hangı hastaneye basladın canmım.
mavisehirde ozel doktora gittim canim emre bey dogumda cinarlida olacak insallah ama cok memnun kaldim tam bir saat konustuk her seyi butun detaylariyla anlatti ben hic bu kadar uzun bi doktorda kaldigimi hatirlamiyorum. Neden oyle dedi acaba ya dun ben uc doktora gitmek zorunda kaldim valla ikisi dinletti kalplerinimerhaba kızlar bugun dr gıttık. cok sukur bebısıde gorduk. dr. saglıklı masallah bır sıkıntı yok dedı. kalp atıslarını duyurmadı. su an kucuk daha doppler yukleyıp bebegı rahatsız etmeyelım dedı. erken oldugundan bebegın kalbı yanar dedı Allah korusun. bende kokrtum tamam onumuzdekı ay bakalım dedım. zaten ayın 5 ınde egepol hastanesıne baslıycaktım o zaman bırde ordakı dr a sorucam. bebekı gorduk cok sewındık ama kalp atıslarını duymadıgım ıcın tedırgınım.
Mart annesi olacağım inşallah ama ben genelde 7. 8. haftalarda bebeklerimi kaybediyorum kalp atışları olmuyor ve almak zorunda kalıyoruz salı günü kontrolüm var kalp atışlarını dinleyecez umarım kalbi atar ve sağlıklı bir şekilde mart ayında kucağıma alırım dua edin benim ve bebeğim için dualarınıza çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim
Allah korusun canım. İnşallah bi daha yaşamazsın öyle bi şey. Benim de ilk hamileliğim ben de korkuyorum kalbi atmaz keseyi göremem diye ):Mart annesi olacağım inşallah ama ben genelde 7. 8. haftalarda bebeklerimi kaybediyorum kalp atışları olmuyor ve almak zorunda kalıyoruz salı günü kontrolüm var kalp atışlarını dinleyecez umarım kalbi atar ve sağlıklı bir şekilde mart ayında kucağıma alırım dua edin benim ve bebeğim için dualarınıza çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim
Ayın 19 adet tarihimdi olmadım..21 inde idrar testi pozitif cıktı...doktor olmadığından kanda baktıramadim..doktor bugun geldi ilk kez baktirdim ilk bu bildiğim yuksektide düsuyomu bilmiyorum...sadece lekelenmem basladı bu sabah durup dururken..Yüksek başlayıp düştü mi yoksa hiç yükselmedi mi değer canım ya
Çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider bu seferRabbim kucağına almayi nasip eder insallah.Olumsuz deneyimler yaşamışsın, insallah bu sefer herşey daha guzel olur
Umarım senin içinde herşey yolunda giderAllah korusun canım. İnşallah bi daha yaşamazsın öyle bi şey. Benim de ilk hamileliğim ben de korkuyorum kalbi atmaz keseyi göremem diye ):
Mart annesi olacağım inşallah ama ben genelde 7. 8. haftalarda bebeklerimi kaybediyorum kalp atışları olmuyor ve almak zorunda kalıyoruz salı günü kontrolüm var kalp atışlarını dinleyecez umarım kalbi atar ve sağlıklı bir şekilde mart ayında kucağıma alırım dua edin benim ve bebeğim için dualarınıza çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim
Umarım gebeliklerimiz sağlıklı olur bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ve bir çok test yapıldı hiç bir şey bulunamadı bağzen nedensizde olabiliyormuş çok şükür bi kızım var ama ikinci bi çocuk istiyoruz kızımda bi kardeşim olsun diye çıldırıyor ilk düşüğüm ilk gebeliğimdi ikimcisi üçüncü gebeliğimdi bu dördüncü gebeliğim bu sefer doktorum alınabilecek bütün önlemleri aldı bakalım umarım herşey yolunda gider saMerhaba ayni sorun bende de oldu 2 kez 8.haftada kayip yasadim.testler yapildi kan pihtilasmasi cikti hem bazi ilaclar hem de kan sulandirici igne kullaniyorum bu gebeligimde. Moralini yuksek tut lutfen testl yapildi mi arastirildimi kayiplarin nedeni?umarim bu sefer saglikli gebelikler geciririz.
Ilk düsügüm de bebegin kalbi durmustuYetmesine yeter saglikli olsun da ama niye doktorlar oyle heveslendiriyo ayrica bazen bebegin kalbi anne karninda duruyo Allah korusun bunu dinlemeden anlamak mumkun mu
Rabbim insAllah tamamina erdirirMart annesi olacağım inşallah ama ben genelde 7. 8. haftalarda bebeklerimi kaybediyorum kalp atışları olmuyor ve almak zorunda kalıyoruz salı günü kontrolüm var kalp atışlarını dinleyecez umarım kalbi atar ve sağlıklı bir şekilde mart ayında kucağıma alırım dua edin benim ve bebeğim için dualarınıza çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim
Amin cümlemizin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızIlk düsügüm de bebegin kalbi durmustu
Rabbim insAllah tamamina erdirir
aynen öyle canım. hafta ilerledikçe kese az az büyümeye devam ediyor hatta ancak içindeki bi türlü görünmüyor. eğer geç döllenme ise diye 8. haftlara kadar bekliyorlar hala embriyo yoksa kürtaj yapıyorlar.arkadaşlar boş gebelikte kese görünüyo bebek mi olmuyor
arkadaşım inş bu duyguyu hepimiz yaşarız inş sen de salı günü pıt pıtları görürsün.Mart annesi olacağım inşallah ama ben genelde 7. 8. haftalarda bebeklerimi kaybediyorum kalp atışları olmuyor ve almak zorunda kalıyoruz salı günü kontrolüm var kalp atışlarını dinleyecez umarım kalbi atar ve sağlıklı bir şekilde mart ayında kucağıma alırım dua edin benim ve bebeğim için dualarınıza çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim
masallah cok sewındım cnm herseyın yolunda olduguna. ıkız oldukları bellı degıldı dımı en basında sanada surprız oldu desene :) ozel dr a basladın o zaman ne kadar oduyorsunmavisehirde ozel doktora gittim canim emre bey dogumda cinarlida olacak insallah ama cok memnun kaldim tam bir saat konustuk her seyi butun detaylariyla anlatti ben hic bu kadar uzun bi doktorda kaldigimi hatirlamiyorum. Neden oyle dedi acaba ya dun ben uc doktora gitmek zorunda kaldim valla ikisi dinletti kalplerini
Amin canım inşallah duyarım kalp atışlarını ve hiç durmaz sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım rabbim herkese yaşattırsın evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsinarkadaşım inş bu duyguyu hepimiz yaşarız inş sen de salı günü pıt pıtları görürsün.
walla dr ne dedıyse o sımdılık bakalım ayın 5 ıne baska dr a gıdıcem belkı ona sorarımBenim de tahmini doğum tarihim 2 mart ve şimdiye kadar iki hafta arayla iki defa kalp atışlarını dinledim canım. Çok şaşırdım ve tedirgin oldum doktorunun söylediğine.
Canim senin doktorun biraz isine gelmemis olabilir arada baska doktorlara gozukmek fena fikir degil. bebek icin bu kadar sakincali bisey olsa bizlerede dinletmez doktor ben hem duydum hemde atan o minik kalbin parlayip sondugunu gordum senin minigin boyu ne kadar kac gunluk cikti ultrasondawalla dr ne dedıyse o sımdılık bakalım ayın 5 ıne baska dr a gıdıcem belkı ona sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?