allah korusun canım çok stres yapıyorsun galiba
Şu an normale döndü akintım şeffaf...3 duşük yasadim korkuyorum...2015 mart annesiydim gecen yil agustosta dusuk yaptim arti kurtaj oldum..korkuyorumda..nasipte varsa dogmasi dogar yavrum allah hayirlisini nasip eder insallah..Canim yaklasik bende senin haftalarinda iken pembemsi lekelenmelerim oldu...
Yerlesme kanamasiymis ...
Birkac gun cok cok az surdu..
Silince geliyordu genellikle...
Sonraki haftada ise kahverenkli kanamam oldu dusuk tehlikesi o zaman var dedi doktorum...
Su anda cok sukur bir sikintimiz yok...
Buyuk ihtimal sende yerlesme kanamasi yasiyorsun ...
Kirmizi renkli yada kahverenkliye donerse dusuk tehlikesi var demek oluyormus canim...
Canım gecmis olsun gecen yilda ben 3. Dusugumu yapmistim bayramda..dusuk zordur..insallah rabbim hepimize hayirli evlat nasip eder...Sen daha iyi bilirsin ama prpgestan verip yat diyor
Sende yat ayaklarini yuksekte tut icin rahat etmiyorsa dr.a git
zaten dusukte her kanama biraz daha fazlalasiyor.senin sadece peceteye gelmis korkutma kendini
Ben folibol kullaniyorm canimKızlar banada evham yaptırdınız valla kızımı okuldan alırken hastaneye uğradım hcg testi için kan verdim artma vesaire var mı diye ? Bir de folik asit yazdırdım doktora acildekine sizin folik asitleriniz adı ne ilacın bana sordu ne yazayım diye hatırlayamadım ilk gebeliğimde kullandığım ilacı
Ay çok güzel ne mutlu çok sevindim senin adına :)Kızlar iki hafta önce hamile olduğumu öğrendim 3 gün öncede ikizlerim olacağını. Gerçekten çok mutluyum ama bir yandanda endişeliyim biraz.
Kızlar banada evham yaptırdınız valla kızımı okuldan alırken hastaneye uğradım hcg testi için kan verdim artma vesaire var mı diye ? Bir de folik asit yazdırdım doktora acildekine sizin folik asitleriniz adı ne ilacın bana sordu ne yazayım diye hatırlayamadım ilk gebeliğimde kullandığım ilacı
Bende folic trio kullanıyorum,ama günde 3 doz olması can sıkıcıKızlar banada evham yaptırdınız valla kızımı okuldan alırken hastaneye uğradım hcg testi için kan verdim artma vesaire var mı diye ? Bir de folik asit yazdırdım doktora acildekine sizin folik asitleriniz adı ne ilacın bana sordu ne yazayım diye hatırlayamadım ilk gebeliğimde kullandığım ilacı
Yani ondan hayır gelmez en iyisi İzmirgunaydin kizlar isim geregi cesmede yasiyorum burda tek bi doktor var devlet hastanesinde bu sabah ona gittim bi heves ultsonda 3 saniye bakip himm evet 5 haftalik gebesiniz 15 gun sonra gelin deyip cikti gitti ne kese boyu ne kac gunluk ne bisey hic bisey soylemedi ilk gebeligim dedim belli ki hevesliyim heyecanliyim adam yuzume bile bakmadi dogru durust nasil sinir oldum anlatamam haftaya izmirdeki doktoruma gitcem insallah biraz zor olcak ama boyle her kontrolun bastan savma yapilmasindan iyidir sizce de oyoe degil mi
Kızlar banada evham yaptırdınız valla kızımı okuldan alırken hastaneye uğradım hcg testi için kan verdim artma vesaire var mı diye ? Bir de folik asit yazdırdım doktora acildekine sizin folik asitleriniz adı ne ilacın bana sordu ne yazayım diye hatırlayamadım ilk gebeliğimde kullandığım ilacı
Ben folibol kullaniyorm canim
folic trio kullanıyorum ben de, onu tavsıye etmislerdi daha cok
Bende folic trio kullanıyorum,ama günde 3 doz olması can sıkıcı
ben folidoce kullanıyorum. günde 1 adet alınıyor
Bende folic trio kullanıyorum,ama günde 3 doz olması can sıkıcı
Kızlar iki hafta önce hamile olduğumu öğrendim 3 gün öncede ikizlerim olacağını. Gerçekten çok mutluyum ama bir yandanda endişeliyim biraz.
Kızartma ćiğ olan herşey gazlı içecekler yada kafein falan almıyorum ben öğrendiğimden beri yoģun süt peynir ve bir yumurta mutlaka tüketiyorum beyin gelişimi için ceviz yiyorum ara ara meyveler ve hafta da 1 balık yemek lazmmış ama daha ona başlamadım :)Selam kızlar bende katıldım aranıza. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
beslenme alışkanlıklarıniz değiştimi nelere dikkat ediyorsunuz merak ediyorum. Ben simdilik günde 3 bardak süt icmeye dikkat ediyorum varmi önerileriniz
gunaydin kizlar isim geregi cesmede yasiyorum burda tek bi doktor var devlet hastanesinde bu sabah ona gittim bi heves ultsonda 3 saniye bakip himm evet 5 haftalik gebesiniz 15 gun sonra gelin deyip cikti gitti ne kese boyu ne kac gunluk ne bisey hic bisey soylemedi ilk gebeligim dedim belli ki hevesliyim heyecanliyim adam yuzume bile bakmadi dogru durust nasil sinir oldum anlatamam haftaya izmirdeki doktoruma gitcem insallah biraz zor olcak ama boyle her kontrolun bastan savma yapilmasindan iyidir sizce de oyoe degil mi
folic trio canım kullanımıyorum demir ve kalsiyumda var çünküKızlar banada evham yaptırdınız valla kızımı okuldan alırken hastaneye uğradım hcg testi için kan verdim artma vesaire var mı diye ? Bir de folik asit yazdırdım doktora acildekine sizin folik asitleriniz adı ne ilacın bana sordu ne yazayım diye hatırlayamadım ilk gebeliğimde kullandığım ilacı
Sagol arkadasim not alayim ben bunlarıKızartma ćiğ olan herşey gazlı içecekler yada kafein falan almıyorum ben öğrendiğimden beri yoģun süt peynir ve bir yumurta mutlaka tüketiyorum beyin gelişimi için ceviz yiyorum ara ara meyveler ve hafta da 1 balık yemek lazmmış ama daha ona başlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?