben adete 3 gun kala kan değerim 271.71 çıktı senin değerin neydi cnm ve kaç gün kala baktirdin ?
Ay canım olabilir mi ya hep ikiz istemisimdir inş ikizdir ay önümüzdeki pazartesiye kadar nasıl sabredicem benmerhaba cnm baya yuksek cıkmıs degerın ikiz olabilirmi
Ay canım olabilir mi ya hep ikiz istemisimdir inş ikizdir ay önümüzdeki pazartesiye kadar nasıl sabredicem ben
Yok cnm tekrarlamadim ztn şu an yazlikta annemlerde kalıyorum dinleniyorum.bidahaki pazartesi belli olur dedi doktorum çoğul gebelik olup olmadığını sabredip gorucez2 gün sonra tekrarlamdınmı testı cnm inşallah allah gonlune gore verır..benım 936 cıktı en son değerim benımde ıkız olabılır
Merhaba kızlar
Allah nasip ederse büyük ihtimalle ben de Mart annesi olacağım. Bat 24 Hazirandı, dün kan testi yaptırdım 1477 çıktı. Cuma doktora gideceğim. Keseyi görürüm inş.
Yok cnm tekrarlamadim ztn şu an yazlikta annemlerde kalıyorum dinleniyorum.bidahaki pazartesi belli olur dedi doktorum çoğul gebelik olup olmadığını sabredip gorucezsenin adete kaç gün kala yaptığında 936 iydi cnm inş ikiz hamileyizdir
Teşekkürlerhayırlı olsun cnm maşallah cok guzl degernde
Teşekkürler arkadaşlar bn 26 mayis son adet tarihim.. İkiz olup olmadığını Basil anlıyorsunuz. Birde bn nere baktım Jan değerine göre 5 6 haftalik
Oo süper ya o zaman kesin ikizdir maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin ins :)cnm tüp bebek benımkısı trnsferın 12. gunu 936 cıktı ıkı embrıo koyulmustu..oh bol bol dinlen yzlkta cnm
Oo süper ya o zaman kesin ikizdir maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin ins :)
Oo süper ya o zaman kesin ikizdir maşallah canım rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin ins :)
Aynen canım herseyin hayirlisi :)inşallah cnm hayırlı sağlıklı kucagımıza alalımda fark etmez tek yada çift
Ailede ikizden bol bişey yok cnm dayımın çocukları ikiz.teyzemin torunları ikiz.babannemin kardeşleri ikiz yine babannemin yigenleri yani babamın kuzenleri ikiz.bakalım inşallah diyorum ama yinede nasip kısmet ya sağlıklı olsunda tek yada çift fark etmezben senden ikiz bekliyorum sezencim :) bat a 5 kala bu değer maşalllaaahh maşallhhhh :) inşallah ikizdir rabbim gönlüne göre versin tatlım varmı ailede ikiz?
Ailede ikizden bol bişey yok cnm dayımın çocukları ikiz.teyzemin torunları ikiz.babannemin kardeşleri ikiz yine babannemin yigenleri yani babamın kuzenleri ikiz.bakalım inşallah diyorum ama yinede nasip kısmet ya sağlıklı olsunda tek yada çift fark etmez
İnşallah canım nasip kısmet bakalım bu arada sen yanlış anlamis sin adete 3 kala 271.71 cikti ama yinede güzel gibi hayirlisj bakalım önümüzdeki pazartesi çıkacak ortayaoooo baya ikiz varmış ozaman ay hadi inşallah diyorum... :))))
İnşallah canım nasip kısmet bakalım bu arada sen yanlış anlamis sin adete 3 kala 271.71 cikti ama yinede güzel gibi hayirlisj bakalım önümüzdeki pazartesi çıkacak ortaya
Saol cnm ilk haber vericeklerimdensin emin olpardon canım :) olsun gene de güzel bir değer :) merakla takipteyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?