2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalarr ben haziran annesiyim ama bi konuda yardıma ihtiyacım var 3 aylık kıx bebeğim var kırkı çıktıktan sonra huysuz oldu uyku sıkıntımız var uykuya dalamıyo ve sürekli ağlıyo huysuz uyusa bile en fazla yarım saat her türlü beşiği denedim ama yok uyutma yöntemi bulamadm her yolu denedim bana ne önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler

Merhabalarr ben haziran annesiyim ama bi konuda yardıma ihtiyacım var 3 aylık kıx bebeğim var kırkı çıktıktan sonra huysuz oldu uyku sıkıntımız var uykuya dalamıyo ve sürekli ağlıyo huysuz uyusa bile en fazla yarım saat her türlü beşiği denedim ama yok uyutma yöntemi bulamadm her yolu denedim bana ne önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler
Benimki de öyleydi ben son çare anason verdim biraz ve hep aynı saatte uyutmaya çalıştım. Ayağımda sallayarak uyuttum ilk Zaman'lar.2 saatte bir besledim ve bi beslenmede uyutup birinde oyalamaya çalıştım uyutmadım. Bi de kundağa izin vermedi oğlum bu yüzden yan yatırdım eli kolu çok oynamayınca rahat uyudu. Tabi gaz sorunu varsa onun için de çare bulman lazım. Bizimki kolikti çok çekti kendi de bizde. Biz her damlayı denedik en son Sab simplex işe yaradı.uyku çok büyük sorun allah yardımcınız olsun.bu arada çok sıcağı sevmiyo bebekler kalın giydirip bide kalın örtüyorsan üstünü bu da uyumamasına neden olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah kolaylık versin.

Benimki de öyleydi ben son çare anason verdim biraz ve hep aynı saatte uyutmaya çalıştım. Ayağımda sallayarak uyuttum ilk Zaman'lar.2 saatte bir besledim ve bi beslenmede uyutup birinde oyalamaya çalıştım uyutmadım. Bi de kundağa izin vermedi oğlum bu yüzden yan yatırdım eli kolu çok oynamayınca rahat uyudu. Tabi gaz sorunu varsa onun için de çare bulman lazım. Bizimki kolikti çok çekti kendi de bizde. Biz her damlayı denedik en son Sab simplex işe yaradı.uyku çok büyük sorun allah yardımcınız olsun.bu arada çok sıcağı sevmiyo bebekler kalın giydirip bide kalın örtüyorsan üstünü bu da uyumamasına neden olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim bizimkide kolilti sanli biraz azaldı ama gndüz fena şimdide Allah yardımcım olsun bende milupa gece çayını deniyorum bakalım

bebeklerinizi ne zaman odasinda kendi yataginda yatirmayi dusunuyorsunuz? simdi ben kolayima geldi emzirdigim icin surekli yanimda yatirdim ben ondan daha cok baglandim onun süt kokusuna sabahlari beni uyandirip yuzumu oksayisina:KK68: simdi 5.5 aylik olduk ve artik yazliktan da dondum evimizde kendi odasinda kendi yatagimda yatiririm dedim ama o is dusundugum kadar kolay olmadi:KK61:once yine kendi yatagimda uyuttum aksam ilk uyanmasinda emzirip gidip kendi yatagina biraktim amanin gozleri bir acti cin gibi bana bakti odasina bakti falan basladi oynamaya ayaklariyla falan bana bakip biseyler soyluo ☺️ uykusu acildi . biraz bekledim yok uyucak gibi degil sanirim yatagini uyku alani degil de oyun alani olarak goruyor cunku hep oyalansin diye koyuyordum oraya. sonra aldim ciktim tekrar bi sure sonra yatagina kendimde girdim emzirerek uyutmaya calistim yok uyumadi ben de cok israrci olmadim aldim oglusimu tekrar yattik yatagimiza uyuduk:KK42: nasil ayiricam yatagini önerisi olan var mi?bu gidisle kendi yatagimizla bitisik olacak bir yatak alacagim .

bebeklerinizi ne zaman odasinda kendi yataginda yatirmayi dusunuyorsunuz? simdi ben kolayima geldi emzirdigim icin surekli yanimda yatirdim ben ondan daha cok baglandim onun süt kokusuna sabahlari beni uyandirip yuzumu oksayisina:KK68: simdi 5.5 aylik olduk ve artik yazliktan da dondum evimizde kendi odasinda kendi yatagimda yatiririm dedim ama o is dusundugum kadar kolay olmadi:KK61:once yine kendi yatagimda uyuttum aksam ilk uyanmasinda emzirip gidip kendi yatagina biraktim amanin gozleri bir acti cin gibi bana bakti odasina bakti falan basladi oynamaya ayaklariyla falan bana bakip biseyler soyluo ☺️ uykusu acildi . biraz bekledim yok uyucak gibi degil sanirim yatagini uyku alani degil de oyun alani olarak goruyor cunku hep oyalansin diye koyuyordum oraya. sonra aldim ciktim tekrar bi sure sonra yatagina kendimde girdim emzirerek uyutmaya calistim yok uyumadi ben de cok israrci olmadim aldim oglusimu tekrar yattik yatagimiza uyuduk:KK42: nasil ayiricam yatagini önerisi olan var mi?bu gidisle kendi yatagimizla bitisik olacak bir yatak alacagim .
Ay cok guzel anlatmissin ya :) okudukca benim afacana benzettim allahim korusun hepsini:anne:

Çalışan anne varmı aranızda kızlar ya haftaya işe başlıyorum kuzumdan ilk ayrılılım olucal 7de gidip 12 dönücem işe başlayıp başlamamak arasında çok kaldım ben sizler nasıl ayrıldınız bebişlerinizden mantıklı olanı bana söyleyin nolur ya sıkıntılıyım çok kızıma annem bakıcak ama sonra bakıcı bulunucak

Çalışan anne varmı aranızda kızlar ya haftaya işe başlıyorum kuzumdan ilk ayrılılım olucal 7de gidip 12 dönücem işe başlayıp başlamamak arasında çok kaldım ben sizler nasıl ayrıldınız bebişlerinizden mantıklı olanı bana söyleyin nolur ya sıkıntılıyım çok kızıma annem bakıcak ama sonra bakıcı bulunucak
Ben işe başlıcaktım 6 eylülde bırakamadım oğlumu 1 ay daha izin aldım napıcam nasıl ayrılıcam bilemiyorum o sıkıntı bendede var :KK43:

Ben doğduğumdan beri ayrı odada yatırıyorum Can'ım.

Ben işe başlıcaktım 6 eylülde bırakamadım oğlumu 1 ay daha izin aldım napıcam nasıl ayrılıcam bilemiyorum o sıkıntı bendede var :KK43:
19 eylülde başlayacağım.bakıcıyı ayarladık.16 eylülde başlayacak.oğluma alıştırma yapacağız.eve de kamera taktırdık.online olarak telefondan takip edilebiliyor.direk kameradan da konuşulabiliyor.bana da bırakmak çok zor gelecek

Tokyo airi evet bende gördüm ama hiç yorum bulamadım hakkında bi hepsiburada da var. Kraftın en cazip özelliği 360 derece dönmesi geldi. Diğernde elinle çıkartıp döndürüyorsun bebeğin oturduğu yeri. Baya kararsızım ya. Aslında fiyat konusunda pazarlık bile yaptım ama bakalım.
M melekpinarsimsek merhaba ben de ocak 2017 annesi olucam inş. Bebek arabası bakıyorum nette ararken bu sayfa çıktı karşıma. Tokyo markayı görme veya kullanma şansınız oldu mu" Hangi marka Bebek arabasını tercih ettiniz memnun mu sunuz

Ben bırakalı 2 ay oldu.Zor oluyo her sabah hüzünle işe gidiyorum.Akşam çok yorgun dönüyorum neye yetişiceğim bilmiyorum.Hayat anne olunca daha bir zor oldu .Herkese allah kolaylık versin

Benimki daha oturmuyor 2 nisan doğumlu geri geri emekliyor daha, bugün oyun matı ve mama sandalyesi alıcam, oyun halısı almadım üstündeki oyuncakları uzun süre kullanmicağını düşündüğüm için oyun matı daha kullanışlı olucak şimdi, mama sandalyesi aldınız mı kızlar Nasıl bişey aldınız..?

Benimki daha oturmuyor 2 nisan doğumlu geri geri emekliyor daha, bugün oyun matı ve mama sandalyesi alıcam, oyun halısı almadım üstündeki oyuncakları uzun süre kullanmicağını düşündüğüm için oyun matı daha kullanışlı olucak şimdi, mama sandalyesi aldınız mı kızlar Nasıl bişey aldınız..?
Ikea antilop aldim cok pratik tavsiye ederim.

English home da var çok kullanışlı bakabilirsin canım:) 60 tl fiyatı.

Merabayınn :)

6ay 10 günlük oldü benim danam
6ay kontrolünde artık kahvaltı ve sebzeye başlayabileceğimizi söyledi dr, 2 hafta sonra da et tavuk balık verebilirsin dedi
Kahvaltı için; yarım yumurta sarısı 1 tk tuzsuz peynir 1tk pekmez birkac biskuvi veya 1 dilim ekmek. Karisik da yiyebilir ayri ayri da, nasil severse artik dedi
Sebzeyi de kabak havuc patatesi haşla, çatalla ez ver dedi
Bu cmt de aşıları olacak, insallah sıkıntısız atlatırız aşıları..
Bu arada oğlumun babannesini kaybettik, o yüzden üzücü ve yorucu birkaç hafta geçirdik, hastalik ve arkasindan vefat, taziye evi de bizim ev olunca biraz yoğun geçti, ek gıdalara da bu hengameler bittikten sonra baslariz artik ufaktan

Buzluğa bayağı bi süt atmaya başlamıştım son zamanlarda, Kv min hastalıgını da düşünerek, iyi de yapmışım çünkü sıpamı ananesine bıraktığım zamanlarda hep o sütleri içti, hala bikac paket var, onlqrı da kahvaltısında yemeklerinde meyvelerinde falan kullanırık diyorum, olur heralde öylr, şubat annelerinde mamalari anne sütüyle seyrelttikleri yazıyodu

Mama sandalyesi konusunda dr.umuz ikeanin sandalyesini tavsiye etti, en pratiği o dedi, yürüteç falan alma boşuna zaten erken yürüyecek dedi

Ihlamur adacayi vs icebilir mi dedim, kontrollü olarak verebilirsin dedi

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Oda konusu geçmiş, benimki doğduğundan beri bizim odadaki beşikte yatıyo, ama son 1 aydır gündüzleri odasındaki yatakta yatırıyorum hem alışsın hem de yatagı büyük rahat yatiyo diye, simdi telsiz alicaz ve artik geceleri de odasinda yatiricam, hastalikti vefatti alamadik bi türlü telsiz, bir de zaten benimki hic bizim yataga alismadi

Bu arada ben gidiyim de biraz şubat annelerini okuyayim şu ev yapimi bisküviler peynirler konusunda bayağı birşey paylaşmıştı onlar sağolsunlar biz de nasiplenelim:)

Son düzenleme:
X