- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
folic trio canım kullanımıyorum demir ve kalsiyumda var çünkü
Teşekkürlerbenim folio
Bhcg sonucum çıkmış ayın 20sinde 341.43 olan sonucum bugün 1181.22 olmuş çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
folic trio canım kullanımıyorum demir ve kalsiyumda var çünkü
Teşekkürlerbenim folio
pazartesi değil yarın vermen gerekir kanı ikigün yarın geçmiş olucak işte artış normalse rahat rahat beklersin 10 ağustosu :)Teşekkür ederim cnm yaa...çok sagolasinz bana Yoldaş oldunuz...pazartesi bir daha kan vermeyi düşünüyorum ins.
Canimmm oncelikle Rabbim yardimcin olsun ins.bisey yokturKizlar yesil akintim kirmizi kahverengi kanamaya dondu doktora geldm hala goremedi keseyi sagliksiz dedi yarinki beta hcg degere gore bakilcak dustuyse vucut atsin beta hcg arttysa takip ederiz dedi kurtaj acitirmi :,(
Kizlar yesil akintim kirmizi kahverengi kanamaya dondu doktora geldm hala goremedi keseyi sagliksiz dedi yarinki beta hcg degere gore bakilcak dustuyse vucut atsin beta hcg arttysa takip ederiz dedi kurtaj acitirmi :,(
üzülme,Rabbim hayırlıysa verir zaten..bu dönemde ne doktorun ne bizim yapabileceğimiz bişey yok,hepimiz aynı endişeyi yaşıyoruz. tek yapabileceğimiz dua etmek..Kizlar yesil akintim kirmizi kahverengi kanamaya dondu doktora geldm hala goremedi keseyi sagliksiz dedi yarinki beta hcg degere gore bakilcak dustuyse vucut atsin beta hcg arttysa takip ederiz dedi kurtaj acitirmi :,(
Gecmus olsun temennimiz gebeligin ilerlemesiKizlar yesil akintim kirmizi kahverengi kanamaya dondu doktora geldm hala goremedi keseyi sagliksiz dedi yarinki beta hcg degere gore bakilcak dustuyse vucut atsin beta hcg arttysa takip ederiz dedi kurtaj acitirmi :,(
Allah yardimcin olsun canim strese sokma kendini hersey Allahin elinde bol bol dua et ne hayirliysa senin icin o olsun dualarim seninle...Kizlar yesil akintim kirmizi kahverengi kanamaya dondu doktora geldm hala goremedi keseyi sagliksiz dedi yarinki beta hcg degere gore bakilcak dustuyse vucut atsin beta hcg arttysa takip ederiz dedi kurtaj acitirmi :,(
Tesekkur ederim kizlar yarin belli olacak deger arttiysa ve goremezsek keseyi dis gebelik sikintisi var iste Allahtan umut kesilmez kismet
Canim valla 3 dusuk yasadim animsiyorum canim nickini gecmis olsun Rabbim sen ben ve diger kizlarin yuzunu guldursun insAllsh nefise annemizin hatitina resulumuzun hatirina sevdiklerinin hatirina insAllahMerhaba arkadaslar.
2014 mayis annesiydim.
simdide ins 2016 mart annesi olacagim.
Mdt 25 mart gorunuyor.
Gurbetguzeli beni hatirladin mi. Maalesef bebegimi kaybettim konu basligindan hatirliyorum seni. Demek hamilesin. Hemde ayni doneme denk gelmisiz. Rabbim gonlune gore sagliklihayirli evlat versin sana
ve tum arkadaslara
canım sen olumlu düşün her şeyin hayırlısı de dua et dinlen Allah yardımcın olsunTesekkur ederim kizlar yarin belli olacak deger arttiysa ve goremezsek keseyi dis gebelik sikintisi var iste Allahtan umut kesilmez kismet
Rabbim korktuklarindan emin eylesin guzelim seniTesekkur ederim kizlar yarin belli olacak deger arttiysa ve goremezsek keseyi dis gebelik sikintisi var iste Allahtan umut kesilmez kismet
Beta hcg kaç çiktı sizin...doktordan geldim istirahat yazdi banada...Sağolun kızlar daha almadım bakalım ne Yazmış
Beta hcg kaç çıktı sizingunaydin kizlar isim geregi cesmede yasiyorum burda tek bi doktor var devlet hastanesinde bu sabah ona gittim bi heves ultsonda 3 saniye bakip himm evet 5 haftalik gebesiniz 15 gun sonra gelin deyip cikti gitti ne kese boyu ne kac gunluk ne bisey hic bisey soylemedi ilk gebeligim dedim belli ki hevesliyim heyecanliyim adam yuzume bile bakmadi dogru durust nasil sinir oldum anlatamam haftaya izmirdeki doktoruma gitcem insallah biraz zor olcak ama boyle her kontrolun bastan savma yapilmasindan iyidir sizce de oyoe degil mi
benimde sat 10 hazıran,ben bgn gittim doktara duymadık kalp atışı,zaten daha duymayı beklemiyoruz dedi doktor..Kızlar benim bugün sol kasigim çok ağrıyor batma şeklinde dr gitsem mi ki birde benim hiç yerleşme kanamam olmadi şimdilik o da normal mi sat 11 haziran ve kalp atışını duymadik hiç satı böyle olup kalp atışını duyan var mi
Bende 2015 mart annesiydim gecen sene agustosta 10 haftalik duşük arti kurtaj oldum...seninde mi duşmüştü...suan pembe akintim var benimde doktor rapor verdi progestan verdi yatiyorum bakalım...Herkese merhabalar, ben geçen yıl mart annelerine yazıyordum. Ancak birçok talihsizliklerle bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım anlatıp can sıkmayalım şimdi. benimde 29 unda ikinci randevum var haydi hayırlısı
Insallah bebeğin seninle kalır canim...kurtaj gecen yil oldum dusuk sonrasi kalanlari aldilar narkozla bayiltiyolar ama insallah böyle seylere gerek kalmaz evladin seninledir insallah dua edicem..bende de pembe akinti var silince geliyo doktor progestan verdi evdeyim rapor yazdi bugün..Kizlar yesil akintim kirmizi kahverengi kanamaya dondu doktora geldm hala goremedi keseyi sagliksiz dedi yarinki beta hcg degere gore bakilcak dustuyse vucut atsin beta hcg arttysa takip ederiz dedi kurtaj acitirmi :,(