Belki geç dölleniyodur canım. 2 gün sonra tekrar bi kan ver artışına bak istersen.az kaldı ha? hadi bakalım bi saate güzel haberlerle gel.. benim canım sıkıldı ya56.45 düşük değer belli olmaz diyo millet ne alaka? sonuçta reglim zaten geçmemişti ayrıca son birliktelik 18 haziran yani 11. gün kan testi yaptırdım. ya kızlar normal mi?? biri bişey söylesiiin
senin de ilk gebeliğin de kalbimi durdu canım kaç haftalıktın ?
HERKES KENDİ YUMURTLAMA ZAMANINA GÖRE YÜKSEK YADA DÜŞÜK DİYOR CANIM. MESELA 28 GÜN ADET GÖREN BİRİ 14. GÜNDEDE 11. GÜNDEDE YUMURTLAYABİLİR, EN AZ 10 GÜNDE RAHME YAPIŞIYOR YAPISTIKTAN SONRA BETA HCG SALGILANIYOR. İÇİN RAHAT OLSUN DOKTORUNA SOR VE AKIŞA BIRAK CANIM.az kaldı ha? hadi bakalım bi saate güzel haberlerle gel.. benim canım sıkıldı ya56.45 düşük değer belli olmaz diyo millet ne alaka? sonuçta reglim zaten geçmemişti ayrıca son birliktelik 18 haziran yani 11. gün kan testi yaptırdım. ya kızlar normal mi?? biri bişey söylesiiin
inşallah hayırlı haberler alırsınızVALLA HER TESTTE 0,1 BETA HCGYİ GÖRMEKTEN BIKMIŞTIM, BU AY OLDU OLDU OLMAZSA UĞRAŞMAYACAĞIM DEMİŞTİMinşallah 1 saate sonucum çıkar ve 27. günüm adet döngümün bakalım ne çıkacak :) idrar testleri pembe ama koyu değil, ebe beta hcgnin kana 3 gün sonra ğeçtiğini söylemişti
bence normal canım. yine de sen bi kaç güne tekrarlarsın için rahatlar değer yükseldikçe. dua edelim birbirimize bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsun bizlere inşallahaz kaldı ha? hadi bakalım bi saate güzel haberlerle gel.. benim canım sıkıldı ya56.45 düşük değer belli olmaz diyo millet ne alaka? sonuçta reglim zaten geçmemişti ayrıca son birliktelik 18 haziran yani 11. gün kan testi yaptırdım. ya kızlar normal mi?? biri bişey söylesiiin
Benimde silikti cumartesi günü adete 5 kala ve pazar günü 4 kala yaptığımdada silikti cnm.dün yapmadım ztn kan yaptırdım dün .bugün yaptığımda ikiside koyu cikti şükürler olsun bebişler işte böyle böyle büyüyecek bir anda nasıl büyüsünlerVALLA HER TESTTE 0,1 BETA HCGYİ GÖRMEKTEN BIKMIŞTIM, BU AY OLDU OLDU OLMAZSA UĞRAŞMAYACAĞIM DEMİŞTİMinşallah 1 saate sonucum çıkar ve 27. günüm adet döngümün bakalım ne çıkacak :) idrar testleri pembe ama koyu değil, ebe beta hcgnin kana 3 gün sonra ğeçtiğini söylemişti
Canım tebrik ederim hamileisn ama hamilelik takvimin yanlış benim son adet tarihim 5 haziran olduğu halde 11 mart çıkıyor .senin benden doğumunun 9-10 gün önce çıkması lazım bana bile 4 haftalık diyor sana en az 5 yazması lazimherkese merhabason adet tarihim 26 mayıstı. dün idrar testinde pozitif gördüm bugün kan testi yaptırdım değerim 500 çıktı 20 günlükmüş daha bebişimiz takvimi doğru hesapladım heralde. kesin tarihler kese görününce belli olur diye düşünüyorum. çok heyecanlıyım
fakat şöyle bir durum söz konusu benim cmv ıgm değerim şüpheli çıktı tekrar bi tahlil istedi doktor sonuçlar pazartesi çıkıcak. gönlümü ferah tutup sürekli dua ediyorum iyi çıkması için sizlerde dua edin ne olur iyi çıksın değerlerimiz Allah'ın izniyle..
teşekkür ederim canım senin hayırlı olsun bebeğinCanım tebrik ederim hamileisn ama hamilelik takvimin yanlış benim son adet tarihim 5 haziran olduğu halde 11 mart çıkıyor .senin benden doğumunun 9-10 gün önce çıkması lazım bana bile 4 haftalık diyor sana en az 5 yazması lazim
Canım tebrik ederim. Ovulasyondan kaç gün sonra kanda gebe olduğun ortaya çıktı?
KAN SONUCUM ÇIKTI 27. GÜNÜM VE 60 ÇIKTIBenimde silikti cumartesi günü adete 5 kala ve pazar günü 4 kala yaptığımdada silikti cnm.dün yapmadım ztn kan yaptırdım dün .bugün yaptığımda ikiside koyu cikti şükürler olsun bebişler işte böyle böyle büyüyecek bir anda nasıl büyüsünlerhadi bakalım ben bile heyecanlandım hemen yaz sonucunu
Hayırlı olsun canım inşallah değerin katlanarak artar :)KAN SONUCUM ÇIKTI 27. GÜNÜM VE 60 ÇIKTIrüya gibi yaaa :)
SAĞOL CANIM HEPİMİZ İNŞ SAĞLIKLI RAHAT Bİ HAMİLELİK GEÇİRİRİRZ :)Hayırlı olsun canım inşallah değerin katlanarak artar :)
KAN SONUCUM ÇIKTI 27. GÜNÜM VE 60 ÇIKTIrüya gibi yaaa :)
hayırlı olsun :) İnşaALLAH hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırızKIZLAR KAN SONUCUM 60 ÇIKTI VE BUGUN 27. GÜNÜM YARIN BAT.IM HAYIRLI DOLSUN İNŞ :)
İnşallah canım.SAĞOL CANIM HEPİMİZ İNŞ SAĞLIKLI RAHAT Bİ HAMİLELİK GEÇİRİRİRZ :)
Bak duzeltmissin canım senin bebişin bizimkinden büyükteşekkür ederim canım senin hayırlı olsun bebeğindoğum tarihi hesaplamadan yapmıştım 2 mart çıkmıştı aslında senin dediğin gibi 5 hafta oluyodu.ama bugün doktora 4 haftalık sanırım demiştim hesaplayım hemen dedi ve 20 günlük dedi onun üzerine tamamlayarak 40 hafta diye hesapladım ama yanlış sanırım düzelteyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?