ewt cnm ıkısınınde kalp atısını duyduk cok sukur..darısı sızın başınıza inş.
ewt cnm ikiz
sağol cnm hepımız saglıklı sekılde kucaklarız bebeklerımızı ınsallah..cnm benım tüp bebek 2 tane trnsfer olmuştu ama geçen hafta tek kese tek kalp atışı duymuştuk bu hafta ıkıye cıktı :)
Merhabalar aslinda dogum 1 nisan gozuksede 2. Kez mart ayi annesi olcam inşallah.ilk dogumum sezeryan oldugu icin martta olcak dogum.248 cikti kan degerim 2 gun sonra tekrar cagirdi dusuk geldi deger ama gec döllenme olabilirmis. sağlıkla bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin alah hepimizin
ne guzel.kalp atislarini duyan ikiz haberi alan arkadaslaraa benik sat tarihim 19 haziran daha 5 haftaligizzz 10 gun sonra kontrolumuz var..arada kasik agrim oluyorrr sizi seklindeee..anne kendini yorma diyor sanirim yerimde duramiyorum aliskanlik..allah cocuklarimizi bize bagislasin
ne guzel.kalp atislarini duyan ikiz haberi alan arkadaslaraa benik sat tarihim 19 haziran daha 5 haftaligizzz 10 gun sonra kontrolumuz var..arada kasik agrim oluyorrr sizi seklindeee..anne kendini yorma diyor sanirim yerimde duramiyorum aliskanlik..allah cocuklarimizi bize bagislasin
Güzel anneler ya doktor bana normal beslen 3 ogun ye araögünlerini yap dedi yesillik felan yeme demedi ya ve bu ara benim midem bulanmaya baslati ve yesillik yiyebiliyorum biliyo musunuz peynirden tiksındim ya yiyemiyorum sizde de bar mi oyle seyler
benimde 10 gündür midem bulanıyor, her sabah öğürüyorum tabi mide boş olduğu için bişey çıkmıyor
Allaha şükür her sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir,salata ve domatesle kahvaltımı yapıyorum. ama öğle ve akşam yemeklerinde midem bulanıyorr. dün omega olsun diye balık yiyeyim dedim de midem tavan yaptı. etli şeyler çok kokuyo, doktor et balık yiyeceksin dedi ama yiyemiyorum.
Bol bol kitap okuyalim bebeklerimiz icin ben bir arkadas onermisti kim bilmiyorum ama besikte durdugu gibi durmuyor diye a101 de satiliyormus 3 tl onu aldum bugun okucam bakalim :)
Bol bol kitap okuyalim bebeklerimiz icin ben bir arkadas onermisti kim bilmiyorum ama besikte durdugu gibi durmuyor diye a101 de satiliyormus 3 tl onu aldum bugun okucam bakalim :)
kızlar 11-14 hafta arası ikili test yaptırmamız gerekecek. bu testte de özellerde fiyatlar uçmuş durumda.
ben kontrol için anadolu yakasında medistate hastanesine gidiyorum orada ikili testi 550 TL yapıyorlamış.
bende ufak bir araştırma yaptım.sizde ikili test için fiyat araştırması yapıp burada paylaşırsanız hepimiz için iyi olacaktır.
Anadolu yakası hastane ikili test
MEDİSTATE 550 TL
ERDEM (Çakmak) 350 TL
ERDEM (Çamlıca) 300 TL
FSM (Kavacık) 110 TL
kızlar 11-14 hafta arası ikili test yaptırmamız gerekecek. bu testte de özellerde fiyatlar uçmuş durumda.
ben kontrol için anadolu yakasında medistate hastanesine gidiyorum orada ikili testi 550 TL yapıyorlamış.
bende ufak bir araştırma yaptım.sizde ikili test için fiyat araştırması yapıp burada paylaşırsanız hepimiz için iyi olacaktır.
Anadolu yakası hastane ikili test
MEDİSTATE 550 TL
ERDEM (Çakmak) 350 TL
ERDEM (Çamlıca) 300 TL
FSM (Kavacık) 110 TL