- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
canım buldum topiği, inş 9 ay hepberabar oluruz, 3,5ta sonuç çıkınca takvimi ekleyeceğim inş :)
hadi bakalım güzel sonuçlar alalım:) hayırlı olsun sanada canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım buldum topiği, inş 9 ay hepberabar oluruz, 3,5ta sonuç çıkınca takvimi ekleyeceğim inş :)
Beni hatirladinmi canim ben ocak annelerine cok yazmistim rabbim nasip etmedi ama bak mart annelerine yaziyorum idrar pozitif cikti kanda bugun cikacak hatta barkod nosu alsaydim bakardim internetten ama iste heyecan doktordan ogrenecem insallah...mart anneleri hepimiz saglikli hamilelik geciririz...ve tum anne adaylari...ocak anneleride cok tatli konusuyorduk ama nasip buraymisRica ederim meleğim ne zaman aklına bir şey takılırsa mutlaka mesaj at olmasam bile ki hep burdayım hemen dönüş yaparım sana :) Seni bebeğini ve tüm hamişleri ve bebeklerini ve tabii babalarınıda :) Rabbim korusun
Beni hatirladinmi canim ben ocak annelerine cok yazmistim rabbim nasip etmedi ama bak mart annelerine yaziyorum idrar pozitif cikti kanda bugun cikacak hatta barkod nosu alsaydim bakardim internetten ama iste heyecan doktordan ogrenecem insallah...mart anneleri hepimiz saglikli hamilelik geciririz...ve tum anne adaylari...ocak anneleride cok tatli konusuyorduk ama nasip buraymis
amin çok teşekkürler..Tebrik ederim Allah kucağinizada almaya nasip etsin. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bir şey yok. Tüm sağlık sorunlarınıza rağmen Rabbim nasip etmiş ne güzel. Darısı bekleyenlerin başına.
Kızlar içimde tuhaf bi his bu ay olacak diyor. İlk gebeliğim de de böyle hissetmiştim. Banada dua edin lütfenn[
Hadi bakalım daha fazla bekletmez inş bebişin. Benimde olursa ikinci gebeliğim olacak. İlki mart ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonladı. 2 ay ara verdik geçen ay tutmadı inş. bu ay olur. Yaşım 25 2 yıllik evliyim :)
gıttım canım bugun doktora degerım 1314,41 cıktı doktor baktı ama henuz kese gozukmedı. haftaya carsamba gıdıcez artık kese ıcın. yenı gebelık dedı doktor cok sukur hersey yolunda degerde gayet ıyı dedi. Allah ıma sukurler olsun
merhaba kızlarr yeni hamişler gelmiş hoşgeldiniz..
aramızda henüz kese gören yok herhalde
merhaba :)) ben henüz göremedim ufaklığı haftaya inşallahh
benimde haftaya galiba doktor ıkı hafta soonra gel dedi..nasıl gıdıyor akşamlrı baş ağrısı oluor bende sızde oluyormu
Cok saol kuzucum amin inşallahRica ederim meleğim ne zaman aklına bir şey takılırsa mutlaka mesaj at olmasam bile ki hep burdayım hemen dönüş yaparım sana :) Seni bebeğini ve tüm hamişleri ve bebeklerini ve tabii babalarınıda :) Rabbim korusun
İnşallah canım ben kan testini bekleyememiştim iyi sen sabrediyorsun yinecanım buldum topiği, inş 9 ay hepberabar oluruz, 3,5ta sonuç çıkınca takvimi ekleyeceğim inş :)
Henüz kan testi bile yapmadım ama regl 5 gün geçti ve pozitifi gördüm zaten doktorada bu cuma falan giderim sanırım ne kadar geç o kadar iyi geriyorlar iyice 2 ay önce kalp atışının durması sebebiyle kürtaj oldum bu sefer tedirginim inşaALLAH hayırlısı ile kucağıma alırımmerhaba kızlarr yeni hamişler gelmiş hoşgeldiniz..
aramızda henüz kese gören yok herhalde
VALLA HER TESTTE 0,1 BETA HCGYİ GÖRMEKTEN BIKMIŞTIM, BU AY OLDU OLDU OLMAZSA UĞRAŞMAYACAĞIM DEMİŞTİM inşallah 1 saate sonucum çıkar ve 27. günüm adet döngümün bakalım ne çıkacak :) idrar testleri pembe ama koyu değil, ebe beta hcgnin kana 3 gün sonra ğeçtiğini söylemiştiİnşallah canım ben kan testini bekleyememiştim iyi sen sabrediyorsun yine
VALLA HER TESTTE 0,1 BETA HCGYİ GÖRMEKTEN BIKMIŞTIM, BU AY OLDU OLDU OLMAZSA UĞRAŞMAYACAĞIM DEMİŞTİM inşallah 1 saate sonucum çıkar ve 27. günüm adet döngümün bakalım ne çıkacak :) idrar testleri pembe ama koyu değil, ebe beta hcgnin kana 3 gün sonra ğeçtiğini söylemişti