- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
Kısmetse 15 Mart gibi de benim bebiş geliyor :)
hayırlı olsun :):) inş sağlıkla kuçağımıza alırız bebişlerimizi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısmetse 15 Mart gibi de benim bebiş geliyor :)
Ben daha gitmedim ne oluyor ne bitiyor çok merak ediyorum cumaya gitmeyi bende düşünüyorumgünaydın arkadaşlar bende de hafif ishal var çok zararlı diye duymustum ama sütü de devamlı içmek istiyorum bebiş için ne yapsam bilemedim. cuma günü ilk kez doktora gidicem ve çok heyecanlıyım. doktora çok erken gitmek istemedim ama her şey yolunda mı diye merak ediyorum.
migren çok kötü dün benimde tuttu parol içip yattım mecburen ama tabiki migren agrısını geçirmesi imkansız bugun işe geldim ama ruh gibiyim resmen. sen kaçıncı haftadasın ben 6. hafta içerisindeyim sata göre bende gitmedim daha doktora
Canım endişelenme yerleşme kanaması diye tahmin ediyorum.Çoğu hamilelerde oluyor bu haftalar.Sen yine de tedbiri bırakma,bolca dinlen.Ayakta çok durma ve o progestani düzenli kullan,epey ise yarayan bir ilac.Ben de fitil olarak kullanıyorum,12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi doktor
Seni çok iyi anlıyorum yemek yemek için zorlama kendini sıvı ve katı gıdaları ayrı tüket. Zencefilli şeker beni çok rahatlatıyordu ama kısa sürüyordu. En geç 15. Haftaya geçiyor sabır diliyorum..selam kizlarrrrr, 8. haftamdayim ve cok cok fena migde bulantisi halsizlik yasiyorum. Son iki haftadir sürekli uyuyorum. Yemek yiyemiyorum, tiksiniyorum hatta. Kuru ekmek yiyorum anca...Su bile icemiyorum Benim gibi olanlar varmi
muz ishale çok iyi geliyor:)
ınsallah bısey olmaz yaa güzel düşün güzel olsun ınsaallah sağlıkla kucağına alırsınSalı günü bende kontrole gidicem daha inceddüşük olduğu için şimdi korkuyorum allahım hepimizin yüzünü guldursun aranızda bursalı olan varmı
sen tecrübeli olduğun için biliyorsundur peki kalp atışlarını duyabilir miyiz sence?Ben daha gitmedim ne oluyor ne bitiyor çok merak ediyorum cumaya gitmeyi bende düşünüyorum
Seni çok iyi anlıyorum yemek yemek için zorlama kendini sıvı ve katı gıdaları ayrı tüket. Zencefilli şeker beni çok rahatlatıyordu ama kısa sürüyordu. En geç 15. Haftaya geçiyor sabır diliyorum..
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin ne güzel kalp atışını da duymussun :):) ama diğer sorularında çok yardımcı olamıycam üzgünümMerhabalar, ben 6+5 günlük hamileyim. 3 ay önce 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi ufak kahverengi lekelenmeler oldu. Bebeğin kalp atışları duyuldu bu kez çok şükür Fakat risk olduğu için Doktor progestan verdi. Günde 3 kez 200 mg. Bir de corasprin verdi. Narkozlu gibi dolaşıyorum. Aranızda aynı sıkıntıyı çeken ve başedebilen var mı?
Ben hamileliğimin yaz tatiline denk geldiği işin cok mutluyum. En azından Eylül 1 e kadar bulantı olsa da geçer diye unuyorum. Umarım başlamazyok ögrendigimde 5 haftalikti birse yoktu.
6. haftadan sonra basladi. Ilk 4-5gün berbatti. Yattigim yerden kalkamadim. Simdi Allaha sükür daha iyiyim. Bugün calismayada basladim ama yemek yeme sorunum ve migde bulantim var hala
Canım ben 8.haftanın içindeyim hala doktora gitmedim, ben senden daha uyuşuğum merak etmegünaydın arkadaşlar.. en uyuşuk anne benim heralde. hala doktora gitmedim... 2 gündür migrenim tuttu. ilaç ta içemiyorum.. sağa sola savrulup duruyorum..
günaydın canm ınsallah hepımız ıcın sağlıklı güzel bır hafta olurGünaydın kızlar yine yeni bir haftaya giriyoruz hep iyi haberlerle geçen bir hafta olması dileğiyle
11 - 12 den sonra biraz rahatlamıştım en azından yemek yemeye başlamıştım. Hiç karnım acıkmıyordu 6-7 kilo verdim meyve iyi geliyor mevsim meyvelerinden canının çektiğini ye o çok iyi geliyor. Meyve bulantıyı kesmiyor ama vitamin minarel kaynağı hem de çabuk sindiriliyorzencefilli cay iciyorum bende ama cok fazla faydasini göremedim sanki.. 15. haftaya cok var daha ama dayanicam artik _
günde 3 tane mı alıyorsun ....ayyy dusunemıyorum allah yardımcın olsun bende asılamadan sonra sabah aksam aldım hamıle old ogrenınce 1 taneye dusurdu dokt bende sersem gıbı oluyordumm gercı hala aynı ama gece alıyorum şuanA
aynennn benimde 18.75 çıkmıştı hafif azlık var deyip verdi. Bugün arayacağım gözümü açamıyorum sabah öğle akşam bir de hayatımı idame ettiremiyorum