- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 35
hayırlı olsun ınsallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKısmetse 15 Mart gibi de benim bebiş geliyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun ınsallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKısmetse 15 Mart gibi de benim bebiş geliyor :)
ben de aynı durumdayım canım bulantılarım var ve geçer diye dua ediyorum eylüle kadarBen hamileliğimin yaz tatiline denk geldiği işin cok mutluyum. En azından Eylül 1 e kadar bulantı olsa da geçer diye unuyorum. Umarım başlamaz
hayırlı olsun ınsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sakın kendini zorlama yemek için. Ben kaçta acıkırsam ekmek ısıtıp peynirle, patates haşlama,tost(yağsız),ayran ve çubuk kraker yiyebiliyorum. Tatlı benim midemi bulandırıyor tatlı meyveler falan. Allah bize sabır versin inşallah biran önce biter :)zencefilli cay iciyorum bende ama cok fazla faydasini göremedim sanki.. 15. haftaya cok var dahaama dayanicam artik _
![]()
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin ne güzel kalp atışını da duymussun :):) ama diğer sorularında çok yardımcı olamıycam üzgünüm![]()
evet yaa o dönem çok iyi olacak hergün birimiz doğuma gidecek :) resmen ben şimdiden herkesle duygusal bağ kurdum::):)Ne güzel ya peş peşe doğuracağız Allah ın izniyle![]()
Bebişler doğduktan sonra da bu bağı koparmayalım fırsat bulabilirsek tabievet yaa o dönem çok iyi olacak hergün birimiz doğuma gidecek :) resmen ben şimdiden herkesle duygusal bağ kurdum::):)
ben 5 ağustos gitcem canımArkadaslar benimle hemen hemen tarihleri yakin olanlariniz kalpatisindan sonraki kontrol tarihi olarak ne zaman gideceksiniz doktora.
Ben agustosun 7 si gibi gidicem. Sizler de tarihlerinizi yazarsaniz sevinirim
eee normal her saniyeyi bebiş doldurur çünkü :):)Bebişi doğan yazmayı kesio :)
umarım yaa çünkü aynı dönemde aynı şeyleri paylaştığın insanları bulmak zor gerçekten deBebişler doğduktan sonra da bu bağı koparmayalım fırsat bulabilirsek tabi![]()
Insallah bir daha hic yasamazsin canim doktor kalkma dediyse sakin kalkma yat dinlen oh mis calisirken hep o ani beklemiyor muyuz :) masallah saglikli olsunda gerisi atlatilir. Hayirli olsun :)
Aa pastorize sut ic dediyse sevindim. Cunku sut icemiyorum zaten birde acik sutlerden hic icemezdim. :) pastorize sutu bile daha 1 bardak ancak icebildim 6+3 teyim su an. Yogurt yiyorum ama.. Birde kuru meyveler bazi seylerden kokularindan cok tiksiniyorum onlarda genelde yararli olanlar oluyor :)
umarım yaa çünkü aynı dönemde aynı şeyleri paylaştığın insanları bulmak zor gerçekten de
Ben de 6+5 teyim ama henüz hiç midem bulanmadı. Benim gibi olup midesi bulanmayan var mı?