bebeklerinizi ne zaman odasinda kendi yataginda yatirmayi dusunuyorsunuz? simdi ben kolayima geldi emzirdigim icin surekli yanimda yatirdim ben ondan daha cok baglandim onun süt kokusuna sabahlari beni uyandirip yuzumu oksayisina
simdi 5.5 aylik olduk ve artik yazliktan da dondum evimizde kendi odasinda kendi yatagimda yatiririm dedim ama o is dusundugum kadar kolay olmadi
once yine kendi yatagimda uyuttum aksam ilk uyanmasinda emzirip gidip kendi yatagina biraktim amanin gozleri bir acti cin gibi bana bakti odasina bakti falan basladi oynamaya ayaklariyla falan bana bakip biseyler soyluo
uykusu acildi . biraz bekledim yok uyucak gibi degil sanirim yatagini uyku alani degil de oyun alani olarak goruyor cunku hep oyalansin diye koyuyordum oraya. sonra aldim ciktim tekrar bi sure sonra yatagina kendimde girdim emzirerek uyutmaya calistim yok uyumadi ben de cok israrci olmadim aldim oglusimu tekrar yattik yatagimiza uyuduk
nasil ayiricam yatagini önerisi olan var mi?bu gidisle kendi yatagimizla bitisik olacak bir yatak alacagim .