bendede sürekli bulantı hissi,midemde yanma hissi var,iştah filan gitti.Eczaneden hamileler için emedur diye Bi ilaç aldım faydası oluyoda,iştah eskisi kadar yokCnm sende kusma var mı yoksa sadece bulantı mı? Benimde midemde sürekli bir bulantı hissi var kusma yok daha çok şükür olmaz umarım
Bende en sevdiğim şeyleri yapıyorum ama onları bile zor yiyorum yakında onlardan da tiksinicem diye korkuyorumbendede sürekli bulantı hissi,midemde yanma hissi var,iştah filan gitti.Eczaneden hamileler için emedur diye Bi ilaç aldım faydası oluyoda,iştah eskisi kadar yok
canım ıkı haftadır 6 haftalık cıkıyo gecen pzt dr gittiğimde 6+1 günlükte embryo göründü kalp atısı yoktu Dr pek umutlu degilim ama genede 1 hafta daha bekliyelim gec döllenme olmuştur belki dedi Bide kese etrafında asırı kanlanma var o yuzden de ilacı kullanıyorum B akalım canım kısmet Rabbim nasip ederse o dünyaya gelir :) Rbabim tüm isteyen herkese evlat sevgisini yasatsınCanim ya niye öle anlatsana bi zahmet
evet canım faydası oluyo ve hiçbir zararı yokmuş,dayanamadım artık 2-3gundur yoğun bulantı var.Ne zamana kadar surerki:-(Bende en sevdiğim şeyleri yapıyorum ama onları bile zor yiyorum yakında onlardan da tiksinicem diye korkuyorumIştah yok zorluyurum kendimi bebek beslenemez diye. Emedur dediğin ilaç bulantı hissini mi geçiriyor canım şimdilik idare ediyorum daha da artarsa be de alıyım bari.
Canim ya benim de satimla uyumlu degil ama iliski tarini bildigimden gec döllenme benimde gercekten sikici fakat sanir gerektirio 6+2 de embriyo gorundu kalb atisi yok bide kesenin icinde bi kese daha var sikintili dedi öyleyken kalbi atacak bekliycez dio birsey anlamadim 7+3 de kontrol var ikimîzde guzel haberle dönelim insAllah butun haber bekleyenler dahilcanım ıkı haftadır 6 haftalık cıkıyo gecen pzt dr gittiğimde 6+1 günlükte embryo göründü kalp atısı yoktu Dr pek umutlu degilim ama genede 1 hafta daha bekliyelim gec döllenme olmuştur belki dedi Bide kese etrafında asırı kanlanma var o yuzden de ilacı kullanıyorum B akalım canım kısmet Rabbim nasip ederse o dünyaya gelir :) Rbabim tüm isteyen herkese evlat sevgisini yasatsın
Amin canımm benim insallahCanim ya benim de satimla uyumlu degil ama iliski tarini bildigimden gec döllenme benimde gercekten sikici fakat sanir gerektirio 6+2 de embriyo gorundu kalb atisi yok bide kesenin icinde bi kese daha var sikintili dedi öyleyken kalbi atacak bekliycez dio birsey anlamadim 7+3 de kontrol var ikimîzde guzel haberle dönelim insAllah butun haber bekleyenler dahil
heyecaiyimmmmm sabirsizimmm istee..insallah canimmm iyi haberlerle gelirimDuyarsin canim ins. Biz anneler cok sabirsiziz dimi ama 5 agustosda bize guzel haberi verirsin icini rahat tut
6. haftadayimmm son adet tarihim 19 haziran canimm hayirlisi..benim doktorsa izinde yurtdisindayimmm dillerinden anlamiyorum zatenCanim kacinci haftadasin keseni gördün iki hafta sonra kalb atisinami cagirdi ya Sabirr ben her hafta gidiyorum iki farkli dra ikiside izin de sindi 3. bi dra gidicem kalb atislari icin carsambaya
canım ıkı haftadır 6 haftalık cıkıyo gecen pzt dr gittiğimde 6+1 günlükte embryo göründü kalp atısı yoktu Dr pek umutlu degilim ama genede 1 hafta daha bekliyelim gec döllenme olmuştur belki dedi Bide kese etrafında asırı kanlanma var o yuzden de ilacı kullanıyorum B akalım canım kısmet Rabbim nasip ederse o dünyaya gelir :) Rbabim tüm isteyen herkese evlat sevgisini yasatsın
hosgeldin aramizaaaMerhaba taze anne adayları sata göre 5+5 günlük anne adayıyım bu 2 hamileliğin 3.5 yaşında bir oğlum var...sanırım bir oğlan daha geliyor.....
34 yaşındayım ve bundan sonra Antalya'dayım...henuz taşınamazsak ta.....
Son adet tarihimin ilk günü 17 hazirandı 17 temmuzda 453 21 temmuzda 1338 Di. Daha sonra hiç ölçtürmedim. Sizinki nasıldı.canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bak ben sat 23 haziran. Bat 20 temmuzdu. 21inde öğrendim hamile olduğumu. 23 ünde gittim hiçbi şey yoktu daha ortada. Bu dediğin ağrı sarı akıntı benim derdiim resmen. Çarşamba günü çağrdı dr beni ben de çok korkuyorum. Ben de artık okumama kararı aldım. Çok korkuyorum. Senin beta değerlerin kaçtı? Bat ne zamandı?
Bir buçuk litre mi cok fazla değil mi. Ben bir bardak süt bir kase yoğurt yiyorum günlük.Süt için ben günlük süt içiyorum. Min 1.5 lt su içmeye çalışıyorum. Başka da bi şey yapmıyorum kızlar henüz. Fastfood yemicem. Tatlı yemiyorum hiç. Zaten yemezdim. Ekmeği çok azalttım. Ama gaz olayı şimdiden başladı. Ne yesem şişiyorumm aşırı
Ben de yeterli diye düşünyorum. Bende kırmızı et yiyemiyorum bakalım doktor ne söyleyecekBir buçuk litre mi cok fazla değil mi. Ben bir bardak süt bir kase yoğurt yiyorum günlük.
Merhaba mart anneleri..Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.Aranız da tsh yuksek olup ilaç kullanan var mi ki acep?
Midem bulaniyordu 3 gundur, birde herseyden tiksiniyorum neredeyse her kokudan.. Mesela tavuk artik aslaaa yemem.. Ayy yine aklima geldi! Birde kasik agrim var tuvalete sık gidiyorum. Baska da birseyim yok. Kanama olması mı gerekiyormus herkeste ay Allah korusun olmasın
hoş buldum....oğlumun hamileliğinde aynıyıdım mide bulantısı ç kusma yoktu buda öyle betahcg de geç döllenme çıkmadı....hosgeldin aramizaaa
..cinsiyeti nasil anladin allah iyiligini versin
su içmek lazım 1.5 lt su çok fazla değil. süt bir bardak falan içiyorum ben de :)Bir buçuk litre mi cok fazla değil mi. Ben bir bardak süt bir kase yoğurt yiyorum günlük.
canım diğer gruptan sonra buldum ben de burayı. o grupta kimse kimseye cevap vermiyo. daha doğrusu tanıdıklarına cevap veriyolar sadece. umarım o popüler diye bu grubu kapatmazlar.iki grup mu var kizlad hangisineyazacagimi bilemedim..orasi kalabalik burasi bira daha sakin gozukuuor
merhabalarr. ben de yıllardır tsh için ilaç kullanıyorum hamilelikte de devam tabiki.. tsh için levitron 125 mg kullanıyorum canım..
ayy aynen tavuk ve yumurtadan çok tiksindimm kokuları çok kötü geliyorr.. son 2 gündür sol kasığımda çok ağrı var ama burdaki yazıları okudum çoğu kişi ağrı yaşıyormuş, demekki normal diyerek biraz rahatladım :)
yerleşme kanaması bende de olmadı
canım diğer gruptan sonra buldum ben de burayı. o grupta kimse kimseye cevap vermiyo. daha doğrusu tanıdıklarına cevap veriyolar sadece. umarım o popüler diye bu grubu kapatmazlar.
Esracim kaç haftalık bebeğinBenim niye böyle ya:/çok erken başladı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?